Undersøkelsen viser at over 50 % av amerikanerne er enige: Det vil bli borgerkrig

Read Time:1 Minute, 32 Second

Forskere fra University of California, Davis undersøkte 8600 mennesker i mai og begynnelsen av juni. Preprint-studien forventes å gjennomgå fagfellevurdering senere i sommer.

Halvparten av amerikanerne er enige om at «i løpet de neste årene vil det være borgerkrig i USA», og nesten én av fem er sikre på at de snart vil bevæpne seg med en pistol i en situasjon der politisk vold er rettferdiggjort, ifølge en nasjonalt representativ undersøkelse offentliggjort tirsdag (19).

Halvparten av de spurte var kvinner, og gjennomsnittsalderen på respondentene var 48 år.

Flere sosiale trender i USA tyder på økt risiko for politisk vold. Lite er kjent om støtte til og personlig vilje til å delta i politisk vold og hvordan disse tiltakene varierer med dødeligheten til vold, spesifikke omstendigheter eller spesifikke populasjoner som mål.

Undersøkelsen viser at over 50 % av amerikanerne er enige: Det vil bli borgerkrig i USA i løpet av de neste årene. (Reproduksjon av bilder på internett)

“Dette er en veldig sterk metodologisk studie som støtter det vi ser i mange andre data,” sa Dr. Rachel Kleinfeld, seniorstipendiat ved Carnegie Endowment som spesialiserer seg på demokrati og sikkerhet. “Amerika står i fare for å oppleve stor politisk vold.”

Forskere fra University of California, Davis undersøkte 8600 mennesker i mai og begynnelsen av juni. Preprint-studien forventes å gjennomgå fagfellevurdering senere i sommer.

Studien ble støttet av tilskudd fra Joyce Foundation, California Wellness Foundation og Heising-Simons Foundation, og av California Firearm Violence Research Center og UC Davis Violence Prevention Research Program.

Last ned studien her.

Hvis du er fornøyd med innholdet som politikere leverer så kan du bidra til nettstedets utgifter med en liten donasjon via PayPal-kontoen. Alle donasjoner brukes utelukkende til å betale for domener, abonnementer, bilderettigheter og vedlikehold av nettsiden. Link til paypal.

https://www.paypal.me/politikeren

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Previous post Julian Assange: Politisk forfølgelse av en journalist mot loven
Next post Ny dokumentar sier at WHO planlegger å holde pandemien i gang i 10 år
%d bloggers like this: