Israel-studie: Covid øker ikke risikoen for hjertesykdom

Read Time:1 Minute, 41 Second

Neste koronaspøkelse er ferdig. Infeksjon øker ikke risikoen for hjerteinfarkt eller myokarditt. Det sier en stor israelsk studie med 700 000 uvaksinerte deltakere.

En ny studie kommer fra “Pfizer-laboratoriet” som kan rydde opp i en annen Covid-myte. Evalueringen av Covid-infeksjoner blant nesten 200 000 uvaksinerte Israel har vist at en Covid-infeksjon ikke øker risikoen for å utvikle myokarditt og perikarditt. Studien startet i mars 2020 og ble avsluttet i januar 2021.

Ingen økt risiko

Resultatet er klart : «Det er ingen økt risiko for å lide av hjerteinfarkt eller myokarditt etter en Covid-infeksjon.» Det er den avgjørende setningen i sammendraget. En unaturlig økning i disse sykdommene kan ikke forklares av Covid.

Det er passende at det israelske helsedepartementet allerede i slutten av februar 2021 advarte det europeiske EMA om økt risiko for myokarditt fra vaksinasjonen. Da hadde det oppstått 40 tilfeller «i tidsmessig forbindelse» med vaksinasjonen.

Uvaksinert studie

Undersøkelsen kan derfor utelukke Covid som en årsak med svært høy grad av sannsynlighet. Fra og med 2020 har de som ikke er vaksinert ingen større risiko for å utvikle hjertesykdom.

Studien The Incident of Myocarditis and Pericarditis in Post COVID-19 Unvaccinated Patients—A Large Population-Based Study ble publisert 15. april 2022. Den er nå fagfellevurdert. Utredningsperioden var mars 2020 til januar 2021. Myokarditt- og perikardittdiagnoser ble hentet fra dag 10 etter positiv PCR.

Derimot var det en kontrollgruppe på over 590 000 israelere som aldri hadde gitt en positiv PCR-test. Det israelske vaksinasjonsprogrammet startet 20. desember. Kontrollgruppen kjørte frem til 15. desember.

På grunn av studiets størrelse har studien svært høy betydning. Et annet Covid-spøkelse har forsvunnet ut i løse luften. Nok en løgn avslørt.

Hvis du er fornøyd med innholdet som politikere leverer så kan du bidra til nettstedets utgifter med en liten donasjon via PayPal-kontoen. Alle donasjoner brukes utelukkende til å betale for domener, abonnementer, bilderettigheter og vedlikehold av nettsiden. Link til paypal.

https://www.paypal.me/politikeren

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Previous post Salget av Alaska: Russlands tabbe for 150 år siden
Next post Toppekspert håner: Europas nåværende energipolitikk er så absurd
%d bloggers like this: