20 prosent færre fødsler i Ungarn

Read Time:2 Minute, 6 Second

Også i Ungarn faller antallet fødsler betydelig i år. Nedgangen er på hele 20 prosent. Dette faktum ble tatt opp i det ungarske parlamentet og knyttet til vaksinasjonskampanjen.

En forsker ved KRTK Economic Institute, Csaba G. Tóth, pekte på tallene og gjør den skremmende sammenhengen: Det drastiske fallet i fødsler kom ni måneder etter at massevaksinasjonen mot Covid begynte.

Den unge ultranasjonalistiske parlamentsmedlemmet Dóra Dúró tok opp dette og snakket om det i det ungarske parlamentet 27. juni. Hun er parlamentsmedlem og nestleder i partiet «Unsere Heimatbewegung», etter å ha meldt seg ut av det høyreekstreme partiet Jobbik.

Det er ingen tilfeldighet at Dúró tar opp denne eksplosive situasjonen. Ikke bare står hennes parti for prevensjon for å styrke det ungarske folket. Hun var også imot obligatoriske vaksinasjoner, slik som i helsesektoren i Ungarn.

Viktor Orban, som hadde holdt koronarestriksjonene i Ungarn på et svært lavt nivå, gjentok stadig den allestedsnærværende formelen: «Vaksinasjon virker.» Det lille partiet protesterte mot tiltak og vaksinasjonsattester. Partiet, stiftet i 2018, krever også en folkeavstemning om å forlate EU og gjeninnføre dødsstraff. I 2022 kom de inn i parlamentet med 5,9 prosent.

Knapt noen oppmerksomhet til emnet

Dúró er visepresident. I parlamentet ba hun nå om en «ærlig diskusjon» om konsekvensene av Covid-vaksinasjonen: «Vi er fortsatt det eneste partiet som tar til orde for en politikk for ærlig diskusjon av problemet, selv om det er statens plikt å undersøke. om denne brutale nedgangen har sammenheng med denne faktoren.» Man må undersøke om nedgangen i fødsler har sammenheng med vaksinasjonskampanjen.

Det lille partiet har satt seg som mål å holde Ungarns befolkning på rundt 10 millioner. For å oppnå det, måtte hver ungarsk kvinne føde fire barn. Uansett er nedgangen i fødselsraten, enten det skyldes vaksinasjon eller ikke, et stort problem for ultranasjonalistene.

Den 35 år gamle “MP” har en viss popularitet i Ungarn. Hun hadde allerede kommet inn i parlamentet i 2010, på det tidspunktet fortsatt for Jobbik. Selv har hun allerede de fire barna som hun kreves av enhver ungarsk kvinne.

Ungarn er ikke det eneste landet som opplever et drastisk fall i fødselsraten i år. Svært like tall kommer fra Taiwan, Sverige, Tyskland, Sveits og Nederland.

Hvis du er fornøyd med innholdet som politikere leverer så kan du bidra til nettstedets utgifter med en liten donasjon via PayPal-kontoen. Alle donasjoner brukes utelukkende til å betale for domener, abonnementer, bilderettigheter og vedlikehold av nettsiden. Link til paypal.

https://www.paypal.me/politikeren

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “20 prosent færre fødsler i Ungarn

Leave a Reply

Previous post Nederland: Regjeringen bruker pansrede personellbærere mot demonstrerende bønder!
Next post Situasjonen eskalerer i Nederland
%d bloggers like this: