Nederlandsk politi skyter skarp ammunisjon mot fredelige demonstranter, betalte provokatører avslørt

Read Time:3 Minute, 52 Second

Det Nederland gjør er å leke med ilden. I går kveld mente en nederlandsk politimann det ville være en god idé å skyte på en forbipasserende traktor – med skarp ammunisjon. Videoen under viser hendelsen og indikerer at politimannen aldri var i fare

Politi i Nederland avfyrte sine tjenestevåpen mot bønder som protesterte mot nye miljøreformer, med myndighetene som satte inn militære kjøretøy for å taue demonstrantenes traktorer som blokkerte trafikken.

Opptak fra sosiale medier ser ut til å vise kulehull i kjøretøy, etter sigende etterlatt av direkte politiangrep mot demonstrantene.

Det oppsto en truende situasjon. Advarselsskudd ble avfyrt og målskudd ble avfyrt,” sa lokal politi og la til at ingen ble skadet i møtet.

Politimann skyter skarp ammunisjon mot traktor. (Reproduksjon av bilder på internett)

Hvorvidt politiet hadde fått ordre om å skyte skarp ammunisjon mot folk er uklart, men nederlandsk politikk skapte forholdene der situasjonen truet med å eskalere til slutt.

Regjeringen ønsker å eliminere 50 prosent av landets nitrogenoksid- og ammoniakkutslipp innen 2030. Men dette vil være et fatalt slag for landbruket i Nederland.

Nå gjør bøndene opprør. De sperrer veier og motorveier med traktorer og annet utstyr. Fiskere har sluttet seg til og sperrer havner.

I dag ble også en av flyplassene sperret.

Bilder på Twitter tyder på at politiet satte inn militære kjøretøy.

I 2021 skjøt politiet mot protestdeltakere i anledning et møte som var kritisk til Covid-tiltak. Igjen, årsaken var ikke åpenbar. Ved flere anledninger ble det brukt ekstrem vold mot personer av politiet.

(Det nederlandske politiets oppførsel under Covid-protestene i 2021.)

Den følgende videoen viser hvordan en sint folkemengde jager og omgir opprørere. Disse flykter i panikk inn i en politibil. Dette var betalte provokatører som skulle levere «bilder» for å anklage mengden for å være klar for vold, slik at politiet da kan gå enda mer brutalt frem. Slike bilder formidles da også i systemmediene. Det er viktig at disse avsløres som denne gang fordi det viser sannheten, demonstranter er stort sett fredelige men staten setter inn provokatører som spiller demonstranter.

I mellomtiden kjøpte bøndene seg en stridsvogn for å slå tilbake – det ble i hvert fall rapportert. Denne påstanden er ikke bekreftet – det kan også være en “internett-hoax”.

HVORFOR PROTESTERER Bønder?

Statsminister Mark Ruttes regjering sier at utslipp av nitrogenoksider og ammoniakk produsert av husdyr må reduseres drastisk nær naturområder. Disse områdene er en del av et nettverk av beskyttede habitater for truede planter og dyr som strekker seg over hele EU.

Regjeringen ønsker å eliminere 50 prosent av landets nitrogenoksid- og ammoniakkutslipp innen 2030. Men dette vil gi et fatalt slag for landbruket i Nederland.

I sin melding oppfordrer arrangørene bekymrede bønder og innbyggere til å organisere sine regionale aksjoner for å stenge alle «matdistribusjonssentre og alle store forurensere» inntil «regjeringen endrer planene sine».

Hvis du er fornøyd med innholdet som politikere leverer så kan du bidra til nettstedets utgifter med en liten donasjon via PayPal-kontoen. Alle donasjoner brukes utelukkende til å betale for domener, abonnementer, bilderettigheter og vedlikehold av nettsiden. Link til paypal.

https://www.paypal.me/politikeren

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Previous post Macrons supervåpen havner hos Putin, ikke hos Zelenskyj
Next post Farmageddon – The war on family farms
%d bloggers like this: