Heftig: USA selger oljereserve til Kina – via Hunter Bidens selskap!

Read Time:2 Minute, 9 Second

For en skandale: USA selger nesten en million fat av sine nasjonale oljereserver til Kina. Det er nå blitt kjent at avtalen går gjennom et kinesisk statsselskap som skal ha nære bånd til presidentens sønn og «skandale-Sønnen» Hunter Biden.

Det amerikanske energidepartementet skal ha solgt 950 000 fat av landets strategiske oljereserve til Unipec America i april. Dette er den amerikanske grenen til Kinas største handelsselskap, Unipec, som igjen er heleid av China Petrochemical Corporation, også kjent som Sinopec.

Stor forferdelse over Hunters forretninger

Sinopec er et statsdrevet kinesisk olje- og gasselskap med base i Beijing som sies å ha nære bånd til president Joe Bidens sønn, Hunter Biden. Hans laptop-affære og hans tvilsomme utenlandske virksomhet i Ukraina og Kina forårsaker økende redsel i USA.

På salgstidspunktet fikk avtalen liten oppmerksomhet i USA, men flere og flere detaljer skaper forargelse. Fordi den strategiske oljereserven i USA er på et historisk lavt nivå og folk over dammen også stønner under stigende gass- og drivstoffpriser, mens USA leverer olje til Kina, som faktisk er den store økonomiske motstanderen.

Han vet alt som skjer i Kina: Kinas president og formann for kommunistpartiet (KKP) Xi Jinping

«Biden-administrasjonen bør ikke sende reservene våre som vi trenger for landet vårt til Kina. Det er tåpelig og trosser all sunn fornuft, sa Florida-senator Marco Rubio, som innførte et lovforslag som forbyr oljeeksport til Kina i juni, nylig.

Kontrakten hadde en verdi på 98 millioner dollar

Unipec-kontrakten ble verdsatt til 98,14 millioner dollar, ifølge en rapport fra departementet for energi fra 21. april. Unipec var ett av 12 selskaper som vant ordrer på til sammen 30 millioner fat i det som allerede var det andre nødstilte oljesalget fra Department of Energy. Tilfeldigvis gikk også budet til et selskap med nære bånd til Biden-familien.

SINOPEC er et kinesisk statseid selskap støttet av det kinesiske kommunistpartiet (KKP) Reuters

Sinopec har nære bånd til den kontroversielle presidentens sønn gjennom BHR Partners, et selskap der Hunter hadde en eierandel. Ifølge rapporter investerte Biden-selskapet BHR totalt 1,47 (!) milliarder euro i det kinesiske statseide selskapet i 2014, som støttes av det kinesiske kommunistpartiet (KKP).

Avtalen viser nok en gang hvilke enorme summer som kan flyttes i huset til Biden for den tvilsomme internasjonale virksomheten til skandalesønnen Hunter.

Hvis du er fornøyd med innholdet som politikere leverer så kan du bidra til nettstedets utgifter med en liten donasjon via PayPal-kontoen. Alle donasjoner brukes utelukkende til å betale for domener, abonnementer, bilderettigheter og vedlikehold av nettsiden. Link til paypal.

https://www.paypal.me/politikeren

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Previous post Blokader foran rådhus: bønder ønsker å sende Nederland inn i “lockdown”.
Next post Bondeofferet
%d bloggers like this: