De globale fascistenes kupp Del 2

Read Time:18 Minute, 28 Second

Regimene med vestlige kapitalistiske verdier under amerikansk ledelse kjemper desperat for legitimitet.

Den vestlige verden er midt i et transnasjonalt statskupp. Karakteristisk for dette monstrøse kuppet er et konstitusjonelt kupp, den pågående unntakstilstanden i Corona, konstitusjonelle stater i ruiner og politisk styre. I tillegg kommer dagliglivets målrettede kaos gjennom stadig skiftende forhold, overvåking, digitalt tyranni, produksjon av frykt og løgner i media, og sensur. På agendaen står også planlagt ruin av små og mellomstore bedrifter til fordel for store selskaper, tyveri og plyndring av statlige eiendeler, overdreven statsgjeld til fordel for den internasjonale finansnæringen, utarming av store deler av befolkningen og planer om geostrategisk restrukturering. Sammenbruddet av maktfordelingen tilsvarer forsøk på å i økende grad sentralisere økonomisk og politisk makt og det endelige målet om å håndheve en ny verdensorden. Herskerne har delegitimert seg selv. For å motvirke sammenbruddet av deres styre, fortsetter det politiske putsch-etablissementet, ved hjelp av mediemakt og lydige embetsmenn, til kaotiske interne forhold – som i Europa -, sprer sitt hat mot demokratisk motstand, øker intern undertrykkelse og spenning i forholdet til Russland og Kina. Putschistene har fratatt suverenen, folket, og gjort seg selv til deres juridiske voktere.

Målene til den USA-ledede Global Deep State

De viktigste kontrolltilfellene av geopolitisk maktkonsolidering eller utvidelse, de fortsatte nedstengningene, den store transformasjonsprosessen, men også de største fordelene av Big Pharma digital sikkerhetsovervåking og militærkompleks er i USA, med EU-statene som vasaler og medskyldige. som underaktører i denne prosessen.

Følgende mål for “Global Deep State” under amerikansk ledelse kan identifiseres:

  1. Den maksimale sikkerheten og utvidelsen av den geopolitiske orden – “fullspektret dominans” – ved bruk av alle militære, hemmelige tjenester, destruktive, økonomiske, sosialt destruktive krefter.
  2. Håndhevelse av befolkningskontrolltiltak; det snikende økonomiske forfallet til hele samfunn gjennom nedstengninger/arbeidsledighet/utarming/sult/ødeleggelse av forsyningskjeder; Vaksinasjon for å redusere reproduksjonsraten, Robert F. Kennedy snakker om massemord; Målrettet immunundertrykkelse gjennom masketerror, husarrestasjoner, ødeleggelse av økonomisk levebrød, polititerror, hjernevasking og stressfaktorer av alle slag.
  3. Den målrettede nedbrytningen ikke bare av de erklærte fiendene, men også av alle “vennlige” land ved hjelp av offisielt diplomati og av amerikanske myndigheter som USAID, CIA, National Endowment for Democracy (NED) etc., fremfor alt ved hjelp av transatlantiske nettverk som Council on Foreign Relations, hemmelige tjenester og mediesamarbeidspartnere samt utallige andre «hjelpeorganisasjoner». De europeiske og tyske påvirkningsagentene i de politiske partiene er også av stor betydning. Willy Wimmer skriver om dette:

«For Tyskland var det allerede gjort klart etter gjenforeningen hvor høyt antallet amerikanske agenter som offisielt jobber i Tyskland i henhold til avtalen. Man kan trygt glemme tanken på den vanlige gjensidigheten. Dette gjelder også de berømte transatlantiske nettverkene, hvis oppgave ser ut til å være å sikre, under alle omstendigheter, at Tysklands politiske institusjoner og medieinstitusjoner er på linje med Amerika på en slik måte at ødeleggelsen i forholdet ikke varer for lenge.»

  1. Den målrettede nedbrytningen av den europeiske befolkningen som et amerikansk del-og-hersk-program via kontrollert masseinnvandring og migrasjon av folk fører til klynger som i stor grad er isolert fra flertallet og kulturelt oppløst, spesielt i storbyene. Det handler om geo-strategi, ikke om menneskelighet: «globalistene» utløser i betydelig grad såkalte pull and push-effekter (sett fra USA/EU-perspektiv). Pull: Ødeleggelsen av andre land som en del av NATOs krigsoperasjoner øker flyktning- og immigrasjonspresset. Videre medfører rekrutteringstiltak for høyt kvalifiserte mennesker en enorm hjerneflukt, siden fagarbeidere migrerer til høylønnsland. Push: Avsky av de regjerende “elitene” og det intellektuelt fordummede flertallet emigrerer deler av den intelligente minoriteten, trekke seg tilbake til privatlivet eller gå inn i aktiv motstand. Å velte de gigantiske følgekostnadene fra USAs og NATO-krigene til de europeiske landene er en del av nedbrytningsstrategien.
  2. Transformasjonen av kapitalismen som en del av Corona-prosessen i retning av en ny verdensøkonomi, et nytt kapitalistisk profittregime, “Green Capitalism”, “Green New Deal”, for å “gjenreise” den utslitte kollapsen og katastrofekapitalismen i ny drakt.
  3. Installasjon av en transnasjonal overvåkingsstat ved bruk av overvåkings-, kontroll- og sikkerhetsteknologier, inkludert alle tenkelige sensurteknikker.

«Den amerikanske regjeringen, i sin jakt på såkalte monstre, har blitt et monster selv. Dette er ikke en ny utvikling, og det er heller ikke en åpenbaring. Denne regjeringen har sluppet løs grusomheter over verden – inkludert mot sitt eget folk – de siste tiårene, alt i navnet til global erobring, rikdomsanskaffelse, vitenskapelige eksperimenter og teknologiske fremskritt, alt pakket inn under dekke av det vanlige. godhet. Merk deg, det er ikke noe bedre når regjeringen er involvert. Det er bare en større grådighet etter penger og makt. Dessverre har publikum blitt så lett distrahert av det politiske opptoget i Washington, DC, at de har begynt å sette pris på de grusomme eksperimentene, den barbariske oppførselen og de umenneskelige forholdene.

Samtidig intensiverte «Global Deep State» konfliktene med Russland og Kina med sin militære maktarm i Pentagon og hemmelige tjenester via NATO og propagandamaskiner. Siden den geopolitiske omorganiseringen av verden er målet, har denne utviklingen også en enorm risiko for krig. Imidlertid har allmennheten så langt lagt like lite merke til dette som til demokratiets forfall.

«En skruppelløs ‘elite’ av NATO-strateger og globale finansielle og økonomiske oligarker er i ferd med å oppfordre Europa og Russland til krig. Siden Sovjetunionens sammenbrudd har NATO fortsatt å ekspandere mot Russland, i motsetning til det som ble avtalt.»

Russland og Kina er på hitlisten til de neokoniske krigshetserne og deres europeiske hjelpesoldater. Spesielt forvirrede sinn som sjefen for USAs strategiske kommando admiral Charles Richard anser til og med at en atomkonflikt med de to atommaktene Russland og Kina er mulig.

«Admiralen, som leder USAs strategiske kommando og er ansvarlig for atomavskrekking, oppfordrer landets militære og sivile ledere til å søke nye måter å møte truslene fra Russland og Kina, inkludert den ‘reelle muligheten’ for en atomkonflikt. “

Den nært forestående farlige situasjonen forverres ettersom «globalistene» fortsetter å eskalere spenningene. Det er derfor bare logisk at USAs president Joe Biden erklærte en nasjonal nødsituasjon for å motvirke «den russiske trusselen».

“Storpolitikk” har mutert til organisert kriminalitet – hvis det noen gang har vært noe annet.

I tillegg til Corona-terroren holder «globalistene» også sitt eget folk i sjakk ved å true med en storkrig. Hvis, mot forventning, folkene våkner og innser at “globalistene” er ansvarlige for all ødeleggelsen i navnet til Covid-19, kan de se krig som den endelige “løsningen” på deres psykopatologier.

“Ingen visste at det skulle komme, og derfor var det ingen som motsatte seg de farlige handlingene av brutal politikk som førte til det. Ingen var imot da demokratene fabrikerte godkjenning for eskalering mot Russland. Ingen protesterte da republikanerne fabrikerte godkjenning for eskalering mot Kina. Ingen motarbeidet da krigsskip ble utplassert, ettersom tropper ble utplassert, ettersom Nuclear Posture Reviews ble stadig mer krigsmessige og aggressive, ettersom nye dommedagsvåpen ble produsert og utplassert, og proxy-konflikter ble oppmuntret, ettersom krigsfly invaderte suverent luftrom, ettersom missiler for rask utplassering ble forberedt. Det gikk bare aldri opp for noen at dette kunne være dagen

Skulle den store krigen virkelig føres, er den viktigste slagmarken Europa og ingen bør være under illusjonen om at «globalistene» ville vike unna å ødelegge Europa hvis de ante tilstrekkelige sjanser til å vinne krigen. De er godt kjent med utslettelse, folkemord, drap, attentater, «mislykkede stater» og «fargerike revolusjoner».

USA og Storbritannia annonserte massiv “modernisering” av sine atomstyrker, og ledende forskere advarte om faren for en stor atomkrig. For eksempel satte Bulletin of the Atomic Scientists dommedagsklokken på 100 sekunder til tolv. Videre sa USA opp flere våpenkontrollavtaler, INF-avtalen, Open Skies-avtalen, Irans atomavtale, og bidro på denne måten betydelig til ytterligere eskalering av spenninger i internasjonal sammenheng.

USAs aggressive grunnholdning mot omverdenen stopper ikke ved deres såkalte allierte. De amerikanske myndighetene behandler dem ikke bare som «bielvvasaller», men siden 1989 har de utsatt spesielt de sentraleuropeiske statene, men også EU som helhet, for en prosess med forstyrrelser, oppløsning, utarming, økonomisk og sosial forstyrrelse og kaos., med Tyskland som den bestemte destinasjonsstaten.

Tyskland i sentrum av disrupsjonsprosessen

I Tyskland, Merkel-administrasjonen, lederne av de regjerende partiene, som er blitt korrumpert av bedriftslobbyister og er integrert i transatlantiske (“rådgiver”) nettverk, det politisk-mediekomplekset som har blitt brakt på linje, og nøkkelbyråkratiene, blant annet i statsadvokatembeter og domstoler, her først og fremst i den føderale konstitusjonelle domstolen, som gjennom årene har vært bemannet med egne «partikadrer».

«En domstol som er lobbydrevet og tar avgjørelser på grunnlag av fiktive scenarier, selv som setter spørsmålstegn ved grunnleggende borgerrettigheter, gjør ikke bare hån av seg selv, men er også en fare for demokratiet og maktfordelingen.»

Til i dag implementerer de tyske regjeringene direktivene fra det amerikanske finans- og krigskomplekset som forvaltningsregimer for transatlantiske neokonservative.

De fungerer i hovedsak som “administrative forvaltere” for utenriksdepartementet, Pentagon/NATO, NSA/CIA. Deres funksjon var og er å overføre eierskap til verdiene skapt av befolkningen til store private investorer eller de store kapitalinnsamlingssentra i det 21. århundre. Tilsynelatende, i det minste siden murens fall, har de tyske regjeringene gjort seg tilgjengelige for USA som anti-tyske agenter og fremsende tropper for å likvidere sitt eget land. Merkel-regimets ødeleggende antityske aktiviteter må tolkes som en totalitær, sentralistisk internasjonal kamp mot nasjonalstatsdemokratiene. Alt dette ville være verdt å undersøke i seg selv og bør søkes i avgrunnene til den “dype transatlantiske NATO- og etterretningsstaten”.

I Tyskland har rettsstatens grunnlag blitt ødelagt, federalisme som et grunnleggende prinsipp i den tyske grunnloven er blitt undergravd og gjennom “Fjerde lov for beskyttelse av befolkningen i en epidemisk situasjon av nasjonal relevans” (4. sivil Protection Act), som trådte i kraft 21. april 2021, trekkes grunnlovsgaranterte sivile og menneskerettigheter i tvil. Enhver som legger merke til den språklige diksjonen og ikke-ånden i denne “Enabling Act 2.0” vil lett gjenkjenne gjenopptakelsen av totalitære tradisjoner der det tyske politiske etablissementet, eller i det minste den utøvende makten, velter seg. Den nye totalitarismen er også den grunnleggende forutsetningen for realiseringen av de globalistiske agendaene til «Global Deep State» under amerikansk ledelse.

Det tyske kuppregimet i unntakstilstanden kjenner åpenbart ingen stopp. De trakasserer og terroriserer befolkningen med sjokkstrategier, har dissidenter «observert», viker ikke unna fysiske angrep og forsøker å tvinge inn tvangssprøyter selv mot forsvarsløse barn og unge:

Den obligatoriske vaksinasjonen blir tydeligvis innført gjennom bakdøren. For hvis du ikke blir vaksinert, bør du heller ikke få dine grunnleggende rettigheter tilbake.»

Det er fullstendig absurd å gjøre umistelige menneskerettigheter og grunnleggende rettigheter avhengig av vaksinasjonsstatus. Dette alene viser regimets grunnleggende «totalitære» konsensus.

Kraftmycel og dyp struktur

Og det er ikke alt: Regimets siste angrep er rettet mot administrative domstoler. Presidenten for forvaltningsdomstolen i Düsseldorf prof. Dr. Andreas Heusch har dette å si om det:

— Hvis kansleren ser det som en merverdi at forvaltningsdomstolene avvikles, så lurer jeg på hvilken forståelse av rettsstaten hun har.

Svaret er raskt: ingen i det hele tatt! Et putschistisk regime har ingenting med grunnloven å gjøre, ja med loven generelt. Det nye språket til regimet til NATO og EU-byråkratiene er “Rule of Law”. Målet er å kvitte seg med «tradisjonell nasjonal lov» og internasjonal lov og erstatte dem med et pseudo-rettssystem hvis regler de regjerende klikkene har gitt seg selv. I virkeligheten snur grunnlovsputschistene loven på hodet, og går til og med så langt som å beordre husransaking og beslag når dommere kommer til kjennelser de ikke liker. Uttalelsen fra den tyske utenriksministeren Heiko Maas passer perfekt inn i Orwellian newspeak: når han snakker om behovet for en felles linje «mot autoritære regimer i verden» i forkant av G-7-møtet i juli 2021. Mens de førte sitt eget land inn i det tredje diktaturet på tysk jord, brøler de om «autoritære land i verden»: Hilsen fra propagandaminister Goebbels!

På grunn av deres betydning for «globalistene», inntar viktige enkeltpersoner skiftende posisjoner som langsiktig politisk personell i Tyskland/Europa og handler helt i ånden til «Global Deep State». Merkel-Schäuble-Steinmeier-forbindelsen og dens transatlantiske maktmycelium er den viktigste sentraleuropeiske eksklaven til det amerikanske neokonservative finans- og krigsetablissementet. De regjerende fraksjonene i den tyske Forbundsdagen er grovt sett dens villige lovgivere til domstolen. Merkel-Schäuble-Steinmeier-trioen etablerte det tredje diktaturet på tysk jord etter Hitlers fascisme og DDR-regimet via unntakstilstanden og enabling Act 2.0 (4. Civil Protection Act), men et diktatur som føyer seg inn i storstilt drift av “global styring”

Det tyske politiske etablissementet ødelegger landet det er forpliktet til å tjene. Målet er å bruke Corona-jukset til å erodere landets økonomiske og sosiale substans og å maksimere skaden på en slik måte at den fullstendig overbelastede økonomien, som til slutt blir privatisert av internasjonale finanskonsern, sammen med den kollapsede nasjonalstaten i en “Ny verdensorden / en verdensorden.

Merkel-Schäuble-Steinmeier-forbindelsen og deres hjelpetropper i konsulentfirmaer, internasjonale advokatfirmaer og i den kaprede føderale forfatningsdomstolen avvikler samtidig den tyske nasjonalstaten og den demokratiske rettsstaten. Men denne «forbindelsen» kan gjøre enda mer: Den er med på å tenne den store krigen.

“På den rødglødende USA-Russland-fronten, hvor utenriksminister Sergei Lavrov sier at mangelen på gjensidig tillit, enn si respekt, er langt verre enn den var under den kalde krigen, bemerker analytiker Glenn Diesen at hegemonen streber etter det. «å transformere europeernes sikkerhetspolitiske avhengighet til geoøkonomisk lojalitet».

Også det har åpenbart vært vellykket. Fordi prosedyren – for å håndtere demokrati og rettssikkerhet – har for lengst utvidet seg til alle europeiske stater.

Når du har forstått det grunnleggende, har du kommet rundt hele sirkelen og vil forstå den nåværende forstyrrelsesprosessen – kjent som Corona-pandemien: Denne “pandemien” er “US Operation Controlled Demolition” som er relevant for Tyskland, men også for hele Europa i regi av “Global Deep States”.

Sosial scoring og grunninntekt

Transformasjonsprosessen er ment å gå over i et sosialt kredittsystem basert på den kinesiske modellen. Deretter blir enkeltpersoner, myndighetspersoner, bedrifter, organisasjoner og foreninger klassifisert og evaluert via et digitalt overvåkings-, registrerings- og ratingsystem, som alle bruker smart styringsteknologi. Det endelige målet er et system som gjør det mulig å kontrollere, evaluere, belønne eller straffe borgernes politiske, moralske og sosiale oppførsel.

Dette er ren kontrollstat! Det er her “Deep & Corrupt Government” ønsker å lede menneskeheten. Sosial måling i forbindelse med en grunninntekt er et viktig skritt mot det totalitære verdensregimet. Selvfølgelig vil det ikke være noen ubetinget grunninntekt i «Brave New World», fordi grunninntekten som tildeles i beste fall vil være en kongelig nådepenge, hvor beløpet vil bli beregnet ved hjelp av en «score» i poengsystemet. Dette perfekte regimet av undertrykkelse og veiledning, som stadig legger press på samfunnet og gjør tildelingen av nådepenger avhengig av sosiale og politiske normer, skal bli en del av “Brave New World Order”.

Den nye normatferden vil etter all sannsynlighet være den velkjente sycophancy og sycophancy, der den kritiske demokraten, ja den kritiske ånd generelt, må sone for sin “degenererte holdning”.

I motsetning til hva noen drømmere forestiller seg, vil den regjerende kasten gjøre “universell grunninntekt” betinget.

“Fremtidens viktigste ‘Manhattan-prosjekter’ vil være storskala, føderalt sponsede studier av det politikere og prosjektforskere vil kalle ‘lykkespørsmålet’ – med andre ord spørsmålet om hvordan man kan få folk til å elske slaveriet sitt. Kjærlighet til slaveri er derimot utenkelig uten økonomisk sikkerhet; Kort sagt, jeg tror at den allmektige utøvende grenen og dens ledere vil være i stand til å løse problemet med varig sikkerhet.»

(Kultur)krig mot folk og politikk som organisert kriminalitet

Sentrene for vestlig kapitalisme har erklært krig mot sivilsamfunnet. Covid-tallet viser dette veldig tydelig. Offentligheten trenger bare å ta faktaene til etterretning og innlemme de i de ovennevnte sammenhengene, ta en nærmere titt og frigjøre seg fra illusjonen om at regjerende partier og regjeringer føler seg forpliktet til å tjene fellesskapet. Som vi har visst av uheldig erfaring siden 1989, er det motsatte tilfellet. Som nevnt muterte ikke bare de vestlige regjeringene til «Deep & Corrupt Governments» i en 30-årig prosess, men også store deler av partiet og parlamentariske etablissementer til underaktører av «Global Deep State». Dette gjorde dem til parasitter og fiender av de demokratisk konstituerte statene.

«På den andre siden kaller jeg samfunnets makroparasitter de mennesker hvis bidrag består i å tjene til livets opphold i væpnede konflikter, men som ikke deltar aktivt i produksjonen av varene de også konsumerer. En studie av makroparasitisme i det menneskelige samfunn blir derfor naturlig en studie av organiseringen av væpnet makt.»

Forfatteren av disse linjene, William H. McNeill, kunne ikke ha visst i 1982 at makroparasittismen strekker seg langt utover militær- og krigskasten til hele «Global Deep State» inkludert de indre sikkerhetsapparatene, ja regjeringsapparatene til sammen. Alle sammen sikrer statskuppet mot demokrati, frihet og menneskerettigheter på global skala. “Global Deep State” inkludert dens statlige underaktører og er dermed supermakroparasitten, fienden til 99,9 prosent av menneskefamilien.

Alle som har fulgt utviklingen siden begynnelsen av Corona-“pandemien” nøye, vil erkjenne at “Global Deep State” har utvidet sitt globale geopolitiske krav til å omfatte en tilleggsvariant av krig: krigen mot sitt eget folk, krigens krig. teknoføydalister mot alt humant er.

Som en dødskult har «Global Deep State» gjort krig i alle dens former, inkludert total kontroll, overvåking, manipulasjon og «vaksinering» av mennesker med mRNA og nanobot-injeksjonscocktailer, til et av kjernevirksomhetsområdene.

“Hva som skjer når mål er underordnet midler ble tydelig demonstrert av Hitler og Stalin. Under begge terrorveldene ble individuelle mål underordnet organisatoriske midler gjennom en blanding av vold og propaganda, systematisk terror og systematisk hjernemanipulasjon. I morgendagens mer effektive diktaturer (det vil si i dag, UM) vil det trolig være mye mindre vold enn under Hitler og Stalin. Den fremtidige diktatorens undersåtter vil smertefritt manipuleres av et korps av høyt trente sosiale ingeniører. og det 21. århundre vil, mistenker jeg, være æraen for verdens styrende organer, det vitenskapelig baserte kastesystemet og den ‘modige nye verden’.»

Selvfølgelig kunne Huxley i 1959 ennå ikke vite hvilke teknologiske sprang som ville finne sted i de påfølgende tiårene og hvilke konkrete teknologier som ville være tilgjengelige for herskerne for å sikre deres makt, slik som foredling av psykologiske operasjoner, sosial ingeniørkunst osv. At Huxley – akkurat som redaktøren – anser imidlertid enhver forbrytelse av dominans ikke bare som mulig, men til og med sannsynlig og sikkert, det går igjen i hele hans arbeid.

I Hannah Arendts forstand er “Global Deep State”-aktørene inkarnasjonen av “radikal ondskap” fordi de ikke bare setter opp totalitære strukturer på global skala, men også ønsker å konvertere mennesker selv til fysisk og psykologisk utnyttbare objekter i deres “modig ny transhumanistisk verden”. . Og det er nettopp dette de moderne injeksjonsmaterialene brukes til, som mennesket kan bli en genetisk manipulert organisme (GMO) med og, via Designer/DREADDS og CRISP-Bots, et fjernkontrollsystem som kan kontrolleres, spores, kontrolleres , slått av og på hvor som helst og når som helst cyborgslaver av transhumanistene. dr James Giordano, solid etablert i det militærvitenskapelige etablissementet, oppsummerer foredraget sitt i én setning:

“Hjernen er og vil på mange måter være slagmarken i det 21. århundre”

Brave New Dictatorship

Vi kan bare gjette hvordan den totalitære orden vil se ut i 2030. En ting kan vi imidlertid allerede si sikkert: Mange brikker i puslespillet kan allerede settes sammen og det dannes et bilde med gjenkjennelige konturer for det kritiske sinnet.

Aktørene i «Global Deep State» er enige om at den gamle kapitalistiske profittmodellen må ødelegges og en ny kapitalistisk profittmodell må oppstå. Denne skulle da reise seg som en føniks fra asken. Menneskeheten lever for tiden i denne overgangsfasen, som offisielt refereres til som Corona-krisen, i World Economic Forums ord er det “mulighetenes vindu”. Det er absolutt klart for leserne av denne boken at en slik transformasjon bare kan gjennomføres med drakoniske, diktatoriske og ekstremt kriminelle tiltak til skade for allmennheten. Diskusjonen om hvorvidt denne transformasjonen bare er mulig i en ny totalitarisme – denne gangen orkestrert over hele verden – er for så vidt av rent akademisk karakter. Faktaen er, at denne prosessen, drevet av beslutningssentrene til «Global Deep State», aldri kan gjennomføres på grunnlag av demokratiske prinsipper. Det er derfor ikke overraskende at så tidlig som i 2017 – lenge før korona-“pandemien” – et papir fra det føderale departementet for miljø, naturvern, bygning og atomsikkerhet (BMUB) sa dette om “Smart Cities”:

«Fordi vi vet nøyaktig hva folk gjør og vil, er det mindre behov for valg, flertall eller stemmegivning. Atferdsdata kan erstatte demokrati som det sosiale tilbakemeldingssystemet.»

Det betyr, som forklart i dette beskjedne eksemplet: aktørene i «Global Deep State» visste lenge før 2020 hvor reisen skulle gå, og de utallige agendaene fra pro-Corona-tiden er også bevis på dette. Siden mars 2020 har de bare instrumentalisert Corona-krisen for å “bærekraftig” rydde vekk det gjenværende innholdet i vestlige demokratier via unntakstilstander og infeksjonsbeskyttelseslover. Unntakstilstanden bør bli en permanent diktatorisk stat. Derfor, siden mars 2020, har autoritære, vilkårlige, undertrykkende, til og med fascistisk-lignende tiltak banet vei for Corona-regimet i alle statene som er underlagt det. Den diktatoriske permanente staten skal bli den «nye normalen». Et redd, splittet, nedbrutt, kaotisk samfunn er lett å styre.

Vestlige demokratier blir erstattet av en totalitær, dystopisk, teknoføydal orden som utspiller seg foran øynene til kritiske observatører som i rask bevegelse. De såkalte brede massene har vært – i århundrer – bonden til de mektige som kan manipuleres, jage etter dem og følge dem til deres egen undergang.

Voltaire sier hei:

“Overalt forbanner de svake de mektige, og likevel kryper de foran dem, og de sterke behandler dem som en saueflokk hvis kjøtt og ull er byttet.”

En tilbakevending til den «gamle normalen» er uansett ikke lenger mulig gitt de gigantiske skadene som er forårsaket, ødeleggelsen av små og mellomstore bedrifter, inkludert splittelsene i samfunnet. I tillegg ville en tilbakevending til tilstanden til den “gamle” katastrofekapitalismen være fatal.

Catherine Austin Fitts beskriver treffende tiden vi lever i som «sluttspillet, som handler om sentralisering». Og det er derfor alle som ikke vil «sentraliseres» og vil leve i et humant samfunn, må gå på jakt etter et helt nytt politisk system og også lære av kunnskapen og erfaringene fra tidligere frigjøringsbevegelsers kamper. Det handler om intet mindre enn frigjøring fra paternalisme, undertrykkelse og snikende slaveri.

Hvis du er fornøyd med innholdet som politikere leverer så kan du bidra til nettstedets utgifter med en liten donasjon via PayPal-kontoen. Alle donasjoner brukes utelukkende til å betale for domener, abonnementer, bilderettigheter og vedlikehold av nettsiden. Link til paypal.

https://www.paypal.me/politikeren

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Previous post Europaparlamentet om flysituasjonen
Next post Ukrainsk lastefly styrtet i Hellas: hemmelig last svært eksplosiv
%d bloggers like this: