På nettet til WEF: “Smart City” begynner i hemmelighet i Nederland

Read Time:6 Minute, 4 Second

Den nederlandske byen mottar ingen inntekter fra prosjektet, og ansvaret ligger hos RadioLED, et ukjent østerriksk selskap med det beryktede offshoresenteret Liechtenstein som driftssenter. Dette selskapet administrerer også dataene fra tusenvis av sensorer som følger innbyggerne i Apeldoorn uansett hvor de går.

Apeldoorn, en by med 165 000 innbyggere i provinsen Gelderland i sentrum av landet, har blitt forvandlet til Nederland sin første «smartby» – ny tale for overvåkingsby – av World Economic Forum ( WEF) uten å konsultere beboerne. Et ukjent østerriksk selskap, RadioLED, har bygget et 5G-nettverk i byen basert på en hemmelig avtale med kommunen.

Kommunen får ingen inntekter fra prosjektet, og ansvaret ligger hos RadioLED, med det beryktede offshoresenteret Liechtenstein som driftssenter. Dette selskapet administrerer også dataene fra tusenvis av sensorer som følger innbyggerne i Apeldoorn uansett hvor de går.

Apeldoorn Smart City er bare ett av mange prosjekter som WEF gjennomfører i Nederland. Nettverksorganisasjonen fra Sveits er sammenvevd gjennom mange tentakler med nederlandske politikere – fra dronning Maxima til Sigrid Kaag og Mark Rutte – som implementerer den globalistiske agendaen til den store lederen Klaus Schwab, “Great Reset”.

Schwab søker en global “fjerde industriell revolusjon” som blant annet vil føre til en “digital identitet” for hver innbygger på planeten og til og med til en fusjon av mennesker og teknologi (transhumanisme) gjennom implantasjon av brikker i menneskekroppen .

(Klaus Schwab og Googles medgründer Sergej Brin)

Kritikken mot WEFs innflytelse er imidlertid økende. Organisasjonen er udemokratisk, og agendaen dens ambassadører implementerer i Nederland er ikke gjenstand for parlamentarisk eller offentlig debatt.

Schwab selv legger ikke skjul på sin innflytelse. I et 2017-intervju ved Harvard uttaler han åpent at WEF trer på regjeringer. “På en mottakelse for den kanadiske statsministeren Trudeau fant jeg ut at halvparten av kabinettet hans hadde deltatt i mitt Young Global Leader-program,” sa han.

Det samme gjelder regjeringslagene i Argentina og Frankrike. WEF tilbyr opplæring for “politiske talenter” som har blitt tatt tidligere av en rekke stats- og regjeringssjefer, inkludert Angela Merkel, Emmanuel Macron, Nicolas Sarkozy, Tony Blair og Bill Gates.

“Schwab kan ringe enhver verdensleder,” sa WEF-medlem Ben Verwaayen, en offiser av Oransje-Nassau-ordenen, i et intervju.

BORGERE PÅ SIDELINJEN

I Apeldoorn ble det østerrikske teknologiselskapet RadioLED det første selskapet i Nederland som lanserte et offentlig 5G-nettverk. Men hva dette selskapet gjør med dataene det samler inn om Apeldoorns innbyggere og hvilke andre avtaler det har med kommunen, holdes hemmelig. Henvendelser til byen ga ingenting.

Apeldoorn er den første kommunen i Nederland som starter sitt smartbyprosjekt i slutten av 2021. Et prosjekt der byen – i samarbeid med teknologiselskapet RadioLED – skal utstyres med et superraskt og gratis offentlig 5G-nettverk, trafikklys som sikrer syklister trenger ikke vente for lenge på grønt lys når det regner, trafikklys i et kryss som indikerer om en annen trafikant nærmer seg, og sensorer som overvåker rensligheten i luften.

Alt dette er ment å bidra til en livlig by og ta opp spørsmål om bærekraft, klima, boliger og transport. Tilhengere sier: “Smart, det gjør bylivet mer effektivt, enklere og morsommere.”

Men hva vet folket om RadioLED-selskapet? Hva innebærer egentlig Smart City-prosjektet, og hvem vil tjene på det? Hvor mange antenner blir det, og hvor skal de plasseres? Har innbyggerne noe å si? Når er det resten av Nederland som står for tur? Og også: hva med personvern, og hva er helserisikoen?

RadioLED er et østerriksk teknologiselskap som utvikler, bygger og driver trådløse nettverk i Nederland og i utlandet ved hjelp av sin egen patenterte teknologi.

For å gjennomføre Smart City-prosjektet signerte Apeldoorn kommune og RadioLED en hemmelig avtale i 2021 som ga RadioLED tillatelse til å installere 500 små sendere (kvadratiske hvite bokser) på lyktestolper. Kostnaden så langt er 1,7 millioner euro. Prosjektet ble initiert av World Economic Forum WEF.

Paleis Het Loo i Apeldoorn. (Reproduksjon av bilder på internett)

Antall hvite bokser på offentlige uteområder skal utvides i fremtiden. Den totale kostnaden for dette prosjektet er estimert til 17,8 millioner euro og vil bli båret helt av RadioLED.

Selskapet spesifiserer ikke hvordan denne investeringen skal hentes inn, men det er åpenbart at det handler om å samle inn og selge data. En lukrativ virksomhet der innbyggerne må betale regningen. Apeldoorn kommune får ingen inntekter fra Smart City-prosjektet, alt overskudd går til RadioLED.

Full kontroll over Smart City-prosjektet er dermed i hendene på et ukjent østerriksk teknologiselskap. På nettsiden til Apeldoorn kommune står det imidlertid at den former Smart City-prosjektet «sammen med innbyggere, bedrifter, utdannings- og kunnskapsinstitusjoner».

Men hvorfor inngikk så kommunen en hemmelig avtale med RadioLED? Og hvorfor svarer Apeldoorn kommune på spørsmål fra innbyggerne med å melde at de bør kontakte RadioLED med spørsmål om innholdet i Smart City-prosjektet? Og venter innbyggerne virkelig på dette smartbyprosjektet?

Medlemmene av ‘Werkgroep Bezorgde Burgers’ (Concerned Citizens Workgroup) gjør det absolutt ikke. Et av initiativene til denne arbeidsgruppen er oppropet “Stopp Smart City Apeldoorn og utrullingen av boksene til RadioLED”, som ber myndighetene i Apeldoorn om umiddelbart å stoppe implementeringen av Smart City inntil innbyggerne er fullstendig informert og gitt en mening, og inntil det er klarhet om ansvar for personvern og/eller helseskader.

Den hemmelige kontrakten Apeldoorn inngikk med RadioLED minner sterkt om Økonomidepartementets avtale – også hemmelig på den tiden – med teleselskaper, som foreslo at kommuner skulle stå utenfor løkken og at den nederlandske befolkningen ikke kunne motsette seg dette. utplassering av (fremtidige) trådløse kommunikasjonsnettverk.

Selv om Apeldoorn er den første kommunen i Nederland som gjennomfører Smart City-prosjektet, er dette prosjektet også på agendaen i de andre kommunene. Imidlertid har den politiske debatten om strålings- og 5G-saken i Haag blitt stilnet.

Rapporten «5G and Health», publisert av Helserådet 2020, viser imidlertid at effekten av 5G på helse ennå ikke er forsket delvis, at de faktiske helserisikoene ikke er kjent, og at en sammenheng mellom 5G og helse skade for flere sykdommer kan ikke utelukkes.

Dette gjør oss faktisk til marsvinet. Denne rapporten var på Underhusets agenda tre ganger på slutten av 2020, men diskusjonen ble utsatt hver gang. Siden har ingen politikere gått tilbake til det.

Den første fasen av 5G (700, 1400 og 2100 MHz-auksjonen) er nå et faktum. Provenyet til staten: 1,23 milliarder euro. Den andre fasen (auksjon på 3,5 GHz) er planlagt til slutten av 2022. Dette vil gi landsdekkende dekning gjennom et omfattende nettverk av 5G småceller (mikroantenner).

Dette vil bokstavelig talt lande privatlivet vårt på gaten, og døren til overvåkingsstaten vil stå på vidt gap.

Herr Rutte stiller spørsmål

https://fb.watch/dFIFHbMvpR/

Likte du denne artikkelen?

Hvis du er fornøyd med innholdet som politikere leverer så kan du bidra til sidens utgifter med en liten donasjon via Paypalkontoen. Samtlige donasjoner blir utelukkende brukt til å betale for domener, abonnementer, rettigheter til foto og vedlikehold av nettsiden. Lenke til paypal.

https://www.paypal.me/politikeren

Hvis du ikke har PayPal tar det knappe 5 minutter å opprette en konto og laste ned appen, der kan man enkelt legge inn bankkort og man kan bruke appen både til å sende penger mellom venner, donasjoner og til å kjøpe varer på nettet enkelt. Appen kan enkelt lastes ned via denne lenken

https://www.paypal.com/no/home/

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Previous post Avledningsmanøveren
Next post Lydspor på Hunter Bidens bærbare datamaskin: “Han gjør det jeg sier til han!”
%d bloggers like this: