Liam Neeson sprer vaksine-propaganda rettet mot barn som har liten risiko ved covid-19 sykdom

Read Time:35 Second

I en ny video av UNICEF takker den berømte skuespilleren forskere, helsearbeidere og aktivister – inkludert den ungarske biokjemikeren Katalin Karikó – hvis roller har vært avgjørende for å spre vaksine-propaganda til barn og foreldre de siste to årene.  

World Immunization Week – feires hvert år den siste uken i april – ledet av Verdens helseorganisasjon, ble innledet av UNICEF med en propaganda video fortalt av Hollywood-skuespilleren Liam Neeson, som også jobber som Goodwill-ambassadør for WHO.

I den korte videoen med tittelen «Kjærlighetsbrev» sprer UNICEF propaganda til barn og foreldre verden rundt og hyller mRNA vaksinen som knapt kan sies å ha gjort noe som helst forskjell under pandemien, snarere tvert imot.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Previous post COVID-testingselskap fikk $22 millioner i bot etter å ha forfalsket pasientenes testresultater
Next post Ukraina er i sentrum av en supermakts proxy-krig
%d bloggers like this: