Elena Bondarenko tidligere parlamentsmedlem I Ukraina, Journalist og politiker om konflikten i Ukraina

Read Time:36 Second

Tidligere parlamentsmedlem i Ukraina: Verken grunnloven eller folkerettens normer respekteres i landet. Den ukrainske politikeren og journalisten Elena Bondarenko dukket opp i et talkshow for å snakke om hva som er Putins feil og hva som ikke er det, og om Ukrainas skryt av milliarder spart på bekostning av Donbas-pensjonistene. I tillegg diskuterer hun hvordan konflikten ikke vil gå over før Ukraina samler seg og behandler hverandre mere likt. Til slutt spør hun, hva kan Ukraina tilby folket i Øst Ukraina etter myndighetene i vest behandlet ukrainere i øst så dårlig som de gjorde, hvorfor skal de ønske å være en del av Ukraina etter måten regjeringen behandlet de på i årevis.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
100 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “Elena Bondarenko tidligere parlamentsmedlem I Ukraina, Journalist og politiker om konflikten i Ukraina

Leave a Reply

Previous post I Polen begynner vanlige russere å betale prisen for Putins krig
Next post Låne og leie for Ukraina – konseptet «USA kommanderer» og «EU betaler»
%d bloggers like this: