Afrikanske ledere ydmyket Zelenskyj

Read Time:2 Minute, 45 Second

Zelenskyj ble fullstendig ydmyket etter at bare fire afrikanske ledere av kontinentets 55 nasjoner stilte seg inn på hans virtuelle møte med Den afrikanske union, hvorav en var gruppens styreleder og dermed måtte gjøre det på grunn av protokollen. Dette forholdet ville aldri blitt replikert i den gylne vesten siden disse landenes ledere jobber overtid for å fremstille deres ukrainske medpart som “Den andre Jesus”, som er en del av deres plan for å kontrollere folket deres gjennom opprettelsen av en ny ” sekulær religion ” etter at den forrige koblet til COVID-19 endelig begynte å miste styringen over massene.

Afrikanere har imidlertid ingen interesse av å bli med i denne postmoderne kulten og føler seg derfor ikke forpliktet til å lytte til denne falske “guden”, spesielt siden de ikke har noen interesse av å høre hans løgner om Russland. Selv om noen av dem stemte mot Moskva i FN under vestlig press, var det ikke en eneste som sluttet seg til den avtagende unipolare hegemonens sanksjoner mot Russland. Videre møtte styreleder Macky Sall president Putin i begynnelsen av juni, hvor han fordømte Vestens anti-russiske sanksjoner som å bidra til den globale matkrisen , noe som motsier USAs falske fortelling om dette.

Omtrent på samme tid avslørte den ukrainske ambassadøren i Tyrkia utilsiktet den kunstige naturen til denne krisen da han sa at landet hans ikke vil gjenoppta eksporten av korn til sjøs med mindre de mottar visse våpen først. Ingen land med respekt for seg selv kunne noen gang vise respekt for Zelenskyj etter det, siden det nå ikke er tvil om at noen av deres folk kan oppleve mer matusikkerhet utelukkende fordi den ukrainske lederen utpresser det globale sør ved å kreve våpen fra Vesten i bytte mot å eksportere hvete til Afrika og andre steder.

Ved å ydmyke Zelenskyj satte Afrika flere svært viktige eksempler for resten av verden. For det første, til tross for at de er relativt fattige, har disse landene nok selvrespekt til å ikke lytte til noen hvis land utpresser noen av deres folk med sult. For det andre er lederne deres rasjonelle nok til ikke å slutte seg til den gylne milliardens nye “sekulære religion” som dannes rundt Zelenskyj, som knuser den rasistiske stereotypen om at afrikanere lett kan manipuleres. Og for det tredje, de risikerer modig Vestens hybridkrigs vrede ved å “bespotte” deres “nye gud” for kollektivt å komme med et prinsipielt poeng.

Observatører bør ikke glemme at det bor over én milliard mennesker i Afrika, som utgjør en stor del av menneskeheten. Ved å gå sammen for å snu Zelenskyj når han minst forventet det, sender lederne deres budskapet om at de ikke vil respektere seg selv og sitt folk ved å vise respekt til noen som ikke fortjener det etter at ambassadøren hans i Tyrkia innrømmet at han utpresser det Globale Sør ved å kreve våpen i bytte mot hvete. Med ett slag viste de den gylne milliard at de avviser deres lands forutsatte status som “juniorpartner” og vil fortsette å streve etter suverenitet .

Hvis du er fornøyd med innholdet som politikere leverer så kan du bidra til nettstedets utgifter med en liten donasjon via PayPal-kontoen. Alle donasjoner brukes utelukkende til å betale for domener, abonnementer, bilderettigheter og vedlikehold av nettsiden. Link til paypal.

https://www.paypal.me/politikeren

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “Afrikanske ledere ydmyket Zelenskyj

Leave a Reply

Previous post Forsker forlater universitetet på grunn av diskriminering av uvaksinerte mennesker
Next post Fangede ukrainere: “Den eneste sjansen til å overleve var å overgi seg”
%d bloggers like this: