Neste angrep på helse: Pfizer og Moderna ønsker automatisk godkjenning for modifiserte Covid-vaksiner

Read Time:2 Minute, 16 Second

Pfizer og Moderna la ut en plan etter oppfordring fra FDA. Planen, kalt The Future Framework, tar sikte på å hoppe over kliniske studier for alltid.

Om fem dager, tirsdag 28. juni, vil FDA stemme over et forslag som sier at de omformulerte covid-19-vaksinene er “biologisk like” eksisterende covid-19-vaksiner og derfor kan kliniske studier hoppes over helt.

dr Toby Rogers i videoen nedenfor: «Når loven trer i kraft 29. juni vil vi ikke ha noen data. Vi kommer til å ha noe informasjon fra prøverørsstudier, noe informasjon fra musestudier, men vi kommer ikke til å ha noen menneskelige data i det hele tatt. Dette er et mareritt!”

” The Future Framework er en eksistensiell trussel mot USAs fremtid, og FDA har mistet forstanden og må stoppes. 

Imidlertid er begrepet “bio-similars” godt kjent i Europa og brukes på de såkalte generika. Hvis virkestoffet er identisk, kan en forkortet gjennomgang føre til godkjenning. Imidlertid kan produksjonsprosessen og tilsetningsstoffene være helt forskjellige. Og dette kan endre effekten og bivirkningene drastisk. FDA har så langt motarbeidet dette, men ønsker nå tilsynelatende å aktivere en turboprosess.

Konseptet som brukes av EMA i EU er allerede tvilsomt. Hver farmasøyt kan rapportere at pasienter klager over at de ikke tåler en av generika så godt som originalen. Et medikament er ikke bare effektivt på grunn av den aktive ingrediensen, men også på grunn av de andre ingrediensene.

En slik forkortet eller ikke lenger pågående prosess med legemidler som stimulerer kroppen til å produsere giftstoffer som må elimineres av immunsystemet, er spesielt grov. I går rapporterte Toby her at dataene fra KBV i Tyskland viser at for hver 69 vaksinasjon måtte den vaksinerte personen oppsøke lege på grunn av bivirkninger.

FDA ønsker tilsynelatende i det hele tatt å gi legemiddelselskapene et gratispass. Dette minner sterkt om tilnærmingen til en annen myndighet, nemlig Federal Aviation Agency FAA, som praktisk talt hadde overført testen av luftdyktighet og sikkerhet samt godkjenningen av 737 Max til produsenten Boeing. Resultatet er kjent; To krasj som drepte hundrevis.

Også hos FDA er det et svingdørsprinsipp mellom ledelsesgulvet og selskapene som skal kontrolleres. Du bytter frem og tilbake mellom lederstillinger i selskaper og tilsynsorganer. Også ved EMA kommer generaldirektøren fra ledelsen til den største europeiske farmasøytiske lobbyisten. Rådgivende eksperter til regjeringer er heller ofte ikke fri for massive interessekonflikter.

Hvis du er fornøyd med innholdet som politikere leverer så kan du bidra til nettstedets utgifter med en liten donasjon via PayPal-kontoen. Alle donasjoner brukes utelukkende til å betale for domener, abonnementer, bilderettigheter og vedlikehold av nettsiden. Link til paypal.

https://www.paypal.me/politikeren

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “Neste angrep på helse: Pfizer og Moderna ønsker automatisk godkjenning for modifiserte Covid-vaksiner

Leave a Reply

Previous post Vekkeren
Next post Kina oppgraderer marinen sin – hangarskip, AI-droner og mer
%d bloggers like this: