Århundrets bytte: Russland bør tilby å bytte vestlige leiesoldater for Assange

Read Time:3 Minute, 26 Second

Alt i alt er århundrets bytte en vinn-vinn for Russland på alle måter. Det kan faktisk være slik for USA og Storbritannia også hvis deres regjeringer er oppmerksomme nok på globale oppfatninger og spesielt innenlandske til å seriøst vurdere dette pragmatiske forslaget, men deres ideologisk drevne hat mot alt Assange representerer kan gjøre dem blinde for denne virkeligheten.

WikiLeaks’ Julian Assange er i dårligere helse og vil nesten helt sikkert dø i fengsel etter hans “utlevering” fra Storbritannia til USA, hvor han står overfor 175 år bak murene på falske anklager etter å ha avslørt amerikanske krigsforbrytelser gjennom sin plattform. Dette globale ikonet for ytringsfrihet og uavhengig journalistikk skaper sympati over hele verden fra alle unntatt de mest radikale unipolare liberal-globalistene , og det er derfor det er pålagt å frigjøre ham for enhver pris. Selv om det er et langskudd, kan den eneste realistiske sjansen for at dette skjer være at Russland tilbyr århundrets bytte der de offentlig foreslår å bytte arresterte vestlige leiesoldater fra USA og Storbritannia for Assange.

To briter er allerede nettopp dømt til døden , mens det ikke kan utelukkes at de to amerikanerne som nettopp ble tatt til fange vil møte samme skjebne etter deres kommende rettssaker. Disse fire figurene i seg selv er ikke noen på langt nær så viktige som Assange er, men det faktum at de alle kan møte døden fort og raskt har skapt global oppmerksomhet og skapt mye kontrovers i hjemlandene deres. Den anglo-amerikanske aksen er kjent for sin hensynsløshet, spesielt når det gjelder hvordan de utnytter innbyggerne som bønder bare for å kaste dem når deres strategiske nytte er utløpt, slik de fire fremmedkrigerne allerede har gjort. Likevel avskyr mange av deres landsmenn lidenskapelig denne kalde tilnærmingen.

Ved å offentlig foreslå århundrets bytte – disse fire arresterte vestlige leiesoldatene i bytte mot Assange – ville Russland samtidig oppnå flere strategiske mål. For det første ville det gjort det mest realistiske forsøket til nå på å frigjøre dette globale ikonet for ytringsfrihet og uavhengig journalistikk. For det andre ville dette kraftig motvirke de falske påstandene fra USA-ledede Western Mainstream Media (MSM) om at Russland er et såkalt “diktatur” som ikke oppriktig støtter alt Assange representerer. For det tredje kan det inspirere til fredelige protester organisert i samsvar med amerikanske og britiske lover til støtte for dette forslaget, noe som kan legge press fra grasrota på dem til å gå med på dette.

For det fjerde ville disse to regjeringers sannsynlige nektelse av å overholde betingelsene for århundrets russiske bytte avsløre deres brennende hat mot de to tingene Assange representerer, ytringsfrihet og uavhengig journalistikk. Og for det femte, USA og Storbritannia vil i utgangspunktet innrømme overfor sine egne borgere at de heller vil at de blir drept av bøddelen i Donbass enn å redde livene deres ved å bytte dem for Assange. Det endelige resultatet ville være den siste spikeren i kista for deres rykte i offentligheten, siden folk nå ville vite at myndighetene deres ikke kan regne med å redde livene deres hvis de blir tatt til fange og dømt til døden for å kjempe i samme krigen som USA og Storbritannia fører mot Russland.

Alt i alt er århundrets bytte en vinn-vinn for Russland på alle måter. Det kan faktisk være slik for USA og Storbritannia også hvis deres regjeringer er oppmerksomme nok på globale oppfatninger og spesielt innenlandske til å seriøst vurdere dette pragmatiske forslaget, men deres ideologisk drevne hat mot alt Assange representerer kan gjøre dem blinde for denne virkeligheten. Uansett er det ingen skade i å prøve, og det er derfor utenriksdepartementets talskvinne Zakharova bør vurdere å fremme dette forslaget under en av hennes kommende pressekonferanser. Det ville irreversibelt forme globale oppfatninger om landet hennes, for ikke å nevne kanskje til og med å redde livet til fem mennesker, hvorav en er udiskutabelt uskyldig.

Hvis du er fornøyd med innholdet som politikere leverer så kan du bidra til nettstedets utgifter med en liten donasjon via PayPal-kontoen. Alle donasjoner brukes utelukkende til å betale for domener, abonnementer, bilderettigheter og vedlikehold av nettsiden. Link til paypal.

https://www.paypal.me/politikeren

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “Århundrets bytte: Russland bør tilby å bytte vestlige leiesoldater for Assange

Leave a Reply

Previous post Russiske luftangrep på amerikansk base – Eskalerer situasjonen i Syria?
Next post Zelenskyjs tropper ønsker å gi opp: “Inkompetente mennesker gir ordre”
%d bloggers like this: