Etter protester står Bill Gates supermarkeds distribusjonssenter i flammer

Read Time:1 Minute, 26 Second

Stor brann i Almelo, Nederland: Et distribusjonssenter til den nye nettsupermarkedskjeden «Picnic» til Bill Gates Foundation står i brann. Som rapportert har det vært massive bondeprotester i Nederland i flere dager.

Flere brannvesen i Almelo har kjempet mot flammene i timevis: Det enorme distribusjonssenteret til den nettbaserte supermarkedskjeden “Picnic” vil sannsynligvis brenne ned fullstendig, de første videoene viser et enormt omfang av skader.

Det er for tiden spekulasjoner på sosiale medier om hvorvidt denne store brannen kan ha sammenheng med protestene fra nederlandske bønder som har pågått i flere dager: bøndene er kjent for å demonstrere for å bevare deres tidligere produksjonsstrukturer – og også mot globalisering.

600 millioner euro fra investorer, inkludert Bill Gates Foundation

Nettbasert supermarked Picnic samlet nylig inn €600 millioner i en ny finansieringsrunde for å akselerere veksten og bli den mest bærekraftige matleveringstjenesten i Europa.

Bill & Melinda Gates Foundation Trust ledet finansieringsrunden. De tidligere investorene deltok også. Den nye investeringen vil fremskynde lanseringen av Picnic i Europa.

Nettsupermarkedet har nå vokst til mer enn 200 lokasjoner i Nederland, Tyskland og Frankrike, og millioner av individuelle turer til supermarkedet har blitt unngått. Fra begynnelsen var bærekraftsaspektet et av hovedfokusene til “Piknik”.

Hvis du er fornøyd med innholdet som politikere leverer så kan du bidra til nettstedets utgifter med en liten donasjon via PayPal-kontoen. Alle donasjoner brukes utelukkende til å betale for domener, abonnementer, bilderettigheter og vedlikehold av nettsiden. Link til paypal.

https://www.paypal.me/politikeren

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Previous post Bondeofferet
Next post Det britiske parlamentsmedlemmet John Penrose ønsker å gjøre sannhetsvurdering på sosiale medier obligatorisk
%d bloggers like this: