Menneskerettighetssystemet blir ødelagt av venstreorienterte og globale aktører som Gates og Soros

Read Time:1 Minute, 54 Second

Korrupsjonen av menneskerettighetskonseptet og menneskerettighetssystemet er feilen til radikale venstreaktivister som har infiltrert disse institusjonene og globale private aktører som Gates, Soros og andre.

Dr. Gregor Puppinck, direktør for European Centre for Law and Justice ECLJ, sa på det 4. transatlantiske toppmøtet i Budapest 27. mai 2022 at hovedformålet med menneskerettighetene i dag ikke lenger er å beskytte frihet til å leve et anstendig liv, men å tjene som et instrument for å påtvinge den venstreorienterte revolusjonen land som avviser dem.

“Dessverre har de blitt et instrument for ideologisk dominans i stedet for beskyttelse,” sa han i talen.

Korrupsjonen av menneskerettighetskonseptet og menneskerettighetssystemet er feilen til radikale venstreaktivister som har infiltrert disse institusjonene og globale private aktører som Bill Gates, George Soros og andre.

Disse få stiftelsene og selskapene utøver økende kontroll over internasjonale institusjoner. For eksempel, i 2020 har de betalt nesten 1,5 milliarder dollar til Unicef, over 1 milliard dollar til WHO og 500 millioner dollar til kontoret til Høykommissæren for flyktninger.

Til og med Den internasjonale straffedomstolen mottok midler fra Open Society og Europarådet i Strasbourg med Den europeiske menneskerettighetsdomstolen og den interamerikanske kommisjonen for menneskerettigheter.

Sammen med denne finansieringen bidrar disse private stiftelsene til å sette agendaen til disse internasjonale institusjonene de finansierer. Det er en grunn til det.

Disse internasjonale institusjonene har global makt, men søker penger, og stiftelsene har penger og søker global makt. Dette gjelder selvfølgelig også for World Economic Forum med Klaus Schwab i fronten.

NOEN EKSEMPLER

Ved Den europeiske menneskerettighetsdomstolen i Strasbourg avslørte vi at i løpet av de siste 10 årene var minst 22 av de 100 dommerne tidligere ansatte ved 7 venstreorienterte stiftelser, som også er aktive for den samme domstolen som søkere og partier som Open Society, Human Rights Watch, Amnesty International eller den internasjonale juristkommisjonen.

Blant disse 22 aktivistene er 12 tidligere ansatte eller til og med Soros’ Open Society styremedlemmer.
Dessuten er de 6 andre frivillige organisasjonene også finansiert av Open Society.

Minst 88 ganger i løpet av disse 10 årene har disse dommerne dømt i saker som er innført eller støttet av deres egne tidligere frivillige organisasjoner eller stiftelser som fungerer både som dommer og parti.

Det er ikke bedre i FN og WHO, som han viste i sin tale.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “Menneskerettighetssystemet blir ødelagt av venstreorienterte og globale aktører som Gates og Soros

Leave a Reply

Previous post Headwind – når kriser blir forretning. En Dokumentar av Marijn Poels og Alexander Pohl
Next post Sett bort ifra konspirasjonsteorier er det fortsatt noe muffens med WEF og Great Reset
%d bloggers like this: