England: 94 prosent av C19…

Read Time:3 Minute, 25 Second

Mens farmasøytiske selskapene streber etter å rigge studiene sine til å hevde effekt over en hvilken som helst tidsperiode, viser virkelige data det motsatte. British Office of National Statistics (ONS) publiserer fortsatt rimelig objektive data der det er klart at vaksinasjon er svært farlig og forårsaker dødsfall. Data fra Canada viser også faren ved «vaksinene».

Politikeren har konsekvent publisert data fra Storbritannia og resten av verden – fra England så vel som Skottland – de siste 12 månedene som tydelig har vist at de vaksinerte er smittet, syke og dør oftere enn de uvaksinerte.

Og fordi disse fakta må ha gjort myndighetene svært ukomfortable, kunngjorde det britiske helsemyndigheten i mars 2022 at de fra 1. april 2022 ikke lenger ville publisere vaksinasjonsstatusen for Covid-19-tilfeller akkurat som Norge valgte å gjøre tidligere, dette gjelder også sykehusinnleggelser og dødsfall i England, også i Skottland vil man nå gjøre det samme.

På det tidspunktet hevdet UKHSA at dette var fordi den britiske regjeringen hadde faset ut gratis universell Covid-19-testing og derfor påvirket dens “evne til pålitelig å overvåke Covid-19-tilfeller etter vaksinasjonsstatus “.

Dette var imidlertid en løgn. De britiske helsemyndighetene hadde i flere måneder lett etter en unnskyldning for å slutte å frigi dataene, da de tydelig viste at den vaksinerte befolkningen led enorm skade på immunsystemet, med tilfelle, sykehusinnleggelse og dødsrater per 100 000 innbyggere i den fullt vaksinerte befolkningen var høyest.

En fersk rapport, stille utgitt av den britiske regjeringen bare timer før statsminister Boris Johnson kunngjorde sin avgang, viser at antallet Covid-19-dødsfall blant den trippelvaksinerte befolkningen i England har økt dramatisk de siste månedene, mens det har gått drastisk ned. i den uvaksinerte befolkningen.

De siste tallene analysert viser at sjokkerende 94 % av alle Covid-19-dødsfall i april og mai var blant den vaksinerte befolkningen i England, og 90 % av disse dødsfallene var blant den trippel-/firedobbelt vaksinerte befolkningen.

Den siste ONS-posten har tittelen Deaths by Vaccination Status, England, 1. januar 2021 til 31. mai 2022 og er tilgjengelig på ONS-nettstedet her og kan lastes ned her.

Ved å bruke tall levert av ONS for april og mai 2022, er det mulig å lage grafen nedenfor som viser Covid-19-dødsfall etter vaksinasjonsstatus i England mellom 1. april og 31. mai 2022.

I alt, ifølge ONS, var det 4 935 Covid-19-dødsfall i løpet av disse to månedene, hvorav sjokkerende 4 647 var blant den vaksinerte befolkningen. Enda mer sjokkerende, 4216 av disse dødsfallene var blant de trippelvaksinerte og bare 288 dødsfall var blant den uvaksinerte befolkningen.

Det betyr at det på to måneder (april og mai) var 33 færre dødsfall blant de uvaksinerte enn i mars.

Dessverre er det motsatte tilfellet for den vaksinerte befolkningen, spesielt for trippelvaksinerte. I løpet av de to månedene var det 911 flere dødsfall blant de som var vaksinert, og til og med 1161 flere dødsfall blant de som var vaksinert tre ganger.

Dette betyr at antallet dødsfall blant de uvaksinerte har falt kraftig, mens de har økt betydelig blant de vaksinerte, siden UKHSA hevdet at de ikke lenger kunne publisere dataene pålitelig. Dette tyder på at uvaksinerte gjerne har gjennomgått sykdom og har mindre risiko for re infeksjon og alvorlig sykdom enn vaksinerte.

Imidlertid har mange mennesker i Storbritannia mottatt en fjerde Covid-19-injeksjon siden våren, og å dømme etter de siste canadiske regjeringsdataene, kan mange av disse dødsfallene faktisk være blant de firedoblet vaksinerte.

De siste kanadiske regjeringstallene viser at det var 521 Covid-19-dødsfall mellom 6. juni og 12. juni, hvorav 485 var blant den vaksinerte befolkningen, med sjokkerende 242 dødsfall blant den firedoble vaksinerte befolkningen, noe som betyr at de utgjorde 50 % av Covid-19 dødsfall blant de vaksinerte i den andre uken i juni 2022.

Hvis du er fornøyd med innholdet som politikere leverer så kan du bidra til nettstedets utgifter med en liten donasjon via PayPal-kontoen. Alle donasjoner brukes utelukkende til å betale for domener, abonnementer, bilderettigheter og vedlikehold av nettsiden. Link til paypal.

https://www.paypal.me/politikeren

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Previous post Brian Gerrish intervjuer James Freeman, mannen bak “A letter to my MP”
Next post Alt som kritikere av koronavaksinene forutså har skjedd – og mye mer.
%d bloggers like this: