Maiden – Road to war dokumentar

Read Time:1 Minute, 32 Second

Eksklusive intervjuer med deltakere og vitner til Maidan. Hvordan ble protester i Kiev til konfrontasjon og førte til splittelse i landet? Hvem var interessert i dette? Og var det mulig å forhindre krigen i Donbass? Se filmen for å finne ut hvordan det hele startet.

Maidan: Road to War ble spilt inn fra 2014 til 2022, da DNR- og LNR-territoriet ble utsatt for daglig beskytning fra Ukraina ifølge filmskaperene.

Eromaidán eller Maidan-opprøret var en bølge av demonstrasjoner og sivil uro i Ukraina, som begynte 21. november 2013 med store protester på Maidan Nezalezhnosti (Uavhengighetsplassen) i Kiev . Protestene ble utløst av den ukrainske regjeringens plutselige beslutning om ikke å undertegne assosiasjonsavtalen mellom EU og Ukraina , i stedet for å velge tettere bånd til Russland og den eurasiske økonomiske unionen . Ukrainas parlament hadde overveldende godkjent å fullføre avtalen med EU dermed oppstod det uenigheter som til slutt førte til statskupp av presidenten som vant det demokratiske valget i Ukraina som ble omtalt av EU som det mest demokratiske valget Ukraina noen gang hadde hatt.

Omfanget av protestene ble utvidet, med oppfordringer om avgang av president Viktor Janukovitsj og Azarov-regjeringen .

Hvis du er fornøyd med innholdet som politikere leverer så kan du bidra til sidens utgifter med en liten donasjon via Paypalkontoen. Samtlige donasjoner blir utelukkende brukt til å betale for domener, abonnementer, rettigheter til foto og vedlikehold av nettsiden. Lenke til paypal.

https://www.paypal.me/politikeren

Hvis du ikke har PayPal tar det knappe 5 minutter å opprette en konto og laste ned appen, der kan man enkelt legge inn bankkort og man kan bruke appen både til å sende penger mellom venner, donasjoner og til å kjøpe varer på nettet enkelt. Appen kan enkelt lastes ned via denne lenken.

https://www.paypal.com/no/home/

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
100 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Previous post Eskalering: Putins første amerikanske krigsfanger og snart tomme gassreserver
Next post Data viser angivelig hvor ineffektive Covid-19-vaksiner er over hele verden
%d bloggers like this: