Hunter Bidens tekstmelding: Gass- og oljeavtale for Kina inngått direkte med Putin?

Read Time:3 Minute, 24 Second

Mens vi europeere nå lider mest under sanksjonene selv, skal sønnen til den amerikanske presidenten ha inngått lukrative gassavtaler med Moskva: En nylig tekstmelding fra Hunter Biden (52) legger en tung belastning på den antatte avsløringen om sexavhengige gründeren og narkomanen.

Noen av avsløringene på Hunter Bidens bærbare datamaskin så langt har vært direkte pinlige. Men mange er politisk eksplosive – spesielt budskapet som nå har dukket opp til hans avdøde brors enke fra 2018. Sønnen til USAs president melder at han hjalp Vladimir Putin med å inngå en gassavtale med Kina

Tekstmeldingen:

“Du har rett, Hallie, og jeg er… veldig alene som prøver å gjenoppbygge en inntekt som vil støtte de enorme underholdsbidragene og utgiftene til barna mine og meg selv, med kjølvannet av kidnappingen og det sannsynlige attentatet (NYT mistenker ) av min forretningspartner, den rikeste mannen i verden, den amerikanske regjeringens arrestasjon og domsavsigelse av min klient, sjefen for etterretning i Folkerepublikken Kina, kinesisk gjengjeldelse ved avfyring og arrestasjon av USA-mistenkte CIA-agenter i Kina, min angivelig involvering i megling av en avtale med Vladimir Putin for Russlands største salg av olje og gass til Kina, en skatteregning som Eric lot henge over selskapet mitt, og… Og pappa stiller som president. “

Hva det handler om:

CEFC China Energy Company Limited (CEFC China) ble grunnlagt i 2002 og var det største private olje- og gasselskapet i Kina da Hunter Biden begynte å gjøre forretninger med de i 2017.

Som Hunter forklarte i tekstmeldinger til sin forretningspartner Tony Bobulinski, snakket han med CEFC Kinas styreleder Ye Jianming “regelmessig” da de “hadde en konstant telefonsamtale en gang i uken”, og han var også hans personlige juridiske rådgiver.

“Kjernen i Kinas utenrikspolitikk”

CEFC var en del av Kinas “Belt and Road”-initiativ, en global infrastrukturutviklingsstrategi vedtatt av den kinesiske regjeringen i 2013, som ser for seg investeringer i nesten 70 land og internasjonale organisasjoner og regnes som en kjernedel av den kinesiske lederen Xi Jinpings utenrikspolitikk. I 2017 ble CEFC rangert som #34 på Fortune Global 500 Energy List med 41,8 milliarder dollar i forretningsinntekter og nesten 50 000 ansatte. Selskapet utviklet en internasjonal tilstedeværelse i Russland, Sentral-Asia, Sentral- og Øst-Europa, Midtøsten og Afrika.

Biden spilte en direkte rolle

Mens kinesiske statseide selskaper nyter en viss prestisje i Kina, så det ikke så bra ut i utlandet da kinesiske statseide selskaper invaderte utlandet for å kjøpe og utvinne olje og ressurser.

Dette banet vei for private, lavprofilerte selskaper som CEFC for å sikre utenlandske energi- og infrastrukturinvesteringer for president Xi Jinpings belte- og veiinitiativ. I 2017 kom CEFC ut av uklarheten og ble en stor aktør i Kinas globale ambisjoner da de annonserte sin mest iøynefallende investering til dags dato. Det kinesiske energikonglomeratet kjøpte en historisk eierandel på 14 % i den russiske statseide energigiganten Rosneft for 9 milliarder dollar, og president Joe Bidens sønn spilte en direkte rolle i oppkjøpet.

Hunter Biden blir stadig lagt merke til med narkotika- og sexeskapader. Men mange medier har holdt en kappe av taushet om presidentsønnens lyssky avtaler og skandaler

Presset med sanksjoner bør reduseres

Ye Jianming, grunnleggeren av CEFC, sa at Rosneft-kjøpet “hovedsakelig var drevet av Kinas belte- og veiinitiativ,” ifølge Reuters. Rosneft-sjef Igor Sechin, en nær alliert av president Vladimir Putin, har vært opptatt av å tiltrekke utenlandske investeringer for å lette presset fra amerikanske sanksjoner.

I følge tekstmeldinger mottatt av Bidens tidligere forretningspartner Tony Bobulinksi, fungerte Hunter Biden som “personlig rådgiver” for administrerende direktør Ye Jianming ved overtakelsen av 14 % av Russlands statseide oljeselskap, som er under vestlige sanksjoner. Hunter refererer til sin rolle i å representere Kinas administrerende direktør i sin tekstmelding til Hallie, der han sier “mitt påståtte engasjement i megling av en avtale med Vladimir Putin direkte for det største salget av olje- og gassressurser i Russland til Kina.”

Hvis du er fornøyd med innholdet som politikere leverer så kan du bidra til nettstedets utgifter med en liten donasjon via PayPal-kontoen. Alle donasjoner brukes utelukkende til å betale for domener, abonnementer, bilderettigheter og vedlikehold av nettsiden. Link til paypal.

https://www.paypal.me/politikeren

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Previous post Elitens “Hunger Games”
Next post Julian Assange: Politisk forfølgelse av en journalist mot loven
%d bloggers like this: