Nokias administrerende direktør annonserte på WEF å implantere enheter direkte inn i kroppen vår

Read Time:3 Minute, 16 Second

Faktisk, ifølge Lundmark, skulle den kommende 6G-mobilkommunikasjonsstandarden være klar for markedet innen 2030. Da skal smarttelefonen stort sett ha blitt fortrengt i hans øyne.

Smarttelefonens dager er talte, det sa Pekka Lundmark, administrerende direktør i det finske telekommunikasjonsselskapet Nokia, på årets World Economic Forum i Davos.

Snart vil enheter bli “bygget direkte inn i kroppen vår”, noe som til slutt også vil muliggjøre total overvåking som en hyggelig bivirkning. Hologrammer og deretter metaversen ville også få enorm betydning – mens virkeligheten ville miste relevans.

Faktisk, ifølge Lundmark, skulle den kommende 6G-mobilkommunikasjonsstandarden være klar for markedet innen 2030. Da burde smarttelefonen stort sett vært fortrengt i hans øyne: «Smarttelefonen slik vi kjenner den i dag vil ikke lenger være den vanligste grensesnitt,” spådde han. I stedet vil fremtidens enheter “bygges rett inn i kroppene våre.”

Takket være nye typer sensorer som tillater permanent overvåking av kroppsverdier, bør også helsevesenet revolusjoneres samtidig. Om innbyggerne ønsker dette eller ikke spiller ingen rolle. Hjernesensorer vil derimot gjøre det mulig å styre maskiner, ifølge Lundmark.

Innen 2030 bør det være en “digital tvilling” av omtrent alt og alle – men for at det skal skje, må mobilnettverk være 100 eller 1000 ganger raskere enn de er i dag. Hele den globale økonomien ville også måtte digitaliseres (slik er det at fortsatt omtrent 70 prosent av den mangler).

Det Nokia-sjefen imidlertid ikke har nevnt er at hvis alt har en digital tvilling koblet til det som tilsvarer en AI-superdatamaskin, vil behovet for menneskelige jobber bli stort sett foreldet med lynets hastighet.

Så det neste spørsmålet som følger er: Hva planlegger systemet å gjøre med milliarder av plutselig ubrukelige mennesker?

Som Yuval Noah Harari, profeten for verdenseliten så treffende sa det, vil disse ubrukelige menneskene sannsynligvis bli holdt opptatt med «narkotika og videospill».

ØKENDE IRELEVANS AV FYSISK VIRKELIGHET

Lundmark henviste også til den økende betydningen av hologrammer på World Economic Forum i Davos – for eksempel, takket være spesielle VR-briller, ville folk ikke lenger trenge å være i samme rom for å snakke «ansikt til ansikt», men kunne være på forskjellige kontinenter.

Denne forventningen om den voksende rollen til virtuell virkelighet, og som en konsekvens av “metaverset”, en ny digital virkelighet, som det av en enkelt enhet – helst seg selv, selvfølgelig, burde gi vanlige borgere pause for tanken.

Denne forventningen om den voksende rollen til virtuell virkelighet og, som en konsekvens, av “metaversen”, en ny digital virkelighet som WEF ønsker å se kontrollert av en enkelt enhet – helst, selvfølgelig, seg selv – bør gi vanlige borgere rom til ettertanke.

Det vi så langt vet fra science fiction-verk av Phil K. Dick eller TV-serien «Black Mirror» ser ut til å være ganske ønskelig etter de selverklærte elitenes oppfatning. Om de kan implementere det slik de ønsker er selvfølgelig et annet spørsmål. Ikke rart – en på twitter har allerede reist spørsmålet som svar på Lundmarks spådommer:

Sannsynligvis ikke, fordi frihet bare eksisterer i virkeligheten – ikke i en fullstendig kontrollert og overvåket kopi av den. I alle fall har WEF allerede lansert et initiativ for å definere og bygge Metaverse i henhold til globalistenes ideer:

“Et nylig lansert World Economic Forum-initiativ, Defining and Building the Metaverse, vil ta sikte på å ta opp noen av disse styringsproblemene. Når vi ser på de økonomiske mulighetene, regulatoriske rammeverkene og teknologivalgene som vil bli tatt når metaversen kommer til live, vil initiativet vurdere hvordan man kan utvikle prinsipper for å styre metaversen med dette helhetlige perspektivet i tankene.»

La oss håpe at vi aldri kommer lenger enn ønsketenkning her.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “Nokias administrerende direktør annonserte på WEF å implantere enheter direkte inn i kroppen vår

Leave a Reply

Previous post Russiske tropper tar Sievjerodonetsk – Ukraina trekker seg tilbake
Next post USAs general overrasket: 200 000 ukrainske soldater forsvunnet, Hunter Biden del to
%d bloggers like this: