Berlin etterlyser en demonstrasjon – og så mange som mulig bør komme

Read Time:3 Minute, 5 Second

For tredje gang på rad skal det foregå demonstrasjoner i Berlin i begynnelsen av august. Denne gangen arrangert av en bred allianse og ikke av teamet rundt Michael Ballweg, som har skapt store marsjer tidligere år.

Michael Ballweg sitter nå i varetekt på spinkel grunn, men motstanden har vært ubrutt siden august 2020. Selv om media snakket om 17 000 deltakere etter 1. august 2020: at dette tallet ikke var sant, men at hundretusener demonstrerte mot Corona-tiltakene på den tiden kan ikke lenger bestrides.

Og motstanden er fortsatt uunnværlig. Alene vaksinasjonsplikten i helsevesenet og i forsvaret setter mange mennesker under press. Og i tider med meldinger om nye sykdomsbølger om høsten, de massive prisøkningene og den påregnelige frysingen om vinteren, er det mange som har en idé om hva de kan forvente dersom de ikke aktivt forplikter seg til sin egen fremtid.

Democracy Week i Berlin: «Fordi motstand aldri har vært viktigere»

I Tyskland oppfordrer «Vi er mange»-kampanjen til å engasjere seg i Berlin for fred, frihet og selvbestemmelse. På programmet står parader, stevner og konserter.

I sin pressemelding presenterer initiativalliansen programmet:

Fra 30. juli til 6. august vil det foregå demonstrasjoner, stevner og konserter i hovedstaden. En demonstrasjon for fred og frihet starter 30. juli, og den starter kl. 14.00 ved Brandenburger Tor og fører til Rosa-Luxemburg-Platz. På denne plassen foran Berlin Volksbühne begynte vandringene med grunnloven i hånden i slutten av mars 2020 – disse regnes som utgangspunktet for protestene mot begrensningene på grunnleggende menneskerettigheter i Tyskland de siste to årene.

Ikke skjul din egen mening lenger

«Fordi jeg er for fred og dialog med Russland.» «Fordi motstand har aldri vært viktigere.» «Slik at ungdommene våre aldri igjen vil bli begrenset i deres rett til å puste fritt.» Dette er bare noen av uttalelsene fra kampanjen , som er publisert på nettstedet wirsindviel.berlin og i sosiale medier til demokratiuken i Berlin. Skuespillere, journalister, pedagoger og sykepleiere vil være med. Det er tydeligvis flere og flere som tør å si sin mening åpent – kampanjedeltakerne kan sees med bilde, ekte navn og stillingstittel.

1. august: Demokratiet trenger balansert rapportering

«Under korona-pandemien ble avvikende meninger ofte fordømt for tidlig. Alle som foreslo alternative løsninger og tilnærminger ble ofte satt på sidelinjen uten tilstrekkelig diskurs.» Dette sier Corona-evalueringsrapporten på side 62 til store redaksjoner. demoen blir til en samlet mandagstur til Republikkplassen, hvor det siste møtet finner sted fra kl. 19.00 – med taler av lege Paul Brandenburg, advokat Ralf Ludwig og finansekspert Ernst Wolff. Sangeren Kilez More er også med.

Avskaffe obligatorisk vaksinasjon

Andre hovedarrangementer er pleiepersonalets og brannmennenes marsj mot obligatorisk vaksinering onsdag 3. august og Fredsfestivalen i Mauerpark som avslutning på Berlins demokratiuke.

Alle datoer og aktuell informasjon finnes på nettstedet wirsindviele.berlin

Om We Are Many

Vi er mange er en allianse av flere initiativ som jobber for å sikre at grunnleggende menneskerettigheter respekteres, også i krisetider. Deltar også: Autokorso Berlin, Berlin communards, grunnlaget, foreldre står opp eV, Free People, Freedom Parade, Freedom Messenger, Karlshorster stand up, nabolagsdialog, ikke uten oss!, PanCoronale piknik, omsorg for opplysning, omsorg med hjertet , lateral tenkning 30, Røyking for moder jord, gateoppklaring Treptow, studenter står opp.

bildekilde

Min oppfordring er at de som kan enten tar Kielfergen over til Tyskland, flyr eller tar danmarksbåten og tok til Berlin fra der og støtter den tyske demonstrasjonen, om ikke noen velger å starte en støttedemonstrasjon i Oslo.

Hvis du er fornøyd med innholdet som politikere leverer så kan du bidra til nettstedets utgifter med en liten donasjon via PayPal-kontoen. Alle donasjoner brukes utelukkende til å betale for domener, abonnementer, bilderettigheter og vedlikehold av nettsiden. Link til paypal.

https://www.paypal.me/politikeren

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Previous post USA er ikke lenger dominerende i Vest-Asia
Next post Russland forbereder seg på å bringe sine militære krigsspill til Latin-Amerika for første gang – Iran og Kina blir med
%d bloggers like this: