Kreml hevder USA hjelper Zelenskyjs hær med kampharde IS-terrorister

Read Time:2 Minute, 4 Second

Nye harde anklager fra Moskva mot den amerikanske regjeringen: USA skal sende eks-medlemmer av IS terrorkalifatet til Donbass-fronten som krigere for den ukrainske hæren. Den syriske ambassadøren i Moskva er oppgitt som kilde.

Riad Haddad, Syrias ambassadør i Moskva, skal ha informert regjeringen i Moskva om en eksplosiv utvikling i krigen om Ukraina, melder det russiske nyhetsbyrået «TASS»: Diplomaten skal ha fremlagt bevis for at syriakrigere fra den tidligere «islamske staten» ” (IS) er nå overført til Ukraina via amerikansk mekling.

En objektiv verifisering av denne meldingen er foreløpig ikke mulig for Politikeren. Denne utviklingen er imidlertid ganske tenkelig: Tross alt rapporterer etterretningskilder også at den amerikanske regjeringen samarbeidet med islamister for å styrte Gaddafi-regimet.

Ambassadør advarer: “Ukraina vil bli et senter for terrorister”

Den syriske diplomaten var også veldig spesifikk, ifølge «TASS»: «Vi er ikke overrasket over at USA, Vesten og Tyrkia sender krigere fra terrororganisasjonene IS og Jabhat al-Nusra fra Idlib til Ukraina. Disse gruppene er verktøy som brukes av Vesten mot fredelige folk. På denne måten gjør de Ukraina til et knutepunkt for terrorister og leiesoldater, uvitende om de negative konsekvensene en slik politikk ville ha for global sikkerhet.»

Bruken av disse IS-terroristene på siden av den ukrainske hæren kan uansett bli avslørt veldig raskt: Hvis disse nye leiesoldatene fra Syria blir tatt til fange i Donbass-regionen, vil den russiske hæren absolutt ikke holde det hemmelig.

700 milliarder euro! Det er hva krigen har kostet Ukraina så langt

Den totale skaden forårsaket av krigen i Ukraina så langt er foreløpig ikke kjent. I begynnelsen av juni nådde Kyiv School of Economics rundt 575 milliarder euro basert på rapporterte saker og egne undersøkelser. I mellomtiden antas det å være 700 milliarder euro.

BNP ned med 45 milliarder euro

Den største skaden var for økonomien: hundrevis av milliarder av euro gikk tapt her. Verdensbanken forventer at Ukrainas BNP vil falle med 45 prosent i år.

Midler gjøres tilgjengelig for Ukraina over hele verden. Den europeiske investeringsbanken ønsker å samle inn et bistandsprogram på opptil 100 milliarder euro. Forslaget skal presenteres på en konferanse om Ukrainas gjenoppbygging i Lugano, Sveits, mandag. Sveits ønsker på sin side å gi 125 millioner euro.

Hvis du er fornøyd med innholdet som politikere leverer så kan du bidra til nettstedets utgifter med en liten donasjon via PayPal-kontoen. Alle donasjoner brukes utelukkende til å betale for domener, abonnementer, bilderettigheter og vedlikehold av nettsiden. Link til paypal.

https://www.paypal.me/politikeren

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Previous post “Great Reset”: Forestående matmangel er ingen tilfeldighet
Next post Tusenvis av nederlandske bønder protesterte mot klimapolitikk fremmet av World Economic Forum
%d bloggers like this: