Italia ruller ut den røde løperen for genetisk forskning og biolaboratorier

Read Time:3 Minute, 9 Second

Italia og «International Centre for Genetic and Biotechnology» har inngått en ny avtale. Dette gir biolaboratoriene vidtrekkende krefter. I mellomtiden er amerikanske biolaboratorier stadig mer i fokus.

Bioteknologi og genteknologi fortsetter å etablere seg i hjertet av samfunnet. En ny avtale mellom «International Centre for Genetic and Biotechnology» (ICGEB) indikerer utviklingen. ICGEB driver sine sentrale biolaboratorier i Italia, Sør-Afrika og India. Den “uavhengige, autonome og mellomstatlige” organisasjonen er basert i Italia.

Covid-19 som bevis

I pressemeldingen, om kontrakten mellom Italia og ICGEB, heter det: «ICGEB er en internasjonal mellomstatlig organisasjon som spiller en nøkkelrolle innen molekylær genetikk og bioteknologi over hele verden. De har toppmoderne forskningslaboratorier i Trieste(politikeren skal forøvrig til Trieste om noen dager), New Delhi (India) og Cape Town (Sør-Afrika).

Italia, representert ved utenriksminister for internasjonalt samarbeid Manlio Di Stefano, har et klart budskap: «Signeringen av denne avtalen bekrefter både Italias og Italias sentrum og senterets vilje til å gi et konkret bidrag til bærekraftig global utvikling gjennom eksperimentell undersøkelser. Vi tror fullt og fast på løsningene som moderne bioteknologi kan tilby på problemene på planeten vår.» For folk som ser kritisk på teknisk utvikling eller deres politiske bruk, kan dette virke truende.

Di Stefano sier at “kampen mot Covid-19” er et “håndgripelig bevis” på dette.

Laboratoriet i Trieste jobber med vidtrekkende spesielle forhold. Som en «mellomstatlig» organisasjon og gjennom den nye avtalen er den ikke bundet av italiensk lov. De ansatte nyter omfattende juridisk immunitet. Det forskes på infeksjonssykdommer og hvordan man kan bekjempe dem (inkludert med genterapi).

Biolabs i fokus

Det er interessant at ICGEB kanskje vil etablere seg som et alternativt institutt til vestlig genetisk forskning. Medlemslandene har en tendens til å være anti-vestlige makter: Kina, Russland, Brasil, Mexico, India, mange afrikanske land og det vestlige Balkan. Imidlertid er ikke USA, Canada og Vest-Europa medlemmer. Men Italia er “verten”, bemerkelsesverdig med tanke på de nære båndene, spesielt mellom “5-stjernebevegelsen” og det kinesiske kommunistpartiet. Italia var det første europeiske lockdown-landet, får Europas første sosiale kredittsystem (i Bologna) og legger enda tyngre vaksinasjonspress på befolkningen enn KKP.

Spesielt de amerikanske biolaboratoriene er for tiden i fokus. Det er ingen internasjonal kontroll. Det er nå innrømmet at 46 slike institusjoner opererer i Ukraina. Noen finansiert ved hjelp av Hunter Biden, sønn av den amerikanske presidenten. Alt dette er fakta.

USA har også et biologisk laboratorium i Nicaragua. Ryktene sier at dette også er årsaken bak russisk militærstøtte i det mellomamerikanske landet. Nicaragua regnes som en nær alliert av Kina og Russland.

Russland ankommer Nicaragua, takk til leser for videoklipp.

Og Vest-Europa, bortsett fra institusjonen i Italia? Tross alt sitter en tysker i det rådgivende styret til det USA-finansierte biologiske laboratoriet i Taiwan. Ja, i Taiwan. Problemstedet utenfor den kinesiske kysten er som kjent.

Genetisk og molekylærbiologisk forskning har nå ganske åpenbart fått et sentralt geopolitisk aspekt. Dette er ikke bare vist av ICGEB.

Men de virkelig presserende spørsmålene ville være: når vil vi endelig diskutere den grunnleggende faren ved forskning om gevinst-av-funksjon ( gain in function)? Når vil bruken av dem til militære forskningen bli diskutert? Og når vil denne forskningen endelig begynne å bli forbudt – over hele verden?

Det østerrikske folket ville ha uttalt seg tydelig mot denne forskningen for 25 år siden. I 1997 signerte 1,2 millioner mennesker folkeavstemningen mot genteknologi. Det var den nest mest vellykkede folkeavstemningen i Den andre republikkens historie.

Hvis du er fornøyd med innholdet som politikere leverer så kan du bidra til nettstedets utgifter med en liten donasjon via PayPal-kontoen. Alle donasjoner brukes utelukkende til å betale for domener, abonnementer, bilderettigheter og vedlikehold av nettsiden. Link til paypal.

https://www.paypal.me/politikeren

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Previous post Milliarder for «korrupt Ukraina»: EU undertrykker nå sin egen Revisjonsrettsrapport
Next post De strategiske konturene av Litauens delvise blokade av Kaliningrad er ren propaganda
%d bloggers like this: