Ny dokumentar sier at WHO planlegger å holde pandemien i gang i 10 år

Read Time:1 Minute, 45 Second

Dette er ifølge Marion Koopmans, en nederlandsk virolog som jobbet med WHO. Hun innrømmet under et intervju at organisasjonen har en 10-års plan for å håndtere den nåværende Wuhan coronavirus (COVID-19) pandemien og en forventet andre pandemi.

Globalistene i Verdens helseorganisasjon (WHO) forbereder seg på å slippe løs den neste smittsomme sykdommen for å holde verden under kontroll til minst 2030.

En annen konspirasjon? Kanskje, men kanskje ikke. Uansett stiller denne dokumentaren viktige spørsmål og åpner for nye perspektiver.

Dette sier Marion Koopmans, en nederlandsk virolog som jobber med WHO. Hun innrømmet under et intervju at organisasjonen har en 10-års plan for å håndtere den nåværende Wuhan coronavirus (COVID-19) pandemien og en forventet andre pandemi.

“Dette har vært i WHOs 10-årsplan en stund,” sa Koopmans. “Denne planen sier at det vil være en stor infeksjonskrise.”

“Hvorfor har WHO en 10-årsplan som annonserer 10 år med pandemier? Hvordan kan de vite det?” spurte David Sorensen i en video som beskriver bevis på at WHO planlegger å holde pandemien i gang til 2030.

For kontekst er Koopmans et tidligere medlem av WHOs første team som dro til Kina for å undersøke opprinnelsen til COVID-19-pandemien. Hun ble fjernet fra gruppen etter rapporter som avslørte hennes omfattende bånd til det kinesiske kommunistpartiet.

Uavhengig nyhetsside National Pulse avslørte Koopmans rolle i et vitenskapelig rådgivende styre for Centers for Disease Control i Guangdong, Kina.

Marion Koopmans. (Reproduksjon av bilder på internett)

“Hun har gitt råd om bygging av laboratoriekapasiteten for nye infeksjonssykdomsdeteksjon i denne regionen, og har pågående forskningssamarbeid som prøver å avdekke fremvekst og spredning av virus gjennom dyreproduksjonskjeden i denne regionen,” står det i et sammendrag av arbeidet hennes med den kinesisk-drevne kroppen.

Hvis du er fornøyd med innholdet som politikere leverer så kan du bidra til nettstedets utgifter med en liten donasjon via PayPal-kontoen. Alle donasjoner brukes utelukkende til å betale for domener, abonnementer, bilderettigheter og vedlikehold av nettsiden. Link til paypal.

https://www.paypal.me/politikeren

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Previous post Undersøkelsen viser at over 50 % av amerikanerne er enige: Det vil bli borgerkrig
Next post Et nytt nivå av galskap i Norge, går viralt verden rundt for å ha tvitret at en mann kan ikke være mor
%d bloggers like this: