Den sicilianske domstolen sier at obligatorisk vaksinasjon er ulovlig

Read Time:3 Minute, 11 Second

Standarden er etablert av Italias konstitusjonelle domstol for håndheving av obligatorisk medisinsk behandling må ikke inneholde en kvantitativ vurdering. Dermed må tillatelsen av obligatorisk vaksinasjon utelukkes dersom det innebærer bruk av produkter hvis helseeffekter overstiger terskelen for standardtoleranse.

Selv om dødsfall som følge av Covid-vaksinasjoner var sjeldne, er et enkelt dødsfall nok til å gjøre obligatorisk vaksinering ulovlig. Det er rettsoppfatningen til domstolen på Sicilia, som nå skal behandles av forfatningsdomstolen.

Den italienske advokaten Marco Mori uttaler: «Hvem skal bestemme hvor mange borgere som kan forbrukes? Dette er ikke noe man kan diskutere. Ellers vil det føre til nazisme.

Marco Mori rapporterte i en video om kjennelsen fra forvaltningsdomstolen i Palermo, Sicilia:

Dette avgjorde allerede 16. mars 2022, på 53 sider, klagen fra en student på et sykepleierkurs angående en vaksinasjon mot Covid-19 som var obligatorisk for studiet. Universitetet hadde utestengt ham på grunn av avslaget på vaksinasjonen, som var blitt pålagt medlemmer av sykepleieryrker – som han tok rettslige skritt mot.

Bakhistorien var upraktisk for det italienske rettsvesenet. Palermo forvaltningsrett hadde avvist klagen i første instans, men klageren ga ikke opp.

Deretter ble en undersøkelse beordret av et panel bestående av generalsekretæren for helsedepartementet, presidenten for det høyere helseinstituttet og direktøren for generaldirektoratet for helseforebygging. Sistnevnte meldte seg 25. februar og forklarte seg i en høring 16. mars.

Forvaltningsdomstolen kom til slutt til den omfattende begrunnede konklusjonen at obligatorisk vaksinasjon var grunnlovsstridig under gjeldende italiensk lov. Kjennelsen skal nå forelegges forfatningsdomstolen, som må utlede en rettskraftig avgjørelse fra den.

LANGT FLERE BIVIRKNINGER OG DØDSFALL ENN NOEN ANNEN VAKSINE

Retten, representert av fem advokater og ledet av president Rosanna De Nicolis, behandlet omfattende mulige bivirkninger av vaksinasjonene, som kan føre til døden. På den måten benyttet de seg av EUs Eudravigilance-bivirkningsdatabase.

I den ble det registrert 3 900 241 tilfeller av bivirkninger innen midten av mars 2022, hvorav omtrent 41 834 var dødelige.

Retten bemerket at de fleste av de listede bivirkningene utvilsomt er små. I tillegg er det imidlertid også alvorlige bivirkninger som irreversibelt setter helsen til de vaksinerte i fare. Retten tvilte på at rusmidler som også kan føre til uførhet eller død tilfredsstiller grunnlovskrav.

Meget viktig er også at prinsippet om informert samtykke fra de som skal vaksineres ikke kan oppfylles. De som må vaksineres kan ikke “frivillig” samtykke til denne vaksinasjonen; dette ville være faktisk uforenlig.

Retten sa imidlertid at man også må forholde seg til noen ulogiske prosedyrer i forkant av vaksinasjoner. For eksempel vil ikke engang en oppdatert Covid-test bli utført før vaksinasjon.

Hos allerede infiserte personer vil imidlertid risikoen for en unormal reaksjon i immunsystemet være svært høy – i slike tilfeller bør vaksinasjon ikke utføres i det hele tatt. Dette er et aspekt som knapt har vært tatt opp i den offentlige debatten, om i det hele tatt.

I følge Marco Mori er de viktigste linjene i kjennelsen følgende:

«Standarden fastsatt av forfatningsdomstolen for håndheving av tvungen medisinsk behandling må ikke inneholde en kvantitativ vurdering. Tvangsvaksinasjon må derfor utelukkes dersom det innebærer bruk av produkter hvis helseeffekter overstiger terskelen for normal toleranse.”

– Dette må ikke inkludere risikoen for alvorlige eller dødelige bivirkninger, selv om de er små i forhold til den vaksinerte befolkningen. Selv om de er få, er bare ett dødsfall nok til å gjøre dette uakseptabelt. Selv i tilfelle vi aksepterer risikoen for dødelige bivirkninger, om enn sjeldne, vil dette kriteriet ha følsomme etiske implikasjoner.»

Det er imidlertid å frykte at den nødvendige undersøkelsen fra forfatningsdomstolen kan vise seg å være politisk motivert, sier Mori. I seg selv bør enhver jurist – ifølge Mori – følge forvaltningsrettens dom.

I denne sammenheng minner han også om at kjennelser må begrunnes. Det er dessverre ikke kjent når denne rettsavgjørelsen kan forventes.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “Den sicilianske domstolen sier at obligatorisk vaksinasjon er ulovlig

Leave a Reply

Previous post Patolog forklarer på 2 minutter hvorfor så mange mennesker dør plutselig av ‘mysteriesyndrom’
Next post Pandemic Police State Dokumentar – fremveksten av autoritarisme i Storbritannia
%d bloggers like this: