Amerikanske sykehusarbeidere håner gjenoppstått Covid-19-skremsel som ‘mediehype’

Read Time:2 Minute, 31 Second

“Bare 10 % av våre Covid-positive innleggelser legges inn på grunn av Covid. Så godt som ingen av dem går på intensivavdelingen, og når de går på intensivavdelingen er det ikke for lungebetennelse. De er ikke intubert,” sier de.

I en øyeåpnende pressekonferanse torsdag (14) kastet den medisinske overlegen i Los Angeles County, Brad Spellberg, sammen med epidemiolog Paul Holtom, en bøtte med kaldt vann på regjeringen og medienes innsats for å piske offentligheten inn i en tilstand av panikk og frykt for den siste Covid-19-oppgangen.

«Det er akkurat det samme. Det er ikke endret. Det har vært det samme. Det er som to måneder av det samme,” sa Spellberg for å starte det, og støttet karakteriseringen hans med diagrammer som viser Covid-19-tilfeller og sykehusets egne innleggelsesdata.

«Bare 10 % av våre Covid-positive innleggelser tas opp på grunn av Covid. Så godt som ingen av dem havner på intensivavdelingen, og når de havner på intensivavdelingen er det ikke for lungebetennelse. De er ikke intubert.»

Når det gjelder et alvorlig COVID-19-tilfelle på intensivavdelingen, sa Spellberg: “Vi har ikke sett en eneste av dem siden februar. Det har gått måneder.”

Mens politikere og media ringer alarmklokker om det “økende antallet” av positive Covid-tester i USA, tar folk ved sykehusene det veldig med ro.

Ifølge fylkets helsedirektør er det økte tilfeller og overføring av Covid-19 i Los Angeles County. Som et resultat, sier de, vil det sannsynligvis være nødvendig å gjeninnføre det innendørs maskemandatet, som påvirker de rundt ti millioner menneskene som bor der.

Tilsynelatende var det derfor helseavdelingen ønsket å fortsette å vekke panikk på en pressekonferanse deltatt av Los Angeles County + University of Southern California Medical Center (LAC + USC) medisinsk sjef Brad Spellberg og epidemiolog Paul Holtom. Men den planen slo tilbake.

Når det gjelder den verste typen covid ICU-tilfeller, sa Spellberg: “Vi har ikke sett dem siden februar. Det var måneder siden.” Han sa at dagens covid-pasienter på intensivavdelingen vanligvis er assosiert med tilstander som elektrolyttavvik eller autoimmune angrep på nervene, som kan være relatert til covid eller ikke.

“Det er bare ikke den samme pandemien som den pleide å være, til tross for all mediehypen om det motsatte … jeg mener, vi ser mange mennesker som har en alvorlig forkjølelse,” konkluderte Spellberg.

Epidemiolog Paul Holtom sa: “Hvis sykehusets erfaring er representativ for hele fylket, noe jeg tror det er, så har vi ikke én pasient med alvorlig covid-sykdom. Per i formiddag har vi ingen på sykehuset med lungesykdom fra Covid. Ingen på sykehuset … INGEN. Ingen har hatt Covid 19-sykdommen slik vi har sett tidligere.»

Hvis du er fornøyd med innholdet som politikere leverer så kan du bidra til nettstedets utgifter med en liten donasjon via PayPal-kontoen. Alle donasjoner brukes utelukkende til å betale for domener, abonnementer, bilderettigheter og vedlikehold av nettsiden. Link til paypal.

https://www.paypal.me/politikeren

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Previous post Intervju med den Russiske ambassadøren i Østerrike
Next post Og igjen viser en studie: Vitamin D er den beste beskyttelsen mot koronainfeksjon
%d bloggers like this: