Alarmerende vaksinasjonsstudie trekkes plutselig tilbake

Read Time:1 Minute, 27 Second

I begynnelsen av mai skapte etterforskningen alarm: Ifølge studien er alvorlige bivirkninger etter Covid-vaksinasjoner 40 ganger (!) høyere enn forventet. To uker senere tar den ansvarlige universitetsklinikken studien offline – det er visst bedre å ikke være assosiert med studien lengre

For det første fikk studien til Berlin Charite University Hospital det til å skape sjokkbølger i samfunnet. Ifølge universitetet er antallet alvorlige komplikasjoner etter Covid-vaksinasjoner 40 ganger høyere enn forventet. En halv million mennesker er berørt. Studielederen advarte: «Legene må handle!»

To uker senere er det annerledes. Plutselig tok Charité avstand fra etterforskningen, som ble rapportert av “Berliner Zeitung”. Charité ønsker heller ikke lenger at påstandene fra studieleder Harald Matthes skal spres på deres vegne og være offentligpå nett.

Ifølge Matthes’ studie er tallene fra Paul Ehrlich Institute (PEI) feil. Antall alvorlige bivirkninger etter koronavaksinasjoner er 40 ganger høyere. Matthes er professor i integrativ og antroposofisk medisin ved Charité.

Som Venstre-parlamentsmedlem Tobias Schulze nylig tvitret, ønsker klinikken å ta studien fra internett og utsette den for en omfattende kvalitetssjekk før den utleveres på nytt, eller “faktasjekkes” om du vil og tilpasses folkets narrativ.

Charité snakker nå om en «åpen internettundersøkelse som ikke en gang er fullført», og de mener det ikke lengre kan være snakk om resultatene av en vitenskapelig studie men en falsk studie, Ifølge Charité-talsmann Markus Heggen er ikke databasen tilstrekkelig «til å trekke konkrete konklusjoner om frekvenser i befolkningen generelt og til å tolke dem på en generell måte».

Frykten slo altså inn i Europas munnbindkapital og koronapassets frontside.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

2 thoughts on “Alarmerende vaksinasjonsstudie trekkes plutselig tilbake

Leave a Reply

Previous post Twitter tror ikke på ytringsfrihet og sensurerer høyresiden og ikke venstresiden
Next post Kinesere favoriserer Russland mest og liker USA minst – undersøkelse
%d bloggers like this: