WHO sjefen sa på privaten at han trodde Wuhan viruset kom fra et laboratorium

Read Time:2 Minute, 22 Second

Vinden har visstnok endret seg betraktelig. I WHO-rapporten fra 2021 ble «laboratorieteorien» fortsatt beskrevet som «usannsynlig». Tedros snakker nå om at denne vurderingen er gjort «for tidlig».

Den kontroversielle WHO-sjefen Tedros Adhanom Ghebreyesus anser nå laboratorieteorien, dvs. den kunstige produksjonen av koronaviruset som fører til Covid 19-sykdommen, som “den mest sannsynlige forklaringen”, skriver britiske Daily Mail i sin siste rapport.

Dette er både en sensasjon og en skandale, ettersom alternative medier og enkeltpersoner over hele verden har blitt sensurert, utstøtt og til og med blitt kriminalisert for å snakke denne tilsynelatende sannheten.

Alle forskere, alternative medier og andre kritiske borgere har blitt sensurert, økonomisk ødelagt og i noen tilfeller kriminalisert for spørsmål rundt dette siden tidlig i 2020.

Det skitne arbeidet ble utført av «faktasjekkerne», outsourcede sensurbyråer til vestlige regjeringer hvis konstitusjon forbyr direkte sensur.

Tedros’ uttalelse ble opprinnelig båret av britiske Daily Mail uten en eksakt sitering av kilden. Det ville være et innflytelsesrikt medlem av regjeringen. Daily Mail opplyser at det ikke er fremlagt noen overbevisende bevis for at viruset ble overført fra et dyr til mennesker.

Offisielt fortalte Tedros til WHOs medlemsland at de ennå ikke har klart å identifisere opprinnelsen, og de vet heller ikke hvordan viruset ble overført til mennesker. Amerikanske etterretningsbyråer, sa han, fortsetter å fokusere på Wuhan-laboratoriet i Kina som opprinnelsen.

USAs tidligere utenriksminister Mike Pompeo hevdet at ansatte ved instituttet ble syke med Covid-lignende symptomer høsten 2019 – uker før varselet ble reist – og sa at forskerne hans eksperimenterte med et veldig likt flaggermuskoronavirus som det som forårsaker Covid som en del av militære prosjekter.

CBC News, 19.06.2022

Siden begynnelsen av juni har WHO sterkt krevd at Kina skal tillate videre etterforskning av opprinnelsen til SARS-CoV-2, Kina har ikke vært spesielt interessert i slike forespørsler. I følge CBC fortsetter denne “kinesiske motviljen” til i dag, uansett hvor mange brev WHO sender til diktaturets ledelse.

I mellomtiden har vinden visstnok endret seg betraktelig. WHO-rapporten fra 2021 listet fortsatt «laboratorieteorien» som «usannsynlig». Tedros snakker nå om at denne vurderingen er gjort “for tidlig”.

Likevel, etter betydelig kritikk, inkludert fra noen av forskerne på WHOs team, erkjente byråsjef Tedros at det var “for tidlig” å utelukke en laboratorielekkasje, og sa at han ba Kina om å være mer transparent i å dele informasjon.

CBC News, 19.06.2022

Spesielt sa han at Kina konsekvent har hindret etterforskningen. Kinesiske tjenestemenn understreker at de støtter søket etter opprinnelsen, men at «andre land bør være i fokus».

Hvis du er fornøyd med innholdet som politikere leverer så kan du bidra til nettstedets utgifter med en liten donasjon via PayPal-kontoen. Alle donasjoner brukes utelukkende til å betale for domener, abonnementer, bilderettigheter og vedlikehold av nettsiden. Link til paypal.

https://www.paypal.me/politikeren

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Previous post Det kreves et kaldt og mørkt Australia for å redde planeten
Next post Litauen spiller et farlig spill med en mulig Kaliningrad-blokade
%d bloggers like this: