Farmageddon – The war on family farms

Read Time:1 Minute, 18 Second

Dokumentarer er laget for å få deg til å gjøre noe. Denne dokumentaren illustrerer situasjonen til den økologiske bonden, nærmere bestemt den økologiske melkebonden. Hvis en melkebonde ønsker å selge rå melk, vil de bli presset ut av bransjen og mange ganger fengslet av det føderale byråkratiet.

USDA prøver aktivt å kjøre råmelk produsenter ut av virksomheten. De jobber tett med agenter fra statlige landbruksetater. Dokumentaren viser film av agenter som kommer ned på ulike økologiske gårder og utsalgssteder, våpen trukket, SWAT-team tilstede.

Også i Europa og norge er melk sterkt regulert og reklamert fra staten som dødelig gift om den selges privat og fengsel og bøter venter om du skulle våge deg å selge en liter råmelk rett fra kuene.

Det er rett ut av science fiction og noe du ikke kan tro skjer i Amerika og ihvertfallikle i europa. Jeg kan forstå en enorm polititilstedeværelse når jeg går etter en narkobaron, men en familiebonde? Jada, bønder har våpen, men etter min erfaring er de ikke voldelige mennesker.

Med tanke på de store opptøyene den siste tiden fra bønder i Europa så føler jeg det er på tide å hente frem denne dokumentaren. Håper dere ser den og tar informasjonen med videre. Vi ønsker friheten til å velge selv.

Hvis du er fornøyd med innholdet som politikere leverer så kan du bidra til nettstedets utgifter med en liten donasjon via PayPal-kontoen. Alle donasjoner brukes utelukkende til å betale for domener, abonnementer, bilderettigheter og vedlikehold av nettsiden. Link til paypal.

https://www.paypal.me/politikeren

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “Farmageddon – The war on family farms

Leave a Reply

Previous post Nederlandsk politi skyter skarp ammunisjon mot fredelige demonstranter, betalte provokatører avslørt
Next post Nå også i Polen! Bondeopprøret sprer seg i Europa
%d bloggers like this: