Europas bondeopprør har akkurat begynt – flere land slutter seg til

Read Time:4 Minute, 7 Second

Dette er ingen liten sideshow siden Nederland er den nest største og Tyskland den tredje største landbrukseksportøren på verdensbasis.

I Nederland protesterer bønder mot Rutte-regjeringens klimaaktivisme og den påståtte nitrogenkrisen som vil ødelegge en tredjedel av alle gårder i landet. Nå får hertugen støtte fra tyske bønder.

Dette er ingen liten sideshow siden dette lille europeiske landet er den nest største landbrukseksportøren i verden. Landbrukseksporten deres består av 3 deler. Landbruksprodukter verdt 61 milliarder dollar, landbruksprodukter, kunnskap og teknologi for 9 milliarder dollar, samt gjeneksport for rundt 24 milliarder dollar, som innbringer totalt 94 milliarder dollar.

Tyskland er den tredje største eksportøren globalt, og industrien omfatter korn, meieri, storfekjøtt og sukkerroer. Landbrukseksporten samler seg til svimlende 86 milliarder dollar.

(US Fox News)

Motstanden rører seg nå også i andre land. Er det starten på et enormt transnasjonalt bondeopprør mot de udemokratiske «store tilbakestillingsplanene» til World Economic Forum WEF og dets undersåtter i kabinettene i mange land?

Det som startet med nederlenderne har spredt seg til Tyskland, Polen og nå Italia ettersom bønder kollektivt protesterer mot regjeringens destruktive klimapolitikk som truer levebrød og globale matforsyninger.

(Australian Sky News)

Tidligere denne uken sluttet tyske bønder seg til nederlandske bønder for å blokkere en rundkjøring i Heerenberg på den nederlandsk-tyske grensen for å protestere mot nederlandsk politikk som begrenser nitrogenutslipp som vil føre til massivt tap av arbeidsplasser og ødelegge matsikkerheten over hele landet.

De har blokkert grenseoverganger mellom Nederland og Tyskland og en flyplass. Dermed sender de et signal mot den katastrofale WEF-klimapolitikken, som blir implementert steg for steg av Klaus Schwabs minions i de nasjonale parlamentene.

Samarbeidet mellom de to gruppene startet forrige uke da tyske bønder støttet nederlenderne i sakte å stenge den nederlandsk-tyske grensen nær De Lutte. Det er solidaritet mellom bønder som sender et sterkt budskap.

Polske bønder har også sluttet seg til kampen hjemme, og demonstrert i Warszawa mot regjeringens politikk. “Nok er nok. Vi vil ikke bli ranet,» kan en demonstrant høres rope inn i en megafon.

Protestene i Nederland har også trukket oppmerksomheten til Monika Prezeworska, direktør for Polish Institute of Agriculture, som sier at regjeringen må være klar over hva som skjer, og legger til at den nederlandske regjeringen behandler bønder som «terrorister».

“Skyting av traktorer av protesterende bønder i Nederland representerer et nytt lavpunkt for vestlig demokrati,” sa hun.

Skytingen Prezeworska referer til skjedde sent tirsdag kveld da en nederlandsk politimann skjøt mot en ubevæpnet 16 år gammel tenåring som forlot protesten og utgjorde ingen trussel mot betjenten – betjenten har siden gått i skjul. Politiet hevder at tenåringen prøvde å ramme betjentene med traktoren sin, men video fra åstedet viser en helt annen historie.

Italienske bønder har i mellomtiden sluttet seg til kampen og sagt at de har fått nok av landets vanvittige klimapolitikk. «Vi er ikke slaver; vi er bønder», roper en bonde mens han kjører sakte. Så ber han de andre bøndene om å «dra til Roma».

Nå er spørsmålet bare når protesten vil spre seg til andre land. I Canada, hvor regjeringen til WEF-Minion Justin Trudeau også ønsker å implementere planer som ligner på nederlendernes, etterlyser folk allerede lignende protester.

Kommer de verdensomspennende bøndenes opprør mot de formastelige klimaplanene til de små og maktsyke globalistiske elitene snart?

Hvis du er fornøyd med innholdet som politikere leverer så kan du bidra til nettstedets utgifter med en liten donasjon via PayPal-kontoen. Alle donasjoner brukes utelukkende til å betale for domener, abonnementer, bilderettigheter og vedlikehold av nettsiden. Link til paypal.

https://www.paypal.me/politikeren

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Previous post Dramatisk økonomisk krise: Sinte borgere stormer Sri Lankas presidentpalass
Next post Russiske sanksjoner bare tenkt ut med den ene halvdelen av hjernen
%d bloggers like this: