Kreml: “ukrainere vil bruke giftgass – og anklage oss”

Read Time:2 Minute, 2 Second

En serie dramatiske advarsler fra Moskva dukker nå opp på offisielle Telegram-kanaler: «Den ukrainske hæren ønsker å bruke giftgass på Donbass-fronten – og spre ordet i Vesten om at det var vår hær», melder det russiske forsvarsdepartementet fra siste spionasjeresultater.

Alarmmeldingene fra den russiske hærledelsen sendes for tiden i serier til mange Telegram-kontoer. På den offisielle telegramkanalen til Putins forsvarsdepartement blir hans egne tropper, sivilbefolkningen i Donbass-regionen, men også vestlige statsansatte og journalister fra EU-statene nå informert om en ytterligere fryktet eskalering i løpet av krigen: « Regimets hemmelige tjeneste i Kiev forbereder en massiv provokasjon og vil anklage den russiske hæren for å bruke kjemiske krigføringsmidler mot sivilbefolkningen.”

I tillegg avsløres ytterligere – påståtte – spionasjeresultater fra Moskva: «18. juni ankom ansatte ved Ukrainas sikkerhetstjeneste Primorsky-sanatoriet i Kurortny nær Odessa. De snakket der om hvordan ofre for et giftgassangrep skulle behandles, alt var forberedt der.”

Bare for få dager siden ble EU enige om å sponse utstyr for 110 milliarder kroner til bruk i nettopp slike hendelser til Ukraina. Artikkelen som jeg skrev om det her på nettsiden ble tatt ned pg jeg venter fortsatt svar på hvorfor.

Advarsel om en “False Flag”-handling? Eller forbereder du et russisk oppdrag med kjemiske våpen?

Uttalelsene fra det russiske forsvarsdepartementet på Telegram-sidene kan selvfølgelig ikke kontrolleres objektivt for deres sannhet – de høres imidlertid ganske dramatiske ut, fordi Russland kan få store problemer med en “falsk flagg”-aksjon fra Ukraina: TV og drone bilder , som viser dusinvis av sivile ofre for giftgass i en landsby på Donbass-fronten, ville absolutt styrke viljen til en enda mer massiv krigsinnsats i EU-landene så vel som i Storbritannia og USA.

«Vi advarer innstendig mot disse planlagte provokasjonene fra den ukrainske regjeringen, som deretter skal spres over hele verden via vestlige massemedier og internett», skriver det russiske forsvarsdepartementet.

Uansett ville det være svært vanskelig for oss europeere å identifisere den sanne årsaken til en slik giftgasskatastrofe.

Ett poeng taler imidlertid til Moskvas favør: Hvorfor skal den russiske hæren bruke kjemiske våpen nå til alle tider når de allerede sakte men jevnt rykker vestover og allerede er klart overlegen de ukrainske væpnede styrkene?

Hvis du er fornøyd med innholdet som politikere leverer så kan du bidra til nettstedets utgifter med en liten donasjon via PayPal-kontoen. Alle donasjoner brukes utelukkende til å betale for domener, abonnementer, bilderettigheter og vedlikehold av nettsiden. Link til paypal.

https://www.paypal.me/politikeren

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Previous post Mening: ‘Demofascisme’ må motstås – et budskap fra Afrika
Next post Ifølge ny studie er angivelig skade-nytte-forholdet negativt for mRNA vaksiner
%d bloggers like this: