Verdens ledere innrømmer alt annet enn at stor myndighet fra WHO er nært forestående

Read Time:3 Minute, 39 Second

Mer penger til Verdens helseorganisasjon som smøremiddel for å bedre orkestrere sin globale maktovertakelse.

I kjølvannet av den 75. verdenshelseforsamlingen 22.–28. mai 2022, planlegger den Genève-baserte Verdens helseorganisasjon (WHO), et FN-byrå, å trekke sterkere på medlemslandene for å øke byråets budsjett betydelig mens de søker ytterligere myndighet.

Denne planen kommer midt i et intensivert fokus på å utvide og strengere implementere de internasjonale helseforskriftene (IHR) – som det amerikanske departementet for helse og menneskelige tjenester (HHS) sendte inn foreslåtte endringer til tidlig i år.

I følge den offisielle utskriften av en WHO-pressekonferanse 1. juni, uttalte WHOs generaldirektør Tedros Ghebreyesus, med henvisning til den nettopp fullførte forsamlingen, følgende:

Som vanlig diskuterte WHOs medlemsland et stort spekter av spørsmål, men ukens viktigste avgjørelse var forsamlingens vedtak av en landemerkende resolusjon om å øke vurderte bidrag, medlemsavgiftene som landene betaler, til et mål på 50 % av basisbudsjettet vårt. ved slutten av tiåret, fra bare 16 % nå.

WHOs hovedkvarter i Genève, Sveits. (Reproduksjon av bilder på internett)

Denne endringen vil gi WHO fleksibilitet og forutsigbarhet til å planlegge for langsiktig programmering i land, og for å tiltrekke og beholde de menneskene vi trenger for å levere disse programmene.

Det representerer en økning på 34 % i WHOs budsjett. Han la også vekt på målet om å styrke WHO på området “governance” – som er kode for ikke-valgte byråkrater som samhandler med privat sektor i offentlig-private partnerskap for å fremkalle endringer på verden, vanligvis utenfor rammen av valgte lovgivere.

Generaldirektøren forklarte hvordan denne forstyrrelsen ville fungere:

Sammen med dette er WHO forpliktet til sterkere styring, ansvarlighet og effektivitet. Forsamlingen tok også viktige beslutninger om å styrke WHOs beredskap for og respons på helsekriser, inkludert å gjøre målrettede endringer i det internasjonale helseregelverket.

Med henvisning til en forventet verdenspandemisk traktat og en “sterkere global [helse]arkitektur,” fortsatte Tedros Ghebreyesus, som erkjente at han vil beholde toppsetet ved byrået:

Ved siden av en ny internasjonal avtale om pandemiberedskap, vil en skjerpet IHR være en kritisk del av en sterkere global arkitektur for helseberedskap og -respons. Jeg er også [. . .] beæret over at medlemslandene valgte meg for en annen periode.

REGJERINGER I LÅS

Listen over 25 verdensledere som har skrevet den uttalelsen ligner mer enn en forbigående likhet med en liste over deltakere på en Bilderberg Group, World Economic Forum eller G7-møte. Foruten Boris Johnson, inkluderer listen den nederlandske statsministeren (og hyppig Bilderberg-deltaker) Mark Rutte; WHOs generaldirektør Tedros Ghebreyesus; og Volodymyr Zelensky.

Andre inkluderer Spanias statsminister Pedro Sánchez, Frankrikes president Emmanuel Macron, Tysklands forbundskansler Angela Merkel, Norges statsminister Erna Solberg, og Det europeiske råds president Charles Michel, sammen med regjeringssjefene i Sør-Afrika, Rwanda, Kenya, Hellas, Albania, Tunisia, Senegal, Serbia, Indonesia, Trinidad og Tobago, Costa Rica, Chile og Sør-Korea.

WHO prøver også å nå det som påfallende kalles “Triple Billion-mål”, så vel som FNs “helserelaterte” bærekraftsmål (SDG). SDG er altomfattende målestokker som er knyttet til ulike konsepter, spesielt “klimaendringer” når det gjelder utslippsmål.

SDGene er en kjernekomponent i FNs beryktede Agenda 2030 og er utvetydig utformet for å sette en tvangstrøye på globalt styresett. Så å se disse reglene knyttet til “helse” er en indikasjon på et stort maktgrep fra WHO – som ville åpnet døren for at Big Pharma kan presse sine farlige vaksiner på publikum gjennom en mer ensartet tilnærming. Det samme gjelder tilsynelatende “personlig beskyttelsesutstyr”, som inkluderer ansiktsmasker.

“Trippelmilliardmålene er et ambisiøst initiativ for å forbedre helsen til milliarder av mennesker innen 2023”, forklarer WHOs litteratur på det vage, mangefasetterte språket globalt, som har en tendens til å gjøre maktgrep vanskeligere å oppdage. Et avsnitt i denne globale artikkelen vil være tilstrekkelig for å avslutte denne artikkelen:

De er grunnlaget for WHOs trettende generelle arbeidsprogram (GPW 13) og fungerer både som en måling og en politisk strategi. De er en integrert del av GPW 13s resultatramme, et nytt verktøy utviklet for å måle og forbedre WHOs innvirkning på helse på landnivå.

Måling av disse målene er tett på linje med målene for bærekraftig utvikling [. . .] for å akselerere fremgangen mot å nå nøkkelmål.»

Dette innlegget er speilvendt og ble publisert først her.

Hvis du er fornøyd med innholdet som politikere leverer så kan du bidra til nettstedets utgifter med en liten donasjon via PayPal-kontoen. Alle donasjoner brukes utelukkende til å betale for domener, abonnementer, bilderettigheter og vedlikehold av nettsiden. Link til paypal.

https://www.paypal.me/politikeren

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
100 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Previous post 9 land bruker 1.5 millioner kroner på atomvåpen hvert minutt
Next post India begynner å erstatte EU som Russlands største energimarked
%d bloggers like this: