Ukrainsk lastefly styrtet i Hellas: hemmelig last svært eksplosiv

Read Time:1 Minute, 18 Second

Hva bar det enorme Antonov An-12 lasteflyet? Det ukrainske flyet styrtet i Hellas som kom fra Serbia – brannvesenet måtte stoppe brannslokkingsaksjonen på grunn av etsende damper. Destinasjonen var Amman i Jordan.

De åtte besetningsmedlemmene på det ukrainske lasteflyet døde momentant, og ildkulen kunne sees på kilometers avstand: Da Antonov An-12 brant i flammer nær den nordgreske byen Kavala, fulgte flere eksplosjoner – ammunisjon var sannsynligvis i lasterommet . Ifølge uoffisielle kilder rapporterte de greske nødetatene at «12.000 kilo giftig materiale» var om bord i flyet. Antonov An-12 som nå krasjet i Hellas kan frakte opptil 22.000 kilo last.

Flyruten til maskinen, som tilhører et ukrainsk selskap, skaper også spekulasjoner: Det tok av fra Nis, Serbia, og skulle etter planen lande i Amman, Jordan. da det nådde gresk luftrom, rapporterte piloten motorproblemer, og en nødlanding var planlagt i Kavala.

Atomic Energy Commission-medlemmer reiser for å undersøke vraket

De greske brannvesenet trakk seg fra stedet på grunn av de giftige gassene og satte opp en 1000 meter lang omkrets. Naboer som bor i nærheten fikk beskjed om å lukke alle vinduer og holde seg innendørs.

Vraket blir nå undersøkt med droner: Sprengstoff og militæreksperter samt representanter for den greske atomenergikommisjonen ønsker å sikre maksimal sikkerhet før de selv undersøker vraket.

Hvis du er fornøyd med innholdet som politikere leverer så kan du bidra til nettstedets utgifter med en liten donasjon via PayPal-kontoen. Alle donasjoner brukes utelukkende til å betale for domener, abonnementer, bilderettigheter og vedlikehold av nettsiden. Link til paypal.

https://www.paypal.me/politikeren

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Previous post De globale fascistenes kupp Del 2
Next post Kinesiske banker frykter for 646 milliarder dollar, sprekker eiendomsboblen?
%d bloggers like this: