Forsker forlater universitetet på grunn av diskriminering av uvaksinerte mennesker

Read Time:1 Minute, 11 Second

I begynnelsen av juni trakk den etablerte medisinske forskeren Kay Klaproth den endelige konklusjonen: Han sa opp stillingen som akademisk rådgiver ved Heidelberg Universitet.

dr Kay Klapproth er immunolog og var inntil nylig medlem av det akademiske rådet ved Mannheim Medical Faculty ved Universitetet i Heidelberg. I begynnelsen av juni kunngjorde han at han skulle forlate universitetet. Dette gjøres i protest mot uvitenskapelig diskriminering av uvaksinerte.

Klaproth, som har jobbet med immunologisk forskning i nesten 20 år, han sier i en video:

«Det er klart at vaksinene som brukes mot Covid-19 ikke gir beskyttelse mot og for andre. Dette eliminerer begrunnelsen for ethvert diskriminerende tiltak mot uvaksinerte og for innføring av anleggsrelatert obligatorisk vaksinasjon. Jeg kan uansett ikke forsvare å holde meg til det. At jeg og mange andre ansatte ble truet med innreiseforbud viser en uvitenhet om vitenskapelig kunnskap og våre grunnleggende rettigheter. Jeg kan ikke forsone meg med denne holdningen og har derfor bestemt meg for å forlate universitetet

Klaproth har lenge vært kritisk til korona-fortellingen og er uvaksinert. Derfor ble ble han truet med innreiseforbud. Telegram-kanalen, som også samarbeider med Klaproth, tok først i dag et skarpt standpunkt til Universitetet i Heidelberg:

Til telegramkanalen.

At han nå har sagt opp sin vitenskapelige funksjon ved Akademiet er på den ene siden et logisk skritt, men på den andre siden er det symbolsk viktig. Spesielt hvis andre forskere følger eksemplet.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “Forsker forlater universitetet på grunn av diskriminering av uvaksinerte mennesker

Leave a Reply

Previous post Kina oppgraderer marinen sin – hangarskip, AI-droner og mer
Next post Afrikanske ledere ydmyket Zelenskyj
%d bloggers like this: