Tusenvis av nederlandske bønder protesterte mot klimapolitikk fremmet av World Economic Forum

Read Time:3 Minute, 38 Second

Regjeringen ønsker å eliminere 50 prosent av landets nitrogenoksid- og ammoniakkutslipp innen 2030. Men dette vil gi et fatalt slag for landbruket i Nederland.

Bønder i Nederland har blokkert den tysk/nederlandske grensen med tusenvis av traktorer for å protestere mot regjeringens kontroversielle nitrogenpolitikk. Enda større landsomfattende protester er planlagt 4. juli.

Nederlandske bønder demonstrerte utenfor flere offentlige bygninger med gjødsel etter at politikerne stemte over forslag om å redusere utslipp av såkalte skadelige miljøgifter. Planen kan tvinge bøndene til å redusere husdyrholdet sitt eller slutte å jobbe helt.

Statsminister Mark Ruttes regjering sier at utslipp av nitrogenoksider og ammoniakk produsert av husdyr må reduseres drastisk nær naturområder. Disse områdene er en del av et nettverk av beskyttede habitater for truede planter og dyr som strekker seg over hele EU.

Så i bunn og grunn ser vi et nytt skritt for EU, ettersom de har blitt satt sakte men jevnt siden stiftelsen: Små og mellomstore bedrifter blir gjort ulønnsomme og drevet til ruin eller i det minste nedleggelse av stadig flere reguleringer. Nasjonalisering fant tilsvarende sted i de første årene av det tidligere kommunistiske Øst-Tyskland, tilbake da det var en del av Sowjet-imperiet.

Regjeringen ønsker å eliminere 50 prosent av landets nitrogenoksid- og ammoniakkutslipp innen 2030. Men dette vil gi et fatalt slag for landbruket i Nederland.

Tusenvis av nederlandske bønder protesterte mot regjeringens klimapolitikk, fremmet av World Economic Forum (WEF), hvis undersåtter også sitter i den nederlandske regjeringen.

Bilder viser tusenvis av lastebiler som blokkerer den tysk-nederlandske grensen. Journalisten Keean Bexte la ut en video på Twitter og skrev: «Bønder, som lærer av kanadiske frihetsdemonstranter, blokkerer for tiden grensen mellom Nederland og Tyskland med traktorer for å protestere mot regjeringens WEF-klimapolitikk.»

Nederlandske bønder fortsetter sine demonstrasjoner mot regjeringens klimapolitikk, og fratar mange bønder levebrødet. Arrangører på Telegram planlegger protester for 4. juli som de sier vil “flate” hele Nederland.

I sin melding oppfordrer arrangørene bekymrede bønder og innbyggere til å organisere sine regionale aksjoner for å stenge alle «matdistribusjonssentre og alle store forurensere» inntil «regjeringen endrer planene sine».

Nederlandske bønder fortsetter sine demonstrasjoner mot regjeringens klimapolitikk, og fratar mange bønder levebrødet. Arrangører på Telegram planlegger protester for 4. juli som de sier vil “flate” hele Nederland.

I sin melding oppfordrer arrangørene bekymrede bønder og innbyggere til å organisere sine regionale aksjoner for å stenge alle «matdistribusjonssentre og alle store forurensere» inntil «regjeringen endrer planene sine». ‘

Det gjenstår å se om regjeringen vil bøye seg for press fra bønder, lastebilsjåfører, og så videre, eller fortsette med deres destruktive agenda, og sette Nederland sin matsikkerhet i fare.

Hvis du er fornøyd med innholdet som politikere leverer så kan du bidra til nettstedets utgifter med en liten donasjon via PayPal-kontoen. Alle donasjoner brukes utelukkende til å betale for domener, abonnementer, bilderettigheter og vedlikehold av nettsiden. Link til paypal.

https://www.paypal.me/politikeren

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “Tusenvis av nederlandske bønder protesterte mot klimapolitikk fremmet av World Economic Forum

Leave a Reply

Previous post Kreml hevder USA hjelper Zelenskyjs hær med kampharde IS-terrorister
Next post Pfizer har 48 timer på seg til å bevise effektiviteten og sikkerheten til vaksinasjonen i Uruguay
%d bloggers like this: