New Zealand: Politiet etterforsker uvanlig høye dødstall

Read Time:1 Minute, 45 Second

I New Zealand ønsker politiet å etterforske dødsfall knyttet til Covid 19-vaksinasjonen. Rundt 5000 leger hadde bedt den utøvende grenen om å undersøke uvanlig høye dødstall.

Medisinsk fagpersonell fra hele New Zealand har skrevet et formelt brev til politiet der de ber om at det settes i gang en offisiell undersøkelse av vaksinasjonsrelaterte dødsfall. Tilsynelatende ønsker de å plukke opp ballen og faktisk starte en etterforskning.

Arden er forbløffet

I begynnelsen av juni ble det kjent at brevet sendes til politiet. Det står i begynnelsen:

«Antallet dødsfall og skader forårsaket av Covid-19-vaksinene er sjokkerende høyt, selv sammenlignet med andre moderne behandlinger eller vaksiner. Vi rapporterer mange saker som krever grundig etterforskning, slik det passer med ethvert legemiddel som det ikke finnes sikkerhetsstudier for.»

Ifølge den newzealandske plattformen NewPunch skal politiet ha startet etterforskningen. Jacinda Ardern, statsministeren for World Economic Forum, sies å være «forbløffet».

I brevet til politiet står det også:

“Vi rapporterer mange saker som krever skikkelig etterforskning, slik det passer med ethvert legemiddel som det ikke finnes sikkerhetsstudier for. Våre overvåkingssystem er for å dekke over skadeomfanget. Bivirkningsrapportering er ikke obligatorisk, og dette alene undergraver ethvert forsøk på å presentere vaksinene som trygge.»

Et lite håp

Brevet viser til dødsfall hentet fra vaksinasjonsdatabasen i New Zealand. De fleste av de som døde var unge voksne, noen av dem var barn, og døde uventet og plutselig, melder Rio Times .

Reaksjonen i de digitale nettforaene i New Zealand har imidlertid vært beskjedne. Tilsynelatende forventer befolkningen i Oseania lite av etterforskningen. Det er uklart i hvilken grad politiet nå etterforsker forholdene.

Rundt 5000 newzealandske leger støtter brevet. Gruppen kalt “NZDSOS” driver også en uavhengig database over mulige vaksinasjonsskader, siden den offisielle ikke er til å stole på og den ofte ikke fylles ut.

Hvis du er fornøyd med innholdet som politikere leverer så kan du bidra til nettstedets utgifter med en liten donasjon via PayPal-kontoen. Alle donasjoner brukes utelukkende til å betale for domener, abonnementer, bilderettigheter og vedlikehold av nettsiden. Link til paypal.

https://www.paypal.me/politikeren

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
100 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Previous post “Dårlig vitenskap” i amerikanske regulatoriske og medisinske myndigheter
Next post Bill Gates: 319 millioner euro gitt bort til «passende» medier
%d bloggers like this: