Brian Gerrish intervjuer James Freeman, mannen bak “A letter to my MP”

Read Time:44 Second

Brian Gerrish intervjuer James Freeman, regissør og medprodusent av dokumentarfilmen: UK CV Family – A Letter To My MP. Brian og James får selskap av Dr Christian Buckland, doktor i psykologi i psykoterapi og rådgivning, som ga profesjonelle kommentarer og støtte. UK CV Family: A Letter To My MP kan sees på følgende steder:

Hvis du er fornøyd med innholdet som politikere leverer så kan du bidra til nettstedets utgifter med en liten donasjon via PayPal-kontoen. Alle donasjoner brukes utelukkende til å betale for domener, abonnementer, bilderettigheter og vedlikehold av nettsiden. Link til paypal.

https://www.paypal.me/politikeren

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Previous post Italias statsminister Mario Draghi går av!
Next post England: 94 prosent av C19…
%d bloggers like this: