Ralph Schöllhammer: “Vi opplever et globalt opprør mot elitene!”

Read Time:2 Minute, 17 Second

“Et globalt folkeopprør mot eliten og deres verdier er for tiden i gang,” sier “eXXpress” politiske ekspert Ralph Schöllhammer i en artikkel for det amerikanske magasinet “Newsweek”. Truckers i Canada eller bønder i Europa handler nå og gjør opprør fordi ideologiske mål forfølges på bekostning av middelklassen og arbeiderklassen.

De første tegnene var der allerede i februar, da «Canadian Trucker Convoy» stilte arbeiderklassens lastebilsjåfører mot en «laptop-klasse» som krevde stadig mer restriktive koronatiltak. Du kan også se det i den økende støtten til det republikanske partiet, som i økende grad identifiserer seg som pro-arbeiderklasse, sier den politiske eksperten og “eXXpress”-spaltisten.

Men de første effektene er ikke bare synlige i USA eller Canada: vi opplever for tiden også den siste manifestasjonen i Nederland i form av protester fra bønder mot nye miljøforskrifter. Mer enn 30 000 bønder reiste seg mot nye nitrogengrenser.

“Protester vil ha globale proporsjoner”

«Og disse protestene vil ha globale proporsjoner», analyserer Schöllhammer i det anerkjente amerikanske magasinet «Newsweek». Etter USA er Nederland den nest største landbrukseksportøren i verden, noe som gjør det til en “matsupermakt”. På grunn av dagens situasjon – nemlig global matmangel og inflasjon – har nederlandske bønders rolle i den globale næringskjeden aldri vært viktigere enn i dag.

“Men hvis du tror den nederlandske regjeringen vil ta hensyn til det og sørge for at folk kan sette mat på bordet, så tar du feil: da den nederlandske regjeringen fikk valget mellom matsikkerhet og tiltak mot ” “Velg klimaendringer, ” valgte de det siste,” skriver Ralph Schöllhammer, som underviser ved Webster University i Wien.

Topppolitisk ekspert Ralph Schöllhammer i exxpressTV-studioet, eierskap til bildet tilhører exxpress og er en republisering av bilde fra Internett.

Nederlenderne har sympatier med bøndene

Men nederlendernes sympatier ligger ikke hos deres regjering, men hos bøndene deres. Nyere meningsmålinger tyder på at Bondepartiet, som ble dannet for bare tre år siden som svar på de nye reglene, ville vinne hele 11 seter i parlamentet ved dagens valg (det har for øyeblikket bare ett sete). I tillegg har det nederlandske fiskerforbundet offentlig sluttet seg til protestene, og blokkert havner med fiskemannskaper som bærer skilt der det står «Eendracht maakt Kracht»: Forent er styrke.

Det er uro i Vesten

I Vesten er det i mellomtiden uro når ideologiske mål forfølges på bekostning av den lavere middelklassen og arbeiderklassen. Enten det er lastebilsjåfører i Canada, bønder i Nederland eller olje- og gasselskaper i USA, dominerer ideologi agendaen, og pasifiserer eliten samtidig som arbeiderklassen utarmes.

Hvis du er fornøyd med innholdet som politikere leverer så kan du bidra til nettstedets utgifter med en liten donasjon via PayPal-kontoen. Alle donasjoner brukes utelukkende til å betale for domener, abonnementer, bilderettigheter og vedlikehold av nettsiden. Link til paypal.

https://www.paypal.me/politikeren

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Previous post Havnearbeiderstreik i Tyskland: den mest voldelige protesten på flere tiår
Next post USA er ikke lenger dominerende i Vest-Asia
%d bloggers like this: