Lech Walesa ønsker å «redusere» Russlands befolkning med 94 millioner

Read Time:1 Minute, 20 Second

Han vil ha et «folkeopprør»: Polens kjente ekspresident og Solidarnosc-grunnlegger Lech Walesa (78) ber om «reduksjon» av Russland til bare 50 millioner innbyggere – ellers vil «historien gjenta seg om og om igjen» sier han.

Den polske Nobels fredsprisvinner og grunnlegger av den berømte fagforeningen Solidarnosc er ikke en venn av den russiske regjeringen, sa Lech Walesa (78) det klart i et intervju med den franske TV-stasjonen LCI: «Selv om Ukraina vinner denne krigen, vil vi om fem år ha det samme, en annen Putin vil dukke opp om ti år», advarte Walesa.

Og for å unngå dette scenariet, “må vi tvinge frem denne endringen i det politiske systemet i dag, ellers organisere et opprør av folkene,” foreslår den tidligere polske presidenten.

Lech Walesa (78) i et TV-intervju

Russland skal klare seg uten 94 av sine 144 millioner innbyggere

I TV-intervjuet kom den tidligere polske presidenten med et radikalt forslag: “Russland må reduseres til mindre enn 50 millioner innbyggere.” Alle folk som ble annektert av Russland ville måtte løsrive seg. I følge Walesa ville det bety: Kreml burde klare seg uten 94 millioner innbyggere …

Den berømte eks-unionssjefen uttaler da også: «Vi vet at Vesten, gjennom NATO og EU, også utvikler sin makt gjennom ekspansjon. Men dette gjøres gjennom demokratiske midler. Russland gjør dette med makt.»

Hvis du er fornøyd med innholdet som politikere leverer så kan du bidra til nettstedets utgifter med en liten donasjon via PayPal-kontoen. Alle donasjoner brukes utelukkende til å betale for domener, abonnementer, bilderettigheter og vedlikehold av nettsiden. Link til paypal.

https://www.paypal.me/politikeren

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Previous post Et stort flertall av europeere sier: Slutt med sanksjoner mot Russland!
Next post Flere og flere land frigjør seg fra USA-NATO-EU-sanksjoner
%d bloggers like this: