Avslørt: CIA-agenter som opererer I Ukraina og koordinerer våpenforsendelser

Read Time:2 Minute, 4 Second

Er USA endelig en part i krigen? – En New York Times-rapport avslører at amerikanske agenter for CIA opererer aktivt i Ukraina. Spionene styrer blant annet våpenleveranser fra Vesten. President Biden hadde tidligere på det sterkeste benektet at amerikanere ville jobbe i krigssonen.

Selv om mye av det hemmelige arbeidet gjøres utenfor Ukraina, for eksempel i Tyskland og Frankrike, men absolutt også i Østerrike, opererer fortsatt CIA-agenter direkte i Ukraina.

Biden: “Ingen proxy-krig”

Selvfølgelig er dette eksplosivt rett og slett fordi USA er så aktivt involvert i krigen mot Russland. President Joe Biden har gjentatte ganger understreket at Amerika ikke vil stasjonere noe personell i landet under Putins angrep. Men rapporten til Times avslører at dette lenge har vært tilfelle, spesielt i hovedstaden Kiev.

våpenforsendelser kontrollert

Hærens sekretær Christine E. Wormuth ga et kort innblikk i hvordan de amerikanske skyggemennene fungerer. Dette er hvordan CIA ville administrere våpenforsendelser til Ukraina. – Mens ukrainerne prøver å få de leverte våpnene trygt til fronten, hjelper vi dem med informasjon og koordinering av konvoiene, sa hun under et arrangement i Atlanterhavsrådet.

Ytterligere detaljer om hvordan USA aktivt deltar i krigen: Agentcellen ble satt sammen basert på erfaringene fra Afghanistan. Den europeiske kommandoen til Pentagon støtter aktivt Zelenskyjs tropper. Fra den tyske flybasen i Ramstein blir ukrainerne hjulpet med «taktikker og teknikker». Det amerikanske flyvåpenet og Air National Guard-teamet kaller seg “Grey Wolf”.

Grey Wolf er merkelig nok også navnet på en historie, bok og dokumentar om hvordan Adolf Hitler flyktet. Som du kan se her:

USAs general: “Allerede trent 1000 ukrainske soldater”

En innrømmelse gjort av den amerikanske generalen Mark Milley var allerede problematisk . Han sa åpent at den amerikanske hæren allerede har trent 1009 ukrainere på flere rakettkastere og droner. Folkerettseksperter har så langt vært ganske enstemmige: transport av våpen til Ukraina ville ikke bety krigspartistatus for de forsynende nasjonene, men situasjonen ville vært annerledes når det kommer til å trene ukrainske soldater – og det ville være ekstremt eksplosivt. Nå som det er kjent at USA til og med aktivt utplasserer agenter i Kiev, har situasjonen eskalert til et nytt nivå.

Innrømmet opplæring av ukrainere: USAs general Milley

Hvis du er fornøyd med innholdet som politikere leverer så kan du bidra til nettstedets utgifter med en liten donasjon via PayPal-kontoen. Alle donasjoner brukes utelukkende til å betale for domener, abonnementer, bilderettigheter og vedlikehold av nettsiden. Link til paypal.

https://www.paypal.me/politikeren

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “Avslørt: CIA-agenter som opererer I Ukraina og koordinerer våpenforsendelser

Leave a Reply

Previous post NATOs sentral- og østeuropeiske dukker har ingen sjanse til å lure afrikanere
Next post Utrolig tilfelle av statlig undertrykkelse i Tyskland – Pensjonist tiltalt for plakat med gode ord om Putin
%d bloggers like this: