Nei til krig, nei til nazismen og ekstremisme dette er ikke en kamp mellom folket men mot ondskapen

Read Time:4 Minute, 51 Second

Hva skjer i media idag da? Først kritikk mot Joe Biden’s “Bideninflasjon” og så er media plutselig gått tilbake til at Azov er nynazistisk gruppering? ABC Nyheter: “Azov er nemlig en kjent nynazistisk gruppe, som helt siden Russlands annektering av Krim i 2014, har kjempet mot prorussiske separatister øst i Ukraina. Når de da samtidig stolt proklamerer at de er nynazister, delvis bekrefter de Putins propaganda, som har kalt denne invasjonen av nabolandet for en «spesialoperasjon» for å «denazifisere» Ukraina.”

Det hele er selvfølgelig en promotering av en ny ekstremistisk gruppering som skal ta over for Azov, hva er vel bedre enn “rebranding” når omtalen feiler? Jeg støtter folket i Ukraina, ingen fortjener krig og elendighet og barn fortjener å vokse opp i trygge omgivelser med kjærlighet, lek og morro ikke i krig og elendighet. Jeg støtter verken ledelsen i Russland eller Ukraina og mener dette burde løses på diplomatisk nivå og spare uskyldige sivile for grusomhetene og sist og ikke minst skal vi ikke ha nazister eller ekstremister i våre gater og det gjelder da vitterlig om de går i Ukraina, Russland eller norge og det er ikke noe å diskutere for min del ihvertfall. Jeg håper de fleste er enig i at vi ikke må gi de plass i samfunnet.“The Black Head Quarters” gir tydelige assosiasjoner til den “svarte hær” fra 1918 til 1921, og som Putin i Russland så kan det se ut som også dette er et forsøk på å blande inn fortid og sammeligne seg med det jeg kaller følsom historikk. Denne grupperingens lærde ord får anarkokommunisme og opprørsk anarkisme men sannheten er at det er kort vei fra ytterste venstre og ytterste høyre og de er mere like enn man gjerne pleier å snakke om. Ekstreme ideologier er ikke velkommen i et demokrati, det er min mening.

Kort sagt er det Antifa som nå ytterligere radikaliseres og trenes opp med krigføring i Ukraina, hvis de klarer seg drar de med seg hjem traumer og skader som blir årsak til ytterligere radikalisering som igjen bidrar til den økende ekstremismen. Dette er tydelige bevis på at samfunnet generelt er på vei i feil retning.

ABC Nyheter påpeker så i slutten av artikkelen at ekstremistene allerede var klare 24 Februar men ønsker ikke stille noe spørmål rundt hvorfor de allerede stod kampklare 24 Februar når de tidligere skriver at grupperingen inneholder utenlandske antifa ekstremister. Det er verdt å stille spørsmål rundt synest jeg.

Samtidig skal det såklart påpekes at min retorikk og mine meninger tilsynelatende sammenfaller med beskrivelsen av denne grupperingen det har jeg ikke problemer med å innrømme heller men det er allikevel store forskjeller for jeg er og har alltid vært motstander av vold og ekstremisme, motstander av kommunisme.

“Som anarkister flest avviser også Ilya og gjengen staten. Derfor er det viktig for dem å få frem at de ikke kjemper for den ukrainske regjeringen, men for det ukrainske samfunnet.

De anser derfor heller ikke russere som fiender.”

Videre er det heller ironisk at denne grupperingen ikke anerkjenner ande land sin suverenitet som er selve årsaken til at grupperingen er blitt aktiv i konflikten, brudd på hverandres suverenitet fra Nato sine utvidelser, Russlands invasjon av Ukraina og konflikten i donbass per år 2014. Med et åpent sinn kan det tilsynelatende se ut som de alle er like delaktige i eskaleringen av denne konflikten i øst.

Å sette inn venstreekstreme for å motvirke illusjonen om et høyreekstremt Ukraina er ikke og blir aldri løsningen på det synet folk har om konflikten i Ukraina. Alle land sliter med ekstremisme, det er ikke bare Ukraina eller bare Russland slik meningsmotstandere krangler seg imellom om, ekstremisme er nettopp bare det, ekstremisme. Det er krefter i sving i samfunnet som ønsker å splitte folket når vi burde stå samlet. Nei til kommunisme, nei til nazismen, nei til ekstremismen, nei til krig.

Sannheten er at venstreekstreme, Antifa eller Black Head Quarters bare er nok en gruppering som ønsker å totalitært styre over folket og bestemme hva som er definisjonen på frihet og er således ikke noe annerledes enn Putin, Zelenskyj eller hvilken som helst annen politiker som ønsker overherredømme og diktatoriske ideologier som tvinger folket inn i undertrykkelse. Sannheten er at veien fra diktatorisk styre på venstre og høyrefløy er like kort. Alt som skal til er en illusjon om at folk flest støtter kampen og ideologien imens det eneste folk faktisk vil er å leve livet sitt i fred uten innvirkning fra staten.

Å tilby frihet er gratis og enkelt men å beholde den er det som koster blod, svette og tårer resten er bare en diskusjon om definisjonen og meninger på individnivå.https://www.abcnyheter.no/nyheter/verden/2022/06/14/195851638/anarkistene-the-black-head-quarters-kjemper-mot-putin-men-har-ingenting-imot-russere

Hvis du er fornøyd med innholdet politikeren leverer så kan du bidra til sidens utgifter med en liten donasjon via Paypalkontoen. Samtlige donasjoner blir utelukkende brukt til å betale for domener, abonnementer, rettigheter til foto og vedlikehold av nettsiden. Lenke til paypal.

https://www.paypal.me/politikeren

Edit:

Dette er en veldig liten gruppe på ca 50 mann. De fremstår heller ikke som så veldig aktive i krigen og media har nok blåst opp gruppen ut av proporsjoner, slik som de gjorde da det ble omtale om “unicorn” avdelingen eller gruppen som var for soldater med annen legning som viste seg å inneholde bare to soldater. Og forøvrig burde vel folk med annen legning få kjempe ilag med de andre uansett.

Her er litt mer om mere info om gruppen:

https://telegra.ph/A-little-bit-about-our-platoon-04-20

Telegramkanalen deres handler mest om humanitær bistand som de holder på med.

https://t.me/theblackheadquarter

https://www.militantwire.com/p/defensive-war-as-an-act-of-popular?s=r

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Previous post ‘En djevelsk agenda’ dokumentar – “Når de er ferdige med Afrika, kommer de etter deg”
Next post Analyse: Fornyet israelsk-libanesisk maritim strid om gass- og oljerikdommer i Middelhavet
%d bloggers like this: