Washington ber alle amerikanske statsborgere om å forlate Ukraina umiddelbart

Read Time:1 Minute, 46 Second

Advarselen som USA nå gir pleier de kun å gi i de vanskeligste krisetider. Det kan være en indikasjon på flere russiske missilangrep, inkludert et fullskala russisk luftangrep som ikke har skjedd ennå. Politisk uro kan også være overhengende.

Washington griper inn. Sikkerhetssituasjonen over hele Ukraina er «voldelig og uforutsigbar», advarer nå den amerikanske ambassaden i Ukraina. Det er en ekstraordinær begivenhet. Flere rakettangrep kan snart ramme Ukraina. I tillegg kan et større russisk luftangrep til og med være nært forestående, noe som ennå ikke har skjedd.

Amerikanske borgere er sterkt advart

«Den amerikanske ambassaden oppfordrer amerikanske borgere til ikke å gå inn i Ukraina og de i Ukraina til å reise umiddelbart med privat tilgjengelig bakketransport, hvis det er trygt å gjøre det», heter det. I hele Ukraina, også i vest, er man ikke lenger trygg. “Unngå store samlinger og organiserte arrangementer, da disse kan tjene som russiske militære mål hvor som helst i Ukraina, inkludert i de vestlige regionene.”

Ytterligere instruksjoner fra USA til innbyggerne indikerer også forestående angrep fra Russland: «Hvis du hører en høy eksplosjon eller hvis sirener går, søk ly umiddelbart. Hvis du er i en leilighet eller bygning, gå til den nederste etasjen i bygningen med færrest yttervegger, vinduer og åpninger; lukk alle dører og sett deg mot en innvendig vegg vekk fra vinduer eller åpninger.”

Politisk uro overhengende?

Alle som er utendørs bør umiddelbart søke ly i bygninger. “Vær oppmerksom på at selv om det innkommende missilet eller dronen blir fanget opp, utgjør fallende rusk en betydelig risiko.” Og: “Sikkerhetssituasjonen i Ukraina er veldig ustabil og kan forverres uten forvarsel.”

USA kan også ha mottatt informasjon om innenlandsk uro. Siden begynnelsen av den russiske invasjonen har det vært landsomfattende sensur, opposisjonen og alle andre partier enn regjeringspartiet er forbudt. Det burde også skape uro.

Er Zelenskyi-regjeringen under innenlandsk press?

Hvis du er fornøyd med innholdet som politikere leverer så kan du bidra til nettstedets utgifter med en liten donasjon via PayPal-kontoen. Alle donasjoner brukes utelukkende til å betale for domener, abonnementer, bilderettigheter og vedlikehold av nettsiden. Link til paypal.

https://www.paypal.me/politikeren

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Previous post Bill Gates: 319 millioner euro gitt bort til «passende» medier
Next post Tidligere lege i Det hvite hus: “Biden vil ikke avslutte sin periode”
%d bloggers like this: