Fangede ukrainere: “Den eneste sjansen til å overleve var å overgi seg”

Read Time:1 Minute, 28 Second

Ingen mat, ingen vann, ingen kommunikasjon med brigadehovedkvarteret: I en opprivende video forteller ukrainske krigsfanger russiske TV-team hvorfor de måtte overgi seg. Situasjonen til den ukrainske hæren er sannsynligvis alvorlig.

Det er dramatiske bilder som når Politikeren av ukrainske krigsfanger. Synlig utmattet forklarer mennene hvorfor de måtte overgi seg til Putins tropper. Uttalelsene bekrefter det jeg allerede har rapportert: Situasjonen er prekær. Dårlig trente soldater, massive forsyningsproblemer – moralen blant Zelenskyjs soldater synker drastisk.

“De behandler oss godt”

Mennene ble etterlatt som kanonfôr. Uten radiokontakt med hovedkvarteret møtte de Putins tropper. De ukrainske soldatene visste ikke hvor de skulle gå. Ingen mat, ingen vann. Deres eneste utvei: å overgi seg til russerne. Kreml-soldatene haf behandlet dem godt, forteller de i det minste til kameraene.

Øvde litt på Skyting noen ganger, og gikk deretter til fronten

Sjokkerende: På spørsmål om utdannelsen svarer en av ukrainerne at han ikke har fått noen opplæring. — Vi skjøt elleve skudd to ganger, så ble vi sendt hit.

Tapene til ukrainerne er enorme

Soldater er forlatt

Det som begynner å trekke på moralen, er mangelen på “hverdagslige” ting som briller. Mens Vesten kjører det ene tunge våpensystemet etter det andre inn i Ukraina, blir de menige soldatene stående fullstendig i stikken – og er kun  kanonfôr i møte med den russiske hærens ildkraft. Omfanget av fiaskoen går så langt at familiene til troppene går til fronten på egen hånd (!) og sender mat til sine ektemenn og sønner.

Hvis du er fornøyd med innholdet som politikere leverer så kan du bidra til nettstedets utgifter med en liten donasjon via PayPal-kontoen. Alle donasjoner brukes utelukkende til å betale for domener, abonnementer, bilderettigheter og vedlikehold av nettsiden. Link til paypal.

https://www.paypal.me/politikeren

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “Fangede ukrainere: “Den eneste sjansen til å overleve var å overgi seg”

Leave a Reply

Previous post Afrikanske ledere ydmyket Zelenskyj
Next post Putin kunngjør levering av russiske atomvåpen til Hviterussland
%d bloggers like this: