Russlands truer med en atombombe som vil fjerne hele Storbritannia etter Storbritannia kom med trusler mot Russland

Read Time:45 Second

Russlands sjefspropagandist truer med å «styrte Storbritannia ned i havets dyp» med en undervanns-Poseidon-atombombe som vil utløse en 1600 fot radioaktiv flodbølge og tørke Storbritannia av kartet etter at Storbritannia kom med trusler mot Russland.

Russiske statsmedier har oppfordret Putin til å slette Storbritannia fra kartet ved å bruke sine mektigste våpen.

Kiselyovs uttalelser følger et mønster som har utviklet seg i russiske statsmedier de siste dagene med å true Storbritannia med atom-holocaust, basert på premisset om at Boris Johnson har truet med å gjennomføre et atomangrep mot Russland uten å konsultere NATO.

Truslene antas å være et resultat av Storbritannias trofaste støtte til Ukraina, som har sett landet bevege seg lenger og raskere enn andre europeiske nasjoner når det gjelder å levere våpen til Kiev for å hjelpe i kampen mot Russland, og har sett Johnson to ganger besøke ukrainerene.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “Russlands truer med en atombombe som vil fjerne hele Storbritannia etter Storbritannia kom med trusler mot Russland

Leave a Reply

Previous post Russlands statsminister Lavrov reagerer på sanksjoner: Vesten har alltid vært «russland-fobisk»
Next post I Polen begynner vanlige russere å betale prisen for Putins krig
%d bloggers like this: