Den britiske statsministeren parafraserte 1984s “War Is Peace” under sitt møte med Macron

Read Time:3 Minute, 46 Second

Den generelle fordummingen av det vestlige samfunnet gjennom tiårene gjorde det mulig for ledere som Johnson å parafrasere 1984s beryktede dobbelttenkningslagord uten at mange en gang la merke til det, noe som burde skremme alle som innser hva som egentlig skjer.

Den britiske statsministeren Johnson sendte en frysning nedover ryggraden til enhver fornuftig person etter å ha parafrasert 1984s beryktede “krig er fred”-slagord under sitt siste møte med sin franske kollega. Londons offisielle opplesning av deres interaksjon på denne ukens G7-toppmøte i Tyskland avslørte at “Statsministeren understreket at ethvert forsøk på å løse konflikten nå bare vil forårsake varig ustabilitet og gi Putin lisens til å manipulere både suverene land og internasjonale markeder i evighet.” Dette kan tolkes som et direkte svar på statsminister Macrons forsøk på å mekle mellom Moskva og Kiev, inkludert hans nylige oppfordring om ikke å «ydmyke» Russland under fredssamtaler.

Orwells mesterverk så dobbelttenkningsuttrykket “krig er fred” inn i det populære leksikonet som en advarsel for befolkningen om å være skeptiske til sine ledere når de hevder at fred bare kan oppnås gjennom krig, og evig krig. Når vi snakker om det, publiserte Johnson en artikkel tidligere denne måneden hvor han oppfordret Vesten til å forberede seg på å støtte Kiev i årene som kommer i konflikten med Russland. Disse to utviklingene antyder for kyniske observatører at den britiske statsministeren kanskje til og med med vilje spiller en rolle ut av den romanen, som tilfeldigvis fant sted i en fremtidig versjon av Storbritannia.

Det er ikke noe konspiratorisk ved å offentlig spekulere så mye heller siden modus operandi brukt av den totalitære staten i den boken uten tvil er effektiv for å kontrollere den vestlige befolkningen. “Krig er fred” er nettopp slagordet som eliten er avhengig av for å forene sin sivilisasjon under USAs synkende unipolare hegemoni på et falskt anti-russisk påskudd. Det er også grunnen til at de skremmer om den antatte “trusselen” som president Putin utgjør mot deres nasjonale modell av “demokrati”, som ingen av dem eksisterer i virkeligheten, men den første oppfyller likevel formålet med å presse folk til å utvilsomt etterkomme det deres myndigheter krever.

Johnson ser ut til å nyte rollen som han har utnevnt seg selv til å spille i denne persepsjonsstyringsoperasjonen mot sitt eget folk, som bevist ved at han antydet at G7-lederne tar av seg skjortene «for å vise at vi er tøffere enn Putin», som åpenbart lever. leiefri i hodet. Selv om alt dette kan være litt morsomt i seg selv – fantaserer Johnson om en evig stedfortrederkrig mot Russland, omskriver det beryktede «krig er fred»-slagordet, og er så sjalu på president Putin at han ønsker å ha sin egen fotoshoot med bare bryst. å vise verden hvem som egentlig er “tøffere” – det er faktisk ganske urovekkende hvis man tar seg tid til å reflektere over det.

Det er ikke lenger en klisjé eller overdrivelse å konkludere med at nåtiden i stor grad er parallell med det som ble forutsagt i 1984. Faktisk virker det seriøst som om Johnson – eller rettere sagt, hvem som måtte gi ham råd – bestemte seg for å bevisst anvende visse konsepter fra den boken . “Krig er fred” høres til å begynne med ut som en utrolig fantasi, siden lesere naivt kan anta at ingen befolkning kan være så naiv at de faller for det slagordet, men det er nettopp det Johnson sa med så mange ord mens han møtte Macron. Mens han tullet med å ta av seg skjorta på G7-møtet, er hans tidligere nevnte uttalelse om en evig stedfortrederkrig mot Russland ingen lattersak.

Storbritannias nye generalstabssjef skal til og med ha hevdet at han anser jobben sin som å forberede landet sitt til å utkjempe en krig i Europa igjen. Til sammen er denne utviklingen ikke bare et tegn på at noen overivrige anti-russiske randelementer spiller en fantasikrig mot den stormakten, men er ekte intensjonserklæringer som må tas ekstremt alvorlig uansett hvor dystopisk alt dette føles for enhver fornuftig person . Den generelle fordummingen av det vestlige samfunnet gjennom tiårene gjorde det mulig for ledere som Johnson å parafrasere 1984s beryktede dobbelttenkningslagord uten at mange en gang la merke til det, noe som burde skremme alle som innser hva som egentlig skjer.  

Hvis du er fornøyd med innholdet som politikere leverer så kan du bidra til nettstedets utgifter med en liten donasjon via PayPal-kontoen. Alle donasjoner brukes utelukkende til å betale for domener, abonnementer, bilderettigheter og vedlikehold av nettsiden. Link til paypal.

https://www.paypal.me/politikeren

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Previous post Tysk klimaforsker sier at mennesker forårsaker mindre enn 0,05 °C av global oppvarming
Next post Årsaker til den russiske spesialmilitære operasjonen i Ukraina
%d bloggers like this: