Høyvaksinerte New Zealand innrømmer å tape kampen

Read Time:7 Minute, 6 Second

Ledende New Zealand epidemiolog professor Michael Baker sier i et intervju med NZ Herald at vi ” taper våpenkappløpet med viruset “. Antallet Covid-tilfeller har steget med 50 % de siste ni dagene, en ” brå økning “.

Baker sa: ” Det er en dynamikk, en kamp mellom oss og viruset, og det er faktorer som hovedsakelig favoriserer viruset “. Artikkelen melder at sykehusene er overveldet .

New Zealand-data viser Covid-tilfeller og sykehusinnleggelser faller blant de uvaksinerte mens de øker blant de vaksinerte, men Baker oppfordret til å rulle ut nye mRNA-vaksiner som et presserende spørsmål. Spesielt brukte Baker terminologi som normalt er assosiert med krigstid.

Uforklarlig overdreven dødelighet av alle årsaker

I motsetning til dette har professor John Gibson, en økonom ved University of Waikato, publisert en artikkel som viser at ikke bare er boostere ineffektive, men at nåværende overdødelighet i New Zealand indikerer et alvorlig helseunderskudd blant de som har blitt vaksinert:

” Introduksjonen av boosterdoser av covid-19-vaksiner i befolkningen generelt er kontroversiell. Balansen mellom risiko og nytte av vaksinen har sannsynligvis endret seg mer mot risiko enn i de opprinnelige randomiserte studiene, på grunn av doseavhengige bivirkninger og fiksering av immunresponser til en variant som ikke lenger sirkulerer.”

Langt fra å være et isolert tilfelle, har New Zealand sett en lignende økning over hele verden, som ofte påvirker unge mennesker og de i arbeidsfør alder.

New Zealand er blant de mest vaksinerte landene i verden. Selv om de publiserte vitenskapelige dataene og analysen ser ut til å gi noen veldig klare negative helsekonklusjoner om mRNA-vaksinasjon , som andre steder, trekkes ingen konklusjoner. Tvert imot vaksinerer folk enda mer fanatisk enn før.

Vaksinasjon fremmer sommerbølgen

Tyskland synker i Corona-sommerbølgen, som raser hardest der vaksinasjonsraten er høyest. Det kan sees veldig tydelig at infeksjonene er høyest i de føderale statene hvor vaksinasjon var mest ivrig. Hvorfor det?

Spesielt i varmen og tørr luft har virus bare en liten sjanse til å overleve hvis de skilles ut via aerosoler i luftveiene .

Men det som så langt har blitt fullstendig ignorert i Tyskland og nesten alle andre land er oro-fekal overføring. Ved fekal-oral smittevei inntas bakterier fra tarm eller avføring oralt, for eksempel via en utstryksinfeksjon. Den fekale-orale infeksjonsveien er typisk for for eksempel hepatitt A, men også for mange andre infeksjonssykdommer. Dårlig hygiene, forurenset drikkevann eller forurenset mat er ofte smitteveien for patogenene.

Vaksinasjon med piggproteinene er akselererende når det gjelder fekal utskillelse.

Selv om dette kun er studert hos aper for Astra Zeneca , blir vaksinerte og deretter infiserte dyr enteriske superspredere, i motsetning til uvaksinerte dyr. Astrazeneca -studien (tittel: “ChAdOx1 nCoV-19 vaksine forhindrer SARS-CoV-2 pneumonia i rhesus macaques” ) undersøkte hvordan virusmengden fordeler seg i de ulike kroppsvevene. I abstraktet er det allerede uttalt at virusmengden, som skilles ut via de øvre luftveiene, ikke ble redusert ved vaksinasjon:

“Men det var ingen forskjell i nesefelling mellom vaksinerte og kontrollmakaker infisert med SARS-CoV-2.”

I Extended Data Figur 6 av studien kan du se i hvilke deler av kroppen spesielt høye virusmengder ble observert . Det forbløffende resultatet er at etter den andre vaksinasjonen er virusmengden i tarmen enda høyere enn etter den første vaksinasjonen, som man kan se i grafikken .

Helsevern betyr å anta verste fall, og det er grunnen til at alle tiltak gjøres i mørket. Så så lenge det ikke kan utelukkes at vaksinerte personer blir enteriske superspredere, må dessverre denne risikoen aksepteres.

Det er nå kjent at viruset også overlever hos mennesker i flere måneder i tarmen og trives etter en infeksjon . Det er imidlertid ingen data om vaksinerte versus ikke-vaksinerte.

I forbindelse med apedataene er det klart at det for øyeblikket ikke kan utelukkes at denne vaksinasjonsdillen gir næring til enteral utsletting.

En studie ble nylig publisert i mai 2022 (tittel: ” SARS-CoV-2 RNA Can Persist in Stool Months After Respiratory Tract Clears Virus” ) , som viste at selv etter at viruset var fjernet fra luftveiene, kunne det fortsatt finnes i tarmen og forblir påviselig i avføringen i flere måneder.

Felles toalett

Det er kjølig og fuktig der. Og det skaper ideelle forhold for viruset til å overleve. Det har vist seg at rundt toalettet til COVID-19-pasienter er virusmengden 10 ganger høyere enn rundt sengen.

Så igjen er det først og fremst sykehusene, og ifølge AstraZeneca-studien er bidraget til de som er vaksinert avgjørende. Dette ble for eksempel demonstrert i denne studien med tittelen Analyse viser høyt nivå av SARS-CoV – 2-forurensning i pasienttoaletter, ansatte og offentlige

Også denne studien med tittelen ‘S ARS-CoV-2 oppdaget på miljømessige fomites for både asymptomatiske og symptomatiske pasienter med COVID-19 ‘) antyder smitteveien.

Alle disse problemene skyldes i stor grad den vitenskapelig fullstendig mislykkede håndteringen av pandemien. Helt fra starten var det et jag mot profylakse og tidlig behandling med gjenbrukte legemidler som hydroksyklorokin, ivermektin og andre, samt vitamin D og C, sink, selen, NAC etc. og disse ble bekjempet i dyre mediekampanjer. Leger som holder sin hippokratiske ed og behandler pasientene sine med suksess, har fått sin lisens til å utøve medisin tilbakekalt, eller i det minste truet med å tilbakekalle den.

I stedet ble ikke smittede og syke behandlet, men deretter intubert på sykehuset, noe som førte til et enormt antall dødsfall. Målet var å presentere vaksinasjonskampanjen som eneste utvei, ut av grådighet etter profitt fra farmasøytisk og helsevesenets side og til slutt etablere vaksinasjonskortet. Konsekvensene er enorme og varige helseskader.

Lancet Commission Chair: SARS-CoV-2 kan ha sin opprinnelse i et amerikansk biolaboratorium

Jeffrey Sachs, leder av Lancets Covid-19-kommisjon, har hevdet at viruset ikke er av naturlig opprinnelse. Det dukket ikke opp fra et naturlig reservoar, men ved et uhell «fra amerikansk laboratoriebioteknologi», hevdet den verdenskjente økonomen og forfatteren Jeffrey Sachs på en konferanse arrangert av tenketanken GATE Center i Spania i midten av juni.

Ved å presentere denne “provoserende uttalelsen” indikerte Sachs at han var kjent da han leder Covid-19-komiteen til det prestisjetunge medisinske tidsskriftet The Lancet.

“Så jeg tror det er en bioteknologisk feil og ikke en tilfeldighet som skjedde naturlig, ” bekreftet han.

Forskeren bemerket at selv om vi ikke vet sikkert om dette er tilfelle, er det ” nok bevis ” for at ” bør undersøkes “. Sachs beklaget at denne versjonen imidlertid ” ikke blir studert, ikke i USA, noe sted .”

I mai publiserte Sachs og Neil Harrison, professor i molekylær farmakologi og terapeutikk ved Columbia University, en artikkel i Proceedings of the National Academy of Sciences der de foreslo at Covid-19 oppsto i et laboratorium. I artikkelen ber de to forskerne om mer åpenhet fra amerikanske føderale byråer og universiteter, siden mye av det relevante beviset ikke er avslørt.

Ifølge Sachs og Harrison kan virusdatabaser, biologiske prøver, virussekvenser, e-posttrafikk og laboratorienotater bidra til å klargjøre opprinnelsen til pandemien. Ingen av disse materialene har imidlertid blitt utsatt for “uavhengig, transparent og vitenskapelig gransking,” hevdet de.

Som bevis på at SARS-CoV-2 oppsto i et laboratorium, siterte forfatterne det faktum at en åtte aminosyresekvens på en kritisk del av virusets spikeprotein ligner en aminosyresekvens funnet i celler som uttrykker de menneskelige luftveiene.

Faktisk er Sachs ikke den første som påpeker at viruset ikke oppsto naturlig.

Selv om det ikke er noen avgjørende bevis for definitivt å fastslå opprinnelsen til SARS-CoV-2, konkluderte Verdens helseorganisasjon (WHO) i februar 2021 at viruset mest sannsynlig ble overført til mennesker fra et dyr, muligens en flaggermus. I mellomtiden skal imidlertid WHO-sjef Tedros Gebreyesus privat ha innrømmet at det ble gjort.

Det er også uklart når viruset først dukket opp i naturen. Det er indikasjoner på dette allerede i mars 2019, som vil øke betydelig fra september 2019.

Hvis du er fornøyd med innholdet som politikere leverer så kan du bidra til nettstedets utgifter med en liten donasjon via PayPal-kontoen. Alle donasjoner brukes utelukkende til å betale for domener, abonnementer, bilderettigheter og vedlikehold av nettsiden. Link til paypal.

https://www.paypal.me/politikeren

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “Høyvaksinerte New Zealand innrømmer å tape kampen

Leave a Reply

Previous post Situasjonen eskalerer i Nederland
Next post 76 leger sender brev til britiske helsemyndigheter om hvorfor Covid-vaksinasjon ikke bør settes hos spedbarn
%d bloggers like this: