Avslørt: Ukrainsk mafia selger Amerikanske haubitser

Read Time:1 Minute, 59 Second

President Zelenskyj krever stadig flere tunge våpen for sin krig mot Russland. Og Vesten leverer. Men mange våpensystemer finner ikke engang veien til fronten – de selges på Internett av svært korrupte ukrainere! Selv amerikanske haubitser kan allerede finnes i nettbutikker på det mørke nettet.

Ukraina blir aldri lei av å oppfordre Vesten til å levere våpen raskt. Men mafiaen har tilsynelatende bygget en virksomhet rundt krigen. Panservernraketter, automatiske våpen, ammunisjon, droner eller til og med haubitser – Darknet-handlernes varehus er fulle. Tusenvis av våpensystemer som vestlige allierte sender til Ukraina kan bli funnet på Internett for salg som tidligere rapportert

penger til flukten

En ukrainers matematikk er enkel: Før du blir drept ved å bruke et våpensystem du ikke engang kan bruke riktig, er det bedre å tjene nok penger til å komme deg ut.
Og så annonserer de skamløst salget av systemene på Internett – og forhandler avtaler med kundene sine som om de tilbyr en brukt sykkel til salgs på en salgsplattform.

Påfyll er på vei – lagrene er snart fulle igjen

Denne 155 mm kaliber haubitsen koster 700 000 euro hver. For bare to uker siden sendte den ukrainske presidenten Zelenskyy en «ønskeliste» til USA og EU – 1000 haubitser til skal leveres! M777-ene ble også sendt til Ukraina av den australske regjeringen sammen med USA og Storbritannia.

Noen av dem havner på det mørke nettet – og blir et absolutt røverkjøp der. Du kan ha en haubits som denne i hagen din for $63 000.

Russere kjøper Macrons supervåpen

Frankrike donerte to 155 mm Caesar-haubitser til Ukraina for å kjempe mot Russland. Men selv disse kom aldri – men er nå i Russlands besittelse ! Sebastian Levi, korrespondent og analytiker for BulgarianMilitary.com, forklarer at Macrons supervåpen ble solgt på det svarte markedet, gjennom en mellommann, av ukrainerne selv til russerne. Donbass-innsidere sier det også. Oppkjøpet skal ha kommet svært billig for russerne. Det er snakk om bare 118.000 euro per stykk.

Ordrelisten til Volodymyr Zelenskyj er lang – men mange våpen når ikke troppene hans og blir umiddelbart solgt videre.

Hvis du er fornøyd med innholdet som politikere leverer så kan du bidra til nettstedets utgifter med en liten donasjon via PayPal-kontoen. Alle donasjoner brukes utelukkende til å betale for domener, abonnementer, bilderettigheter og vedlikehold av nettsiden. Link til paypal.

https://www.paypal.me/politikeren

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Previous post Media som krigstrommeslagere
Next post 2 dagers kraftig Lifestream av “The Informed Dozens” 9. og 10. juli
%d bloggers like this: