Canadiere støtter nederlandske bønder i storskalakampanjer over hele landet

Read Time:2 Minute, 43 Second

Førstkommende lørdag 23. juli planlegger frihetskjempere i Canada å gjennomføre store støttekampanjer for nederlandske bønder. I likhet med kanadierne lider nederlenderne under en WEF-tilknyttet regjering som ønsker å presse gjennom planene for «Great Reset» – uansett hva det koster.

En bølge av støtte til nederlandske bønder som motsetter seg regjeringens ødeleggende klimapolitikk kommer fra Canada. Det skal holdes støttekampanjer over hele landet.

Førstkommende lørdag 23. juli planlegger frihetskjempere i Canada å gjennomføre store støttekampanjer for nederlandske bønder. I likhet med kanadierne, lider nederlenderne under en WEF-tilknyttet regjering som ønsker å presse gjennom planene for «den store tilbakestillingen» – uansett hva det koster. Så melder TheCounterSignal:

De fleste (men ikke alle) protestene blir organisert av Freedom Fighters Canada, som tvitrer om den nye bondekonvoien under hashtaggen #WeMoveAsOne.

En kort liste over noen av byene der det vil være demonstrasjoner: Arrangørene har sagt at de planlegger å reise gjennom Ottawa, Toronto, Vaughan, Edmonton, Calgary, Grande Prairie, Red Deer, Lloydminister, Montreal, Winnipeg og Vancouver, noe som gjør dette virkelig en landsomfattende demonstrasjon.

I følge Canadas Western Standard – avis sirkulerer det også en plakat som ber demonstranter om å ta med seg traktorer og gårdsutstyr og «ta med et nederlandsk flagg som skal snus opp ned på forespørsel fra nederlenderne».

Som “TheCounterSignal” videre rapporterer, er den nederlandske regjeringens planer (som skal håndheves i en lignende form av den canadiske regjeringen) for “landgrabbing” av statsledere.

Først vil bøndene bli drevet ut i konkurs; da vil staten kjøpe opp det frigjorte landet. Dette er blant annet også for å skape boliger for innvandrere. Det som skjer i Nederland er nesten som å se inn i en krystallkule for resten av de vestlige landene som er underlagt radikal klimapolitikk.

Så tidligere denne uken, i en nå viral video, ba bønder om handling, og oppfordret verdens bønder til å reise seg for en dag med internasjonale demonstrasjoner.

Med bønder i Europa som allerede protesterer og nå en av tre nasjoner på det nordamerikanske kontinentet planlegger å bli med dem, er det trygt å si at bønder får det de ønsket.

Mainstream media er døende. Ingen tror dem lenger. (Reproduksjon av bilder på internett)

De døende mainstream-mediene, som så langt avviste motstandere av regjeringens tvang som «konspirasjonsteoretikere», «høyreekstremister», «knekkere» og lignende, står nå overfor å måtte demonisere en hel profesjon. Lykke til med det.

Hvis du er fornøyd med innholdet som politikere leverer så kan du bidra til nettstedets utgifter med en liten donasjon via PayPal-kontoen. Alle donasjoner brukes utelukkende til å betale for domener, abonnementer, bilderettigheter og vedlikehold av nettsiden. Link til paypal.

https://www.paypal.me/politikeren

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Previous post Sri Lankas nye president kaller populærbevegelsen fascister
Next post For å teste dem i en ekte krig: Ukraina ønsker å få de mest moderne NATO-våpnene
%d bloggers like this: