“Great Reset”: Forestående matmangel er ingen tilfeldighet

Read Time:9 Minute, 6 Second

Mye av det som ble spådd har gått i oppfyllelse de siste to årene. Som monkeypox-historien, planlagt i mars 2021 med start 15. mai 2022. SARS-CoV-2 er nå 99,9 % sikker på å være menneskeskapt, og den siste forberedelsen til dette fant sted med Event 201 i oktober 2019 . Men virusene er alt for mye i fokus, det er andre veldig viktige saker, som energi og mat spesielt.

Ingenting ser ut til å kunne unnslippe de profetiske sinnene til fremtidens selverklærte formgivere. De forutser nøyaktig «naturkatastrofer» og forutsier tilfeldige «Guds handlinger». De vet alt før det skjer og kanskje de virkelig er profeter, eller kanskje de bare beskriver de uunngåelige konsekvensene av sine egne handlinger.

Som rapportert publiserte Center for Naval Analyzes (CNA) resultatene av simuleringsspillet sitt med tittelen ” Food Chain Reaction: A Global Food Security Game ” i begynnelsen av desember 2015. Følgende scenario ble kartlagt for 2022:

  • Betydelig tørke i sentrale produksjonsområder
  • Dramatisk økning i oljeprisen (>100 dollar), økning i produksjonen av biodrivstoff
  • Uro og migrasjon øker, panikkkjøp midt i usikkerhet
  • Hjelpeorganisasjonenes budsjetter er overbelastet
  • Matvareprisene stiger fra 262 til 395 prosent av langtidsgjennomsnittet

For øyeblikket blir vi fortalt at den truende matmangelen først og fremst skyldes klimaendringer og Russland-Ukraina-konflikten. I juli 2020 ba Rockefeller Foundation om en redesign av hele matsystemet for å motvirke dette.

‘Reset the Table’ er en del av ‘Great Reset’

Det aktuelle dokumentet, med tittelen Reset the Table: Meeting the Moment to Transform the US Food System, ble publisert av Rockefeller Foundation 28. juli 2020 . Den beskriver hvordan COVID-pandemien har skapt ” en sult- og matkrise” i USA “slik som dette landet ikke har opplevd på generasjoner “.

Husk at COVID ble erklært som en pandemi 11. mars 2020, dvs. på tidspunktet for publisering av denne Rockefeller-rapporten hadde pandemien bare vært på plass i fire måneder, og selv om visse grupper med risiko for matvareusikkerhet ble berørt, for eksempel: Barn hvis hovedmåltid er skolelunsj, utbredt matmangel i form av tomme hyller var verken utbredt eller spesielt alvorlig.

Rapporten bemerker også at den ble utarbeidet basert på ” videokonferansediskusjoner i mai og juni 2020 “, så vi kan anta at to måneder etter at pandemien brøt ut, så disse profetiske sinnene allerede fremtiden. Ifølge stiftelsen har pandemien avslørt dyptliggende problemer i det amerikanske matsystemet som krever ” omorganisering .”

Som bemerket av ThreadsIrish på Substack , ble ‘Reset the Table’ publisert bare en måned etter at World Economic Forum (WEF) offisielt annonserte planene for en ‘Great Reset’, og mange av forfatterne av grunnlagsoppgaven er WEF-medlemmer.

forordet sier Rockefeller Foundation-president Dr. Rajiv Shah at “en omfattende håndbok” for matsystemet også må ta opp andre spørsmål som “levelønn, bolig og transport”, og at “vi alle” – dvs. fremtidens selverklærte formgivere – “må skrive denne håndboken sammen i året som kommer.”

problem, reaksjon, løsning

Dette dokumentet inneholder noen interessante ting. For eksempel står det på side tre at 94 prosent av dødsfallene fra COVID-19 skjer hos personer med en underliggende tilstand, hvorav de fleste er kostholdsrelaterte. Dette er overraskende gitt at spørsmålene om kosthold og ernæring stort sett har vært fraværende i offentlige diskusjoner og rapporter om infeksjonen.

Like overraskende, på side fire, anerkjenner stiftelsen sin rolle i å skape problemene som for tiden plager matsystemet vårt:

«Den grønne revolusjonen – som Rockefeller Foundation hjalp til med å så og spre – var effektiv og vellykket i å takle kaloribasert sult og avverge massesult. Men det etterlot en arv som vi ser tydelig i dag, inkludert en overvekt på hovedmat på bekostning av mer næringsrik mat, en avhengighet av jordutlekkende kjemisk gjødsel og overutnyttelse av vann.»

På side ti går stiftelsen så langt som å erklære at ” mat er medisin ” og at ved å ” investere i sunne og beskyttende dietter ” vil amerikanerne kunne ” trives og redusere landets kvelende helsekostnader “. Ja, dette har vært kjent i 2500 år og er hardnakket benektet og demonisert av ekspertokratiet, politikken og bedriftens mainstream-medier. Eller det er vridd til å bety å spise industrielt produsert, eksperimentell mat.

Rapporten krever til og med utvidelse av reseptbelagte matprogrammer, da “ernæringshelse og COVID-19-utfall er tydelig knyttet sammen. “

Selv om det er fristende å ta dette dokumentet som et tegn på fornuft, hvis du har lest WEFs Great Reset-plan, vil du se at Reset the Table bare er et annet tannhjul som burde rulle over oss Som bemerket av ThreadsIrish :

“Dokumentet er veldig innebygd i den hegelianske dialektikken for problem, reaksjon og løsning. Her er problemet de skapte (COVID) og nå vil de implementere løsningen (transformere verdens matforsyning). Selvfølgelig er alt dette knyttet til ødeleggelse av land, klimaendringer og forsøk på å få folk tilbake til smarte byer (side 5). Overraskende overraskelse.”

Hvordan de ønsker å ta kontroll over forsyningskjeden

«Reset the Table» beskriver i hovedsak hvordan de ønsker å ta kontroll over matforsyningen og forsyningskjeden under dekke av «rettferdighet», «rettferdighet» og «miljøvern». En nøkkel til denne bestrebelsen er datainnsamling. De ønsker å samle inn data om alles forbruk og matvaner. Utvidelse av bredbåndsaksess er en del av dette.

“Førtito millioner amerikanere har ikke bredbåndstilgang, noe som er avgjørende for overgangen til nettregistrering, online dagligvarehandel, direkte gård-til-forbrukerhandel, telemedisin, telekonsultasjon og utdanning, finans og sysselsetting,” heter det i avisen . og videre: ” Dette er et grunnleggende gap i motstandskraft og rettferdighet som vi snarest må fylle.”

Så alt skal flyttes til et nettbasert miljø , inkludert utdanning, medisin og innkjøp av dagligvarer. Dette gjør selvfølgelig alt du gjør mye enklere å overvåke og spore. En annen nøkkel er å sikre at globale WEF-partnere på tvers av sektorer jobber sammen for å danne en « samarbeidsbevegelse ».

En tredje nøkkel til suksess er « endringer i politikk, praksis og normer» , og disse endringene er « mange ». Det endelige målet er å sentralisere kontrollen over matforsyningen til et enkelt eksekutivbyrå, som passer rett inn i ideen om en ” en verdensregjering “. Som WEF-medlem Henry Kissinger en gang sa: « Hvem kontrollerer matforsyningen kontrollerer folket; den som kontrollerer energien kan kontrollere hele kontinenter; den som kontrollerer pengene kan kontrollere verden. 

Hva er din definisjon av “sunn kost”?

Når det gjelder det ” sunne og beskyttende kostholdet ” som stiftelsen fremmer, har vi allerede blitt fortalt hva det er. De siste årene har WEF fremmet ideen om at vi bør venne oss til å spise ugress og insekter og drikke gjenvunnet kloakk.

Som nevnt i en WEF-artikkel fra juli 2021 med tittelen Hvorfor vi trenger å gi insekter rollen de fortjener i matsystemene våre:

«Innen 2050 vil den globale matforsyningen trenge å fø ytterligere 2 milliarder mennesker. Insektdyrking for mat og fôr kan tilby en miljøvennlig løsning på den truende matkrisen…”

Takket være nye teknologier som kunstig intelligens (AI) og tingenes internett (IoT) er vi ved et vendepunkt og er endelig i stand til å industrialisere avl av insekter i et lukket miljø. Insektoppdrett er en datasentrisk agroindustri med mange likheter med presisjonslandbruk.

Flere start-ups for innendørs jordbruk har dukket opp:  “… Ÿnsect bygger for eksempel verdens første helautomatiserte vertikale insektfarm, som er i stand til å produsere 100 000 tonn insektprodukter per år, med mer enn 300 teknologipatenter og helt unike AI-kontrollerte landbruksprosesser.”

I følge denne artikkelen er insekter ” en troverdig og effektiv alternativ proteinkilde som krever færre ressurser enn konvensjonelt jordbruk ” og ” en sunn ingrediens ” som er lett fordøyelig og spesielt egnet for kostholdet til seniorer. Insektoppdrett er også langt rimeligere, krever få naturressurser som vann, og kan redusere forurensning fra landbruket med nesten 99 prosent.

Den siste hindringen som står i veien for adopsjon av insektburger er ” forutinntatte forestillinger om insekter som en matkilde og lovgivning rundt bruk og forbruk av insektavledede proteiner .” I årevis har WEF også fremmet ideen om at laboratoriedyrket animalsk mat og genmodifiserte avlinger er den eneste måten å mate verden og redde planeten.

Ikke overraskende forekommer ikke ordet «organisk» én gang i stiftelsens rapport, og ordet «naturlig» brukes kun i forhold til «naturkatastrofer». Dette til tross for at ordet «sunn» brukes 33 ganger og ordet «bærekraftig» 17 ganger.

Begrepet ” alternative proteiner ” vises bare én gang, og det er ingen omtale av ” gressmatet “. Med andre ord, deres versjoner av ” sunn mat” og ” bærekraftig landbruk ” mangler ingen av de grunnleggende kriteriene for en virkelig sunn, næringsrik, bærekraftig og regenerativ matforsyning.

Gitt deres nære bånd til WEF, er det lett å konkludere med at ” sunn mat ” Rockefeller Foundation fortsetter å referere til er en av ugress og insekter, og den typen lov- og normendringer de håndhever minnes refererer til hva ” mat ” er. Som bemerket av ThreadsIrish :

“Denne rapporten presenteres som værende i offentlig interesse, men den er alt annet enn. I 2 år har COVID vært i fokus. Det var trinn 1 av 2030-agendaen.»

Den totale og fullstendige ødeleggelsen av matforsyningen ser nå ut til å være i full gang. Dette blir alt for tydelig når faktasjekkere må avkrefte antallet branner i matvareanlegg det siste året.

I tillegg kommer nedslakting av storfebesetninger i Kansas (opptil 10 000), som tilskrives høye temperaturer og tørke. Bønder benekter dette, og det ser langt verre ut.

Et annet eksempel kan observeres i Nederland, hvor strukturer og små gårder som har vokst gjennom generasjoner skal ødelegges under mottoet å redusere nitrogen.

Det er uunngåelig fordi det er en bevisst plan

Gang på gang har WEF og dets globale samarbeidspartnere “spådd” fremtiden med utrolig nøyaktighet, noen ganger år i forveien, og når spådommene går i oppfyllelse, oppfører de seg som om de ikke hadde noe med det å gjøre.

Akkurat nå peker alle data på alvorlig matmangel, og mens den truende mangelen får skylden på alt fra klimaendringer og COVID til Russlands invasjon av Ukraina, er faktum at WEF-allierte som Center for Naval Analyzes eller The Rockefeller Foundation har gitt ut dokumenter på forhånd og holdt fiktive øvelser som beskriver alt som nå ligger foran oss.

Så selv om de utgir seg for å være moderne profeter hvis svar dukker opp like raskt som problemene oppstår, er det ganske enkelt å komme med spådommer når du jobber med en bevisst plan, og det er ganske enkelt å komme opp med løsninger i rekordfart, hvis du skapte problemene som et middel til et mål i utgangspunktet.

Energimangel og matmangel er like sikre som SARS-CoV-2 og apekopper.

Hvis du er fornøyd med innholdet som politikere leverer så kan du bidra til nettstedets utgifter med en liten donasjon via PayPal-kontoen. Alle donasjoner brukes utelukkende til å betale for domener, abonnementer, bilderettigheter og vedlikehold av nettsiden. Link til paypal.

https://www.paypal.me/politikeren

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on ““Great Reset”: Forestående matmangel er ingen tilfeldighet

Leave a Reply

Previous post Ny studie kobler angivelig COVID-vaksiner til 25 % økning i hjertestans for både menn og kvinner
Next post Kreml hevder USA hjelper Zelenskyjs hær med kampharde IS-terrorister
%d bloggers like this: