Lydspor på Hunter Bidens bærbare datamaskin: “Han gjør det jeg sier til han!”

Read Time:2 Minute, 18 Second

Et nylig lydspor har dukket opp fra presidentens sønns bærbare datamaskin som gir næring til den massive politiske skandalen: Hunter Biden gjør det klart at faren gjør det han ber ham om. Politikeren bringer lydopptaket på bordet som ytterligere belaster Hunter Biden (53) etter sex-, narkotika- og våpenbildene.

Dette vil sannsynligvis ikke ha en positiv innvirkning på farens popularitetsvurderinger : 3. desember 2018 spilte Hunter Biden opp seg selv mens han snakket med sin daværende kjæreste, den britiske artisten Philipa Horan. De eksplosive opptakene er nå publisert av “Washington Examiner”.

“Jeg er bedre enn faren min”

Uttalelsene til presidentens sønn er kontroversielle. I den filosofiske samtalen mellom de to snakker Hunter om å være bedre enn sin far: «Han har fortalt meg det siden jeg var to år gammel». Han uttaler seg også positivt om rusavhengigheten. Dette tar ham til et annet nivå og gjør ham til personen «faren min tror jeg er».

“Faren min respekterer meg mer enn noen andre i verden”

Hunter fortsetter med å si om faren sin: «Han vil snakke om alt jeg vil ha fra ham. Hvis jeg forteller ham hva som er viktig for meg, så vil han jobbe med det og innlemme det i politikken sin. Faren min respekterer meg mer enn noen andre i verden, og jeg vet det sikkert. Det vil ikke handle om hvorvidt det passer hans politiske linje», sa den selvsikre sønnen til presidenten den gang.

Prostituerte og narkotika – sønnen til den mektigste mannen i verden førte et ganske overdrevent liv i fortiden.

“Alle disse ryktene som blir sagt om meg, meningen folk har om meg. Jeg er ikke redd. Vet du hvorfor jeg ikke frykter dette? Fordi mannen jeg beundrer mest i verden, den mannen tror jeg er en gud,” sa Hunter Biden i den 77 minutter lange innspillingen. Dette ble skrevet fem måneder før faren ble valgt til president i USA. «Og broren min synes det også. Jeg har støtten og jeg vet at jeg kan gjøre alt jeg vil.”

Likte du denne artikkelen?

Hvis du er fornøyd med innholdet som politikere leverer så kan du bidra til sidens utgifter med en liten donasjon via Paypalkontoen. Samtlige donasjoner blir utelukkende brukt til å betale for domener, abonnementer, rettigheter til foto og vedlikehold av nettsiden. Lenke til paypal.

https://www.paypal.me/politikeren

Hvis du ikke har PayPal tar det knappe 5 minutter å opprette en konto og laste ned appen, der kan man enkelt legge inn bankkort og man kan bruke appen både til å sende penger mellom venner, donasjoner og til å kjøpe varer på nettet enkelt. Appen kan enkelt lastes ned via denne lenken.

https://www.paypal.com/no/home/

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “Lydspor på Hunter Bidens bærbare datamaskin: “Han gjør det jeg sier til han!”

Leave a Reply

Previous post På nettet til WEF: “Smart City” begynner i hemmelighet i Nederland
Next post Analyse: De fem stadiene av totalitarisme
%d bloggers like this: