Frankrike starter klimasanksjoner, forbyr utendørsarrangementer som første tiltak

Read Time:3 Minute, 5 Second

I deler av Frankrike måles temperaturen til rundt 40 grader celsius. Det er nok til å beskytte innbyggere som ikke vet når de kan og ikke kan gå utendørs uten hjelp fra president Macron, som er lojal mot World Economic Forum WEF. Regjeringen vet best.

Fordi det ville vært så fryktelig varmt, forbyr Frankrike utendørsarrangementer. Tilsynelatende har folk ikke lenger lov til å tenke og bestemme selv, men trenger den kloke og gode tilstanden til de allmektige lederene til å fortelle dem om de kan gå utenfor sitt eget hjem.

I Frankrike ble WEF Young Global Leader Emmanuel Macron nylig bekreftet som president i en antatt rettferdig og demokratisk avstemning. Uavskrekket fortsetter han med Klaus Schwabs globalistiske agenda.

I deler av Frankrike måles temperaturen til rundt 40 grader celsius. Det er nok til å undetrykke innbyggere, som tilsynelatende ikke vet når de kan og ikke kan gå utendørs uten hjelp fra president Macron, som er lojal mot World Economic Forum WEF. Macron vet best, selvfølgelig og vi vet ingenting.

Alt dette er selvfølgelig en del av klimaendringsagendaen, som hevder, basert på påstått «majoritet»-vitenskap, at menneskeskapte klimaendringer truer vår eksistens. Den uvitenskapelige og udemokratiske prosessen med å ikke tillate kritikk eller motmeninger ligner på den autoritære prosessen med å godkjenne og distribuere Covid-injeksjoner og er tilsvarende den fyfy retorikken rundt meninger om ukrainakonflikten.

Beleilig nok er også feiringen av 18. juni forbudt, en viktig fransk høytid til minne om motstanden mot Hitler-Tyskland, de vet jo ikke hva som er best for dem selv.

Appellen av 18. juni (fransk: L’Appel du 18 juin) var den første talen til Charles de Gaulle etter hans ankomst til London i 1940 etter slaget om Frankrike. Sendt av British Broadcasting Corporation (BBC) radiotjenester til Vichy Frankrike, regnes det ofte som begynnelsen på den franske motstanden mot andre verdenskrig.

Det regnes som en av de viktigste talene i fransk historie. Motstand er imidlertid ikke lenger forutsett i det 21. århundres galskap, så det blir uhøytidelig kansellert på grunn av for mye varme. En skritt i stegene nevnt tidligere denne uken er jo selvfølgelig å ramme høytider.

“Det handler om folks helse,” rettferdiggjør offisielle organer tiltaket. Denne setningen må ha vært godt innøvd de siste 2,5 årene. Kanskje snart blir det nedstengninger slik at ingen dør i trafikken. Alt virker mulig, disse apekoppene holder på god Klaus ånd.

Vi foreslår å ikke tro mainstream-løgnene om “uoppnådde” sommertemperaturer. Den europeiske varmerekorden ble nådd i Athen 10. juli 1977 – ved 48 grader Celsius.

Frankrike er absolutt kjent for varme somre. 28. juni 2019 ble det registrert 45,9 grader i Gallargues-le-Montueux i den sørlige avdelingen av Gard.

Vi anbefaler å bare ignorere når en eller annen selverklært “ekspert” vil få deg til å tro at vi går for den varmeste sommeren noensinne. Akkurat som alle år siden klimaalarmismen kom på moten, det er unektelig at nrk, dagbladet og samtlige møkkamedier i vesten har begynt å vise brennende svart skorpe på værmeldingene selvom gradene er lavere enn tidligere rekorder, men hvem bryr seg, du blir arrestert og satt i en gloheit bil om du våger deg ut i vive la france ånd.

Og jeg skal ikke si “hva sa vi” for det gjorde vi og det er allerede sagt, men her er vi og nå stenger vi ned landet på grunn av været og hva blir det neste? Kun sol for de med solkrem på?

Hvis du er fornøyd med innholdet som politikere leverer så kan du bidra til nettstedets utgifter med en liten donasjon via PayPal-kontoen. Alle donasjoner brukes utelukkende til å betale for domener, abonnementer, bilderettigheter og vedlikehold av nettsiden. Link til paypal.

https://www.paypal.me/politikeren

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “Frankrike starter klimasanksjoner, forbyr utendørsarrangementer som første tiltak

Leave a Reply

Previous post Tsunami av kritikk for EUs beslutning om å slutte seg til Ukraina
Next post Vestlig propaganda er grunnen til at de anti-russiske sanksjonene ble mislykket
%d bloggers like this: