2 dagers kraftig Lifestream av “The Informed Dozens” 9. og 10. juli

Read Time:47 Second

THE SHIFT er en GRATIS to-dagers live-streamet virtuell begivenhet med 12 av de mest hatede individene på denne planeten som vi liker å kalle “The Informed Dozen”. Eller som Kamela Harris kaller dem, “the dirty dozen”, Det endelige målet med THE SHIFT er å styrke menneskeheten gjennom kunnskap, visdom, inspirasjon og bevissthet for å hjelpe menneskeheten til å skifte inn i en høyere tilstand av kollektiv bevissthet akkurat i dette øyeblikket.

Livestreamen er gratis men det er også mulig å registrere seg for å følge de videre på nettsiden. All informasjon finner du via denne lenken under her.

https://unifyd.tv/theshift/

Hvis du er fornøyd med innholdet som politikere leverer så kan du bidra til nettstedets utgifter med en liten donasjon via PayPal-kontoen. Alle donasjoner brukes utelukkende til å betale for domener, abonnementer, bilderettigheter og vedlikehold av nettsiden. Link til paypal.

https://www.paypal.me/politikeren

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
100 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Previous post Avslørt: Ukrainsk mafia selger Amerikanske haubitser
Next post Dramatisk økonomisk krise: Sinte borgere stormer Sri Lankas presidentpalass
%d bloggers like this: